Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτη την τιμη περα τουριστικων περιοχων δεν την εχω ξανα δει πουθενα!Και οπου εχω παει δε μου εχουν χρεωσει παραπανω επειδη εκατσα και δε τα πηρα στο χερι.Μηπως εκαναν κανα λαθος?Σε ποια περιοχη ηταν?

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η αποδειξη εγραφε μονο το τελικο ποσο 14,50 ευρω.... που τελικα με το που δωσαμε τα λεφτα, πηρε την αποδειξη μαζι του (υπαλληλος)

μαλλον για να μας τη φερει πισω μαζι με τα ρεστα, που τελικα φυγαμε και του χαρισαμε 0,50 επειδη του δωσαμε 15 στρογγυλα

και δε περιμεναμε να γυρισει και τα ζωα (οι φιλοι μου) θελανε να αφησουν και μπουρμπουαρ κι'ολας....

ετσι μου ερχεται να ξαναπαω μονος μου, να κατσω να φαω μονο 1 σουβλακι, να δω ποσο θα με χρεωσει και να ποσταρω την αποδειξη εδω!

Να μην πληρωνατε και να ζηταγατε εξηγησεις δεν επαιζε ε ?

Ρε σεις μην θυμωνετε...αφου κατα βαθος ειστε large και χαρη σε εσας κινειται η αγορα ^_^

Δημοσ.

Να μην πληρωνατε και να ζηταγατε εξηγησεις δεν επαιζε ε ?

Ρε σεις μην θυμωνετε...αφου κατα βαθος ειστε large και χαρη σε εσας κινειται η αγορα ^_^

οχι εγω... οι φιλοι μου!

Δημοσ.

η αποδειξη εγραφε μονο το τελικο ποσο 14,50 ευρω.... που τελικα με το που δωσαμε τα λεφτα, πηρε την αποδειξη μαζι του (υπαλληλος)

μαλλον για να μας τη φερει πισω μαζι με τα ρεστα, που τελικα φυγαμε και του χαρισαμε 0,50 επειδη του δωσαμε 15 στρογγυλα

και δε περιμεναμε να γυρισει και τα ζωα (οι φιλοι μου) θελανε να αφησουν και μπουρμπουαρ κι'ολας....

ετσι μου ερχεται να ξαναπαω μονος μου, να κατσω να φαω μονο 1 σουβλακι, να δω ποσο θα με χρεωσει και να ποσταρω την αποδειξη εδω!

Πήρε την απόδειξη μαζί του ; Γιατί ; Κοίταξες από περιέργεια τι ώρα ήταν χτυπημένη η απόδειξη ; Λαμογιοκαταστάσεις δηλαδή...

Εγώ θα πλήρωνα τιμή καταλόγου και να πάνε να γαμηθούν και θα έπαιρνα και την απόδειξη. Δεν ξέρω , όσες φορές παραγγέλνω απέξω ας πούμε και την απόδειξη μου παίρνω και ό,τι λέει ο κατάλογος πληρώνω. Αν δω κιόλας να μη φέρνουν απόδειξη και να το παίζουν κινέζοι ή να έχουν αλλοδαπούς deliverάδες δεν ξαναπαραγγέλνω.

Τώρα για καφέ ή φαγητό έξω ευτυχώς έχω παρέες που δε θέλουν να τους πιάνουν κότσους , ειδικά αν βγω με την κολλητή μου που είναι δικηγόρος είναι η καλύτερη μου , σκέφτομαι κάτι νομικίστικο θα πει . :devil:

Δημοσ.
ειδικά αν βγω με την κολλητή μου που είναι δικηγόρος είναι η καλύτερη μου , σκέφτομαι κάτι νομικίστικο θα πει . :devil:

ποτε θα βγουμε ολοι μαζι?

Δημοσ.

Απαιτείς root password με 4 χαρακτήρες; Οκ αλλα αν γινει τπτ μη φωναζεις και θα σε χρεωσω για επιδιορθωση μετα.

Αν σου ζητάει password με 4 χαρακτήρες κάτι έχεις κάνει λάθος.. και πάλι δεν είσαι τεχνικός.

Δημοσ.

ναι καλα.... λεπτομεριες λετε!

το χειροτερο ειναι να πας εκει και να εχει να σε ρωτησει κατι για το email και να εχει ξεχασει το κωδικο.... συνηθως γυναικες

ή ακομα να θελει να εχει χαλσει το ρουτερ και να μην εχει παλι το κωδικο....

πωωω τι θυμαμαι με σας εδω μεσα

Δημοσ.

το κουβερ εχει καταργηθει 5 χρονια τωρα ε...

Παιδια αν καταλαβα καλα, αυτο που θελει να πει ο ikagura ειναι οτι δε πληρωνεις ιδια τιμη για τον καφε οταν τον παιρνεις μαζι σου και οταν καθεσαι. Πακετο ας πουμε εχει 1μιση ευρω, οταν καθεσαι εχει 3ευρω. Αυτο το 1μιση ευρω, εννοει με τη λεξη "πλαφον" , που μπορει να ισχυε και στο κυριλε σουβλατζιδικο που τρωει ο αλετζο με τους φιλους του για να χτυπαν τα μιλφονια.

Δημοσ.
στο κυριλε σουβλατζιδικο που τρωει ο αλετζο με τους φιλους του για να χτυπαν τα μιλφονια.

πιο κυριλε ρε?

κανονικο σουβλατζιδικο της σειρας ειναι.... και γνωστο μαλιστα που θα το ξερετε οι περισσοτεροι

Δημοσ.

πιο κυριλε ρε?

κανονικο σουβλατζιδικο της σειρας ειναι.... και γνωστο μαλιστα που θα το ξερετε οι περισσοτεροι

Πιτα του παππου?Γιατι οι πιτες του νομιζω ειναι ακριβοτερες απο τις αλλες.

Δημοσ.

Πιτα του παππου?Γιατι οι πιτες του νομιζω ειναι ακριβοτερες απο τις αλλες.

η πιτα του παππου ειναι αλλα σουβλακια και παντα πιο ακριβα απο τα παραδοσιακα σουβλακια.

εγω μιλαω για σουβλατζιδικο απλο, με το κανονικο σουβλακι και τη κανονικη πιτα και εγραφε ο καταλογος 2.20 ευρω το σουβλακι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...