aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πως κάνουν Back up? αντιγραφη - επικολληση
agent_smith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 αντιγραφη - επικολληση Πόσο το χρεώνεις αυτό; χα χα Ρε παιδιά πως κάνουν Back up? Εαν πρόκειται περί μικρού όγκου δεδομένων μπορείς να τα γράψεις σε ένα cd/dvd για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλιώς μπορείς να έχεις έναν εξωτερικό δίσκο/data stick.
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ρωτάς τον πελάτη δλδ ποια αρχεία κ προγράμματα θέλει να του κάνεις back up?
Ntinaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ρωτάς τον πελάτη δλδ ποια αρχεία κ προγράμματα θέλει να του κάνεις back up? ε τι ?απο μονος σου? το πλαισιο για να το κανει στο μαγαζι του ζηταει 60 ευρω,
orotoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πως κάνουν Back up? δίνοντας 100 ευρώ.
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ε τι ?απο μονος σου? το πλαισιο για να το κανει στο μαγαζι του ζηταει 60 ευρω, σοβαρα? δε το ηξερα.... πες μου τετοια να φουντωνω τωρα! εγω το κανω ΔΩΡΕΑΝ..... μαζι με το συνολικο πακετο.... οπου αντιγραφω ολα τα αρχεια εκτος απο το φακελο windows ας βγαλει ακρη μετα αυτος
Bspus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ε τι ?απο μονος σου? το πλαισιο για να το κανει στο μαγαζι του ζηταει 60 ευρω, Τι να παρουμε backup? Τυπικες απαντησεις: Τα παντα Να αυτα εδω (δειχνει το browser, τα εγγραφα του που ειναι στην επιφανεια εργασιας και το "Ο υπολογιστης μου" και εννοει φυσικα και οτι υπαρχει αμα το ανοιξεις, δηλαδη τα παντα) Εσυ θα μου πεις τι χρειαζομαι (αμα του πεις οτι δεν μπορεις να ξερεις ακριβως τι εχει μενει εκπληκτος) Τα εχω παρει ολα νομιζω σε αυτη τη δισκετα (η δισκετα εχει 3-4 shortcuts) Δεν κανω πλακα, τα εχω ακουσει ολα τα παραπανω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω... γιατί το "θα πάρεις τα πάντα back up" είναι "μεμπτό"; Εάν ήταν να κάνεις format και να μην ξαναέρθει ο Η/Υ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν, τότε, και αργά ή γρήγορα, θα χάσεις την πελατεία σου. Format κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του και, φυσικά, θα έχει ένα παρθένο Η/Υ που θα χρειαστεί να ξανακτίσει. Επίσης, τώρα με την κρίση, όλο και κάποιος που θα ξέρει να επαναφέρει το σύστημα όπως ακριβώς ήταν θα βγει. Να δω τι θα κάνουν όσοι τους φαίνεται περίεργο το "θα πάρεις τα πάντα back up".
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τα παντα φανταζομαι εννοεις ολα τα αρχεια,αν αυτος θελει να σωσει και την ρυθμιση που ειχε κανει στο photoshop η στο call of duty ε να μας χεσει.
Bspus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω... γιατί το "θα πάρεις τα πάντα back up" είναι "μεμπτό"; Δεν ειναι μεμπτο. Ειναι απλα το ιδιο κατατοπιστικο με να σου δειξει το "O υπολογιστης μου" και να σου πει "Θελω οτι φαινεται μεσα απο εδω". Αυτοι που ξερουν στο περιπου τι εχουν ποτε δεν λενε "τα παντα". Γιατι οπως προκυπτει απο διερευνητικες ερωτησεις αυτοι που το λενε δεν ξερουν οχι μονο τι εχουν ουτε που το εχουν. Οτι και να τους ρωτησεις λενε "Ναι και αυτο". Και το c:\windows να τους ρωτησεις ναι θα πουν. Και ναι μεν τα περισσοτερα θα τα βρεις στα συνηθη μερη, αλλα εχει τυχει να βρω "σημαντικοτατα" αρχεια και στα πιο απιθανα σημεια. Και δεν εχουμε πιασει καν ρυθμισεις προγραμματων. Με τετοιους ανθρωπους μπορει να γινει πραγματικα πολυ δυσκολη η οριοθετηση ευθυνων. Αμα δηλαδη ο αλλος ηθελε σωνει και καλα να κρατησει το ιστορικο του browser γιατι αυτο εχει μαθει να χρησιμοποιει αντι για bookmarks και μετα βλεπει οτι εχει χαθει ποιος φταιει? Μεχρι ποιο σημειο ειναι υποχρεωμενος ο τεχνικος να κανει το detective για να ανακαλυψει τις απαιτησεις του χρηστη και γιατι θα επρεπει να μπει στη διαδικασια ετσι και αλλιως? Ολα ειναι θεμα χρονου (και αρα κοστους). Τα καπριτσια πληρωνονται και μερικα απο αυτα ειναι πολυ χρονοβορα, οποτε η να μαθει ο χρηστης να συμβιβαζεται η να ειναι ετοιμος να πληρωσει για τις υπηρεσιες που απαιτει.
Sarandis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 bookmarks? history? πολλα λες... φιλε ΤΟ ιντερνετ ειναι το μεγαλο μπλε "e" στην οθονη σου.
aledjo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι μεμπτο. Ειναι απλα το ιδιο κατατοπιστικο με να σου δειξει το "O υπολογιστης μου" και να σου πει "Θελω οτι φαινεται μεσα απο εδω". Αυτοι που ξερουν στο περιπου τι εχουν ποτε δεν λενε "τα παντα". Γιατι οπως προκυπτει απο διερευνητικες ερωτησεις αυτοι που το λενε δεν ξερουν οχι μονο τι εχουν ουτε που το εχουν. Οτι και να τους ρωτησεις λενε "Ναι και αυτο". Και το c:\windows να τους ρωτησεις ναι θα πουν. Και ναι μεν τα περισσοτερα θα τα βρεις στα συνηθη μερη, αλλα εχει τυχει να βρω "σημαντικοτατα" αρχεια και στα πιο απιθανα σημεια. Και δεν εχουμε πιασει καν ρυθμισεις προγραμματων. Με τετοιους ανθρωπους μπορει να γινει πραγματικα πολυ δυσκολη η οριοθετηση ευθυνων. Αμα δηλαδη ο αλλος ηθελε σωνει και καλα να κρατησει το ιστορικο του browser γιατι αυτο εχει μαθει να χρησιμοποιει αντι για bookmarks και μετα βλεπει οτι εχει χαθει ποιος φταιει? Μεχρι ποιο σημειο ειναι υποχρεωμενος ο τεχνικος να κανει το detective για να ανακαλυψει τις απαιτησεις του χρηστη και γιατι θα επρεπει να μπει στη διαδικασια ετσι και αλλιως? Ολα ειναι θεμα χρονου (και αρα κοστους). Τα καπριτσια πληρωνονται και μερικα απο αυτα ειναι πολυ χρονοβορα, οποτε η να μαθει ο χρηστης να συμβιβαζεται η να ειναι ετοιμος να πληρωσει για τις υπηρεσιες που απαιτει. εεεεετσι! και μετα βριζουν και λενε οτι ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει ο τεχνικος για το φορματ! πιο φορματ ρε ανθρωπε? το μετα δεν υπαρχει? πιο πολλες ωρες χανεις να μιλησεις με το πελατη, παρα με το φορματ...
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι μεμπτο. Ειναι απλα το ιδιο κατατοπιστικο με να σου δειξει το "O υπολογιστης μου" και να σου πει "Θελω οτι φαινεται μεσα απο εδω". Αυτοι που ξερουν στο περιπου τι εχουν ποτε δεν λενε "τα παντα". Γιατι οπως προκυπτει απο διερευνητικες ερωτησεις αυτοι που το λενε δεν ξερουν οχι μονο τι εχουν ουτε που το εχουν. Οτι και να τους ρωτησεις λενε "Ναι και αυτο". Και το c:\windows να τους ρωτησεις ναι θα πουν. Και ναι μεν τα περισσοτερα θα τα βρεις στα συνηθη μερη, αλλα εχει τυχει να βρω "σημαντικοτατα" αρχεια και στα πιο απιθανα σημεια. Και δεν εχουμε πιασει καν ρυθμισεις προγραμματων. Με τετοιους ανθρωπους μπορει να γινει πραγματικα πολυ δυσκολη η οριοθετηση ευθυνων. Αμα δηλαδη ο αλλος ηθελε σωνει και καλα να κρατησει το ιστορικο του browser γιατι αυτο εχει μαθει να χρησιμοποιει αντι για bookmarks και μετα βλεπει οτι εχει χαθει ποιος φταιει? Μεχρι ποιο σημειο ειναι υποχρεωμενος ο τεχνικος να κανει το detective για να ανακαλυψει τις απαιτησεις του χρηστη και γιατι θα επρεπει να μπει στη διαδικασια ετσι και αλλιως? Ολα ειναι θεμα χρονου (και αρα κοστους). Τα καπριτσια πληρωνονται και μερικα απο αυτα ειναι πολυ χρονοβορα, οποτε η να μαθει ο χρηστης να συμβιβαζεται η να ειναι ετοιμος να πληρωσει για τις υπηρεσιες που απαιτει. Σόρρυ, αλλά εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να βρω τον Η/Υ μου όπως ήταν πριν το format. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ό,τι custom έχω φτιάξει. Από απλά paths για να κάνω save και να μην ψάχνω συνέχεια μέχρι εντολές σε προγράμματα ή βιβλιοθήκες που έχω κάνει compile και έχω βάλει σε συγκεκριμένα προγράμματα. Και το βασικότερο, εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να μην ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ για το τι πρέπει να σωθεί ή όχι για να έρθει ο Η/Υ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν. Πληρώνω για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να μην ασχοληθώ. Ο τεχνικός πρέπει να βρει τι και πως. Εάν ήταν να το κάνω εγώ αυτό, γιατί να πάρω τον τεχνικό; Για να πατήσει "Yes" στις ερωτήσεις κατά το format;
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Σόρρυ, αλλά εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να βρω τον Η/Υ μου όπως ήταν πριν το format. Και το βασικότερο, εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να μην ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ για το τι πρέπει να σωθεί ή όχι για να έρθει ο Η/Υ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν. 100€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα