Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100€

Με αυτές τις προϋποθέσεις μου φαίνονται πραγματικά λίγα τα 100€.

Δηλ. να κάτσεις να δεις τι προγράμματα είναι περασμένα, να τ ανοίξεις για να δεις ρυθμίσεις, να ψάξεις να τα βρεις -όσα τουλάχιστον μπορείς με νόμιμο τρόπο-, να τα ξαναπεράσεις, να τα ρυθμίσεις, να κάνεις συντομεύσεις και ό,τι άλλο custom είχε κάνει ο χρήστης...

Πολύ λίγα τα 100€. Και δε νομίζω ότι υπάρχει τεχνικός που κάνει κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που λεει, απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

δε μπορει κανενας ανρθωπος επανω στη γη να βρει τι ρυθμισεις εχω κανει εγω στο word, excel, utorrent, sony vegas, ableton, photoshop, firefox και της παναγιας τα ματια...

Στο κυριο που δε πληρωνει, θα του κανω προταση συνεργασιας, μεσα στις δυσκολες μερες οικονομικης κρισης που περναμε, και θα του προσφερω ΔΟΥΛΕΙΑ με λεφτα, να μου κανει εκεινος τα φορματ των πελατων μου, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ των προγραμματων, απλα να παταει "Yes" στις ερωτήσεις κατά το format!

δεχεσαι Timonkaipumpa?

Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να βρω τον Η/Υ μου όπως ήταν πριν το format. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ό,τι custom έχω φτιάξει. Από απλά paths για να κάνω save και να μην ψάχνω συνέχεια μέχρι εντολές σε προγράμματα ή βιβλιοθήκες που έχω κάνει compile και έχω βάλει σε συγκεκριμένα προγράμματα.

Και το βασικότερο, εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να μην ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ για το τι πρέπει να σωθεί ή όχι για να έρθει ο Η/Υ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν. Πληρώνω για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να μην ασχοληθώ. Ο τεχνικός πρέπει να βρει τι και πως. Εάν ήταν να το κάνω εγώ αυτό, γιατί να πάρω τον τεχνικό; Για να πατήσει "Yes" στις ερωτήσεις κατά το format;

εαν ειναι να γινει οπως ηταν πριν δε κανεις φορματ.

Δημοσ.

Ετσι στην πιεση :devil:

Και να περασετε και ολες τις ρυθμισεις για την απροβληματιστη αναπαραγωγη mkv και bd.Οπως πριν , που ηταν ενα γαματο htpc .Kαι να βαλετε και τις επιλογες του keyboard στο tomb raider οπως τις ειχα και με βολευαν.Με 30 Ε

u_mad_troll_gif.gif

Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να βρω τον Η/Υ μου όπως ήταν πριν το format. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ό,τι custom έχω φτιάξει. Από απλά paths για να κάνω save και να μην ψάχνω συνέχεια μέχρι εντολές σε προγράμματα ή βιβλιοθήκες που έχω κάνει compile και έχω βάλει σε συγκεκριμένα προγράμματα.

Και το βασικότερο, εάν είναι να πληρώσω για format θέλω να μην ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ για το τι πρέπει να σωθεί ή όχι για να έρθει ο Η/Υ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν. Πληρώνω για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να μην ασχοληθώ. Ο τεχνικός πρέπει να βρει τι και πως. Εάν ήταν να το κάνω εγώ αυτό, γιατί να πάρω τον τεχνικό; Για να πατήσει "Yes" στις ερωτήσεις κατά το format;

Δηλαδη εσυ κανεις compile σε βιβλιοθηκες και θες αλλον να σου κανει ενα format;

Και εχεις την απαιτηση απο τον αλλον να οργωσει το pc σου να βρει οτι αλλαγη ισως εχεις κανει; Η μηπως πρεπει να μυρισει τα νυχια του;

Δημοσ.

Αυτο που ζητας δεν προκειται να το αναλαβει ποτε κανεις. Ουτε εσυ ο ιδιος θα το εκανες. Δεν θα το εκανε γιατι αφενως αυτο απαιτει τεραστιο χρονο και μελετη και αφετερου θα πρεπει να σε χρεωνει για το παραμικρο που με μεγαλη ανεση θα φτασεις και θα ξεπερασεις τα 500 ευρω γι αυτο που θες.

Επισης αυτο που ζητας ειναι παραλογο. Παραλογο στην ιδια κατηγορια με εναν τεχνικο αυτοκινητων να εχω απαιτηση (αφου τον πληρωσα) να μου γυρναει το χρονο πισω στη χρηση του αυτοκινητου μου. Αν δεν κανει εξαλου το αμαξι μου οπως ηταν πριν τοτε γιατι να του το παω?

Δημοσ.

Χμμμ, μόνο εγώ «διάβασα» το post του Timonkaipumpa ως σαρκαστικό; Υπό την έννοια του «τί πελάτες και με τί παράλογες απαιτήσεις μπορεί να συναντήσεις» κάνοντας αυτήν τη δουλειά...;

Δημοσ.

Χμμμ, μόνο εγώ «διάβασα» το post του Timonkaipumpa ως σαρκαστικό; Υπό την έννοια του «τί πελάτες και με τί παράλογες απαιτήσεις μπορεί να συναντήσεις» κάνοντας αυτήν τη δουλειά...;

ισως... αλλα εδω μεσα ολα τα περνουν τις μετρητης!

ποσες φορες εχω κανει εγω το ιδιο και τα περνουν στα σοβαρα?

Δημοσ.

ισως... αλλα εδω μεσα ολα τα περνουν τις μετρητης!

ποσες φορες εχω κανει εγω το ιδιο και τα περνουν στα σοβαρα?

Συγνώμη, αλλά θες να μας πεις ότι μας ειρωνεύεσαι??mad.png

Εδώ κάνουμε μια λογικότατη συζήτηση....άσχετα που την έχουμε φτάσει όοοπου να 'ναι πια!!!! tongue.giftongue.gif

Δημοσ.

Xaxa κι αν δεις και με τι προοπτικές ξεκίνησε.. (εποικοδομιτικές συζητήσεις, συνεργασίες κτλ)

the greek way or the hi way..

Δημοσ.

Έτσι είναι το επάγγελμα του τεχνικού υπολογιστών πλέον...

163982_183809564980424_182016281826419_579819_1281410_n.jpg

.. Αυτος δεν ειναι τεχνικος.... Για το θεο.. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ποιες επιχειρήσεις έχουν προοπτικές παρά την οικονομική κρίση

...........

Οι επιχειρηματίες ιεραρχούν κατά σειρά ως πιο ελπιδοφόρους τούς εξής: τουρισμός (πρώτος με ποσοστό 89%), ηλεκτρονικό εμπόριο (82%), new media (51%), πληροφορική (43%), τρόφιμα-ποτά (32%), τηλεπικοινωνίες (25%), διαφήμιση (23%) και υγεία (22%).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=104365&catid=3

ήθελα να'ξερα, οταν λενε πληροφορικη, τι εννοουν?

και με μεγαλυτερο ποσοστο απο τα τροφιμα! ΕΔΩ σε θελω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...