Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε λέω εξυπνάδες.

Είσαι κλέφτης.

κλεφτης ειναι αυτος που ΑΦΑΙΡΕΙ κατι απο καποιον!

κλεφτης ειναι ο εργοδοτης που ΔΕΝ δινει ολα τα λεφτα στο υπαλληλο παραμονο ενα μερος αυτων και το χειροτερο να τον εχει ανασφαλιστο.

ετσι κλεβει τον υπαλληλο και τα βαζει στη τζεπη του.

εγω δεν εκλεψα κανεναν.... δωρεες μου κανουν, απλα με ρωτανε με ποσα θα ημουν ευχαριστημενος B)

δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε εχω μαγαζι

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

aledjo , linux kernel compiling με ρυθμισεις και patches που επιθυμει ο πελατης και χτισιμο πακετου ποσο χρεωνεις?

δε χρεωνω τιποτα γιατι δεν αναλαμβανω τετοιες δουλειες.... δε με συμφερει

Δημοσ.

δε χρεωνω τιποτα γιατι δεν αναλαμβανω τετοιες δουλειες.... δε με συμφερει

ωραια , πες οτι αναλαμβανες.

Ποσο θα χρεωνες?

Δημοσ.

ωραια , πες οτι αναλαμβανες.

Ποσο θα χρεωνες?

αναλογα τη περιπτωση! :shifty:

αφου θα ειχα μια εικονα της υποθεσης, θα φωναζα ενα φιλο μου και οτι τιμη μου ελεγε εκεινος θα ελεγα +50 ευρω παραπανω για το κονε που εκανα :mrgreen:

50 ευρω για ενα τηλεφωνο δεν ειναι ασχημο

Δημοσ.

Sorry , αλλα οταν παιρνεις ας πουμε 100 ευρω ενα format/εγκατασταση windows + drivers (κλικι κλικι και κατι τρεχει στα γυφτικα) , αν σου φερω (εγω σαν ασχετος) πχ το laptop μου και σου πω θελω να εχει:

debian testing βαση

openbox

realtime kernel

+ αλλα προγραμματα

(επειδη πχ μου ειπε καποιος οτι αν βαλω τα παραπανω θα τρεχει γρηγοροτερα το laptop μου ), αν το παμε αναλογικα θα μου επαιρνες 800 ευρω ?

για να καταλαβω τη λογικη δηλαδη..

Δημοσ.

Η τιμή είναι καθαρά βάση της ζήτησης...αν ο aledjo λέει ότι με 100 ευρώ τον ξαναφωνάζουν γιατί να μην το κάνει?και εγώ θα το έκανα(αν ισχύει πάντα :P )

Δημοσ.

Sorry , αλλα οταν παιρνεις ας πουμε 100 ευρω ενα format/εγκατασταση windows + drivers (κλικι κλικι και κατι τρεχει στα γυφτικα) , αν σου φερω (εγω σαν ασχετος) πχ το laptop μου και σου πω θελω να εχει:

debian testing βαση

openbox

realtime kernel

+ αλλα προγραμματα

(επειδη πχ μου ειπε καποιος οτι αν βαλω τα παραπανω θα τρεχει γρηγοροτερα το laptop μου ), αν το παμε αναλογικα θα μου επαιρνες 800 ευρω ?

για να καταλαβω τη λογικη δηλαδη..

εσυ το πας αλλου τωρα....

δεν εχει καταλαβει κανεις τη λογικη μου παρολο που το εξηγω εγω και 2 χρονια τωρα.

σημασια δεν εχει το τι δουλεια θα κανεις μονο, αλλα και οι γνωσεις σου και το marketing.

γι'αυτο που λες εσυ, χρεωνε 200 ευρω και οποιος θελει! μαγκια σου! αξιζεις να τα παρεις....

αν δε θελει τοτε να κοψει το λαιμο του να παει αλλου γιατι αμα του παρεις 30 ευρω τοτε εσυ ο μαλακας της υποθεσης!

οσο για το marketing, σκεφτειτε το πιο απλο!

η τζουλια παει για καφε για μιση ωρα σε μια καφετερια και περνει 500 ευρω!

γιατι περνει τοσα λεφτα???? εκανε τιποτα??????????? οχι!!!!!!!!

απλα "πουλαει" το marketing

το ιδιο και οι καφετζουδες, σχεδιαστες μοδας, ζωγραφοι που πασαλειβουν πινακες και αλλα απειρα επαγγελματα!

ποτε θα καταλαβαιτε σε τι κοσμο ζουμε επιτελους????

αν μια πλουσια "κυρια" γουσταρει τον μπαμπη για γυμναστη της που περνει 1000ευρω την ωρα

ενω ο μητσος περνει μονο 50ευρω αλλα εκεινη προτειμαει τον μπαμπη, τι μας νοιαζει εμας?

αν ο γιος γουσταρει να κανει ιδαιτερα μαθηματα μαθηματικα με το μπαμπη που περνει 50 ευρω την ωρα,

ενω ο μητσος περνει 20ευρω, αλλα προτειμαει τον μπαμπη, τι μας νοιαζει????? κλεβει τιποτα????

τα ιδια μαθηματικα δε ξερουν και οι δυο???????

markteting κυριοι!

ξεκολιστε επιτελους απο τους υπολογιστες!!!! δεν ειναι εκει μεσα η ζωη.....

Η τιμή είναι καθαρά βάση της ζήτησης...αν ο aledjo λέει ότι με 100 ευρώ τον ξαναφωνάζουν γιατί να μην το κάνει?και εγώ θα το έκανα(αν ισχύει πάντα :P )

ωραια συμφωνεις μαζι μου...

Δημοσ.

Ο αλετζος ομως μην κλέβει από όλους μας το 21% του εισοδήματος του και επίσης να κόβει αποδείξης για να φορολογείται στο τέλος του οικονομικού έτους.

Επίσης, η αναπαραγωγή μουσικών κομματιών προϋποθέτει την καταβολή ενός ποσού για την εξασφάλιση πνευματικών δικαιωμάτων και εργασίας κάποιων ανθρώπων και εταιρειών. Από τους οποίους τα στερεί με σοφίσματα περί ιδιοκτησίας.

Αν όντως δε θέλει να πληρώνει πνευματικά δικαιώματα να αγοράσει φυσαρμόνικα και να παίζει τα κομμάτια που θέλει να μιξάρει.

Δημοσ.

Ο αλετζος ομως μην κλέβει από όλους μας το 21% του εισοδήματος του και επίσης να κόβει αποδείξης για να φορολογείται στο τέλος του οικονομικού έτους.

Επίσης, η αναπαραγωγή μουσικών κομματιών προϋποθέτει την καταβολή ενός ποσού για την εξασφάλιση πνευματικών δικαιωμάτων και εργασίας κάποιων ανθρώπων και εταιρειών. Από τους οποίους τα στερεί με σοφίσματα περί ιδιοκτησίας.

Αν όντως δε θέλει να πληρώνει πνευματικά δικαιώματα να αγοράσει φυσαρμόνικα και να παίζει τα κομμάτια που θέλει να μιξάρει.

α εσυ επιμενεις νομικα τωρα...

1) εχε λοιπον υποψη σου, οτι η αναπαραγωγη μουσικων κομματιων προϋποθέτει την καταβολή ενός ποσού απο το ΜΑΓΑΖΙ το οποιο ακουγεται η μουσικη και οχι απο τον dj! η αεπι περνει λεφτα απο τα μαγαζια! αρα εγω δε κλεβω τιποτα...

2) στο ειπα και πριν. η νονα μου, μου δινει που και που κανενα φραγκο σαν ανεργος που ειμαι.... δεν εχω μαγαζι

Δημοσ.

Ρε αλέτζο, είσαι πραγματικά αστέρι. Μιξάρεις κατευθείαν χωρίς να έχεις κάνει εξάσκηση στο σπίτι σου;!; Μπραβο βρε!

ΦΠΑ για τις υπηρεσίες σου καταβάλεις για τις υπηρεσίες σου ως ντιτζέι ή τεχνικός καταβάλεις; ΤΕΒΕ πληρώνεις; Φορολογική δήλωση κάνεις;

Δημοσ.

Σε ποιες περιοχές δουλεύεις κυρίως aledjo?

1) δε δουλευω, ετσι οπως το εννοεις εσυ

2) κηφισια, εκαλη, δροσια, και γενικοτερα οπου βλεπω χρημα και θεληση να τα ξοδεψουν οπως για παραδειγμα να εχει 2 iphone

οταν βλεπω πιθανους πελατες που ψωφανε στη πεινα, πχ ο περιπτερας στη γωνια, και με ρωταει για κατι

απλα λεω οτι δεν ασχολουμαι πλεον ή δεν εχω χρονο ή οτιδηποτε αλλο για να τον αποφυγω...

Ρε αλέτζο, είσαι πραγματικά αστέρι. Μιξάρεις κατευθείαν χωρίς να έχεις κάνει εξάσκηση στο σπίτι σου;!; Μπραβο βρε!

ΦΠΑ για τις υπηρεσίες σου καταβάλεις για τις υπηρεσίες σου ως ντιτζέι ή τεχνικός καταβάλεις; ΤΕΒΕ πληρώνεις; Φορολογική δήλωση κάνεις;

η αεπι επιτρεπει την αναπαραγωγη στο σπιτι - ιδιωτικος χωρος. κυνηγαει μονο του δημοσιους χορους.

ΡΕ ανθρωπε!!!! τι ΤΕΒΕ και πρασινα αλογα μου λες? ιδιωτικος υπαλληλος θεωρειτε ο dj! οπως ο σερβιτορος!

ΤΕΒΕ εχουν οι dj που παιζουν σε γαμους, βαφτισια κτλ... (οπου κανενας σχεδον δεν εχει)

και σαν ιδιωτικος υπαλληλος εχω ενσημα, ικα σικα κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...