ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι εχεις και επιλογη. Και μη μου πεις τωρα οτι ειναι οικοδομη και θα προτιμησουν τον ξενο.. γιατι δεν ειναι αυτο το αντικειμενο της δουλειας του. Αν εισαι καλος στην δουλεια σου κατι θα βρεις. Και φαντασου ομως ολοι ετσι να δουλευουν, μετα μην αναρωτιεσαι ετσι που ανεβαινει ο ΦΠΑ. Ο κλαδος ολοκληρος σφυζει απο ανασφαλιστη εργασια. ΑΝ θες, αν δεν θες απο ΄κει παν και αλλοι.
pournaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως πρεπει να συμφωνησω με το τον aledjo. Αν δε γινει το κρατος πιο ευελικτο, οσο μπορει ο καθενας θα φορο και εισφορο διαφευγει. Διοτι για να κοψεις αποδειξη και στη συνεχεια να αποδοσεις ΦΠΑ, πρεπει να εχεις κανει εναρξη, και να πληρωνεις ανελειπως τεβε, επιμελητηριο κλπ. Οταν λοιπον απο τη μια εχεις ενα κλαδο που ειναι μονο για χαρτζηλικι, και επισκευασεις αυτο το μηνα 10 υπολογιστες, αλλα κανεις αλλους 1-2 μηνες να ξαναεπισκευασεις. και απο την αλλη με το καλημερα σας εχεις την υποχρεωση να καταβαλλεις στο τεβε 4.800 ευρω το χρονο, ολοι θα προσπαθησουν να το αποφυγουν, οσο κι αν δεν το λενε. Αν το κρατος δε βρε τροπο να ισορροπησει την κατασταση, ετσι θα παραμεινει και μη τα ριχνετε στον καθε aledjo. Γιατι σε μια οικοδομη ο μαστορας θα βαλει τοσα ενσημα οσες και οι μερες που δουλεψε, ενω στο τεβε αν δουλεψε 50 μερες το χρονο, παλι θα πληρωσει για 365.
Vazelaki951 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου Marria το Πισι μου έχει πρόβλημα, μπορείς να έρθεις σπίτι μου να μου το φτιάξεις... πόσο χρονών είσαι?
aledjo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως πρεπει να συμφωνησω με το τον aledjo. Αν δε γινει το κρατος πιο ευελικτο, οσο μπορει ο καθενας θα φορο και εισφορο διαφευγει. Διοτι για να κοψεις αποδειξη και στη συνεχεια να αποδοσεις ΦΠΑ, πρεπει να εχεις κανει εναρξη, και να πληρωνεις ανελειπως τεβε, επιμελητηριο κλπ. Οταν λοιπον απο τη μια εχεις ενα κλαδο που ειναι μονο για χαρτζηλικι, και επισκευασεις αυτο το μηνα 10 υπολογιστες, αλλα κανεις αλλους 1-2 μηνες να ξαναεπισκευασεις. και απο την αλλη με το καλημερα σας εχεις την υποχρεωση να καταβαλλεις στο τεβε 4.800 ευρω το χρονο, ολοι θα προσπαθησουν να το αποφυγουν, οσο κι αν δεν το λενε. Αν το κρατος δε βρε τροπο να ισορροπησει την κατασταση, ετσι θα παραμεινει και μη τα ριχνετε στον καθε aledjo. Γιατι σε μια οικοδομη ο μαστορας θα βαλει τοσα ενσημα οσες και οι μερες που δουλεψε, ενω στο τεβε αν δουλεψε 50 μερες το χρονο, παλι θα πληρωσει για 365. ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! μες'το μυαλο μου εισαι
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το λυπηρό είναι που διάφοροι που ούτε καν κάνουν φορολογική δήλωση την "πέφτουν" στον κάθε aledjo ενώ για κάτι τύπους που παίρνουν εκατομμύρια από υποβρύχια δε λένε κουβέντα. Λες και εάν σταματήσει ο κάθε aledjo να φοροδιαφεύγει θα σωθεί το κράτος. Έτσι για το story... τα λεφτά που έχουν οι δύο οικογένειες που κυβερνάνε χρόνια τώρα την Ελλάδα, φτάνουν για να πληρώσουν ΟΛΟ το χρέος της Ελλάδας... και ας φοροδιαφεύγει και ο aledjo και όλο το insomnia. Επίσης, ας πει κανένας σε κάποιο μάστορα για ένσημα στην οικοδομή... και εάν δεν γελάει μέχρι το πάσχα να "μου τρυπήσετε την μύτη". Όλα τα ένσημα των μαστόρων τα παίρνουν γυναίκες, γιοι, κόρες, ανίψια και κουμπάροι των εργολάβων.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικα δουλευα την περιοδο που σπουδαζα στο ΙΕΚ χωρις να πληρωνομαι καθαρα για λογους εμπειριας. Γενικα ηταν ενας χρονος το -λιγοτερο- ανηποφορος, τοσο για εμενα οσο και για τους δικους μου που ηταν ενας χρονος που κυριολεκτικα τους αρμεγα (οσο μπορουσαν και αυτοι). Τον εργοδοτη που μου το εκανε αυτο τον ψαχνω ακομα και σημερα και ετσι και τον πετυχω πουθενα στο δρομο δεν ξερω αν θα συγκρατηθω για να μην του φερω κανενα αντικειμενο στο κεφαλι και τον αφησω στον τοπο. Αυτα σε περιοδο 2004 οπου και δεν υπηρχε εμφανες "προβλημα" με την ολη κατασταση. Γενικα για εμπειρια μην κανεντε σε κανεναν τη χαρη χωρις μισθο. Ειδικα τωρα που σε διωχνουν μεσα στο χρονο οποτε θελουν. Σε κανεναν πουστη τη χαρη.
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε οι πελάτες θέλουν να πληρώσουν ΦΠΑ. Εγω σε όσες δουλειές πάω οι περισσότεροι μου λένε οτι δε θέλουν απόδειξη για να μη πληρώσουν ΦΠΑ 23% Είναι πολυ υψηλό το ΦΠΑ και φυσικά, άλλο να πληρώνει ο πελάτης 59€ χωρίς , και άλλο 73€ για την ίδια δουλειά. Ας χαμηλωσουν τον ΦΠΑ για να μπορέσει ο κόσμος να τον πληρωνει
The_Judas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα ένα τυπάς για να αλλάξει το θυροτηλέφωνο σε διπλανή εταιρία. Πήρε 50 ευρώ εργατικά σύν 30 για το νέο τηλέφωνο (80+ΦΠΑ). Τι είπατε; Ο τεχνικός υπολογιστών πρέπει να παίρνει απλά χαρτζηλίκι 10 ευρώ;
orotoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ε εννοείται.. επίσης το ίδιο και οι web developers κτλ.. ενα κουμπί πατάνε και έτοιμο το pc/web site/whatever... Υδραυλικός (απο εταιρία βέβαια αλλα μικρή η διαφορά) έχει πάρει 110κάτι ευρώ για ξεβούλωμα σιφονιού. Περίπου 6-7 λεπτά υπόθεση. Αλλά εκεί είναι οκ οι τιμές, δε μας πειράζει. Είναι μάστορας. υγ. Για τους κλειδαράδες ούτε λόγος... 50ευρώ (χωρίς απόδειξη) τα 10 δευτερόλεπτα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 για φανταστειτε να τη ρωτουσα πιο ειναι το email της.... μήνυση θα μου εκανε Ελιωσα. Πριμαντονα φιλε, Πριμαντονα!
Marria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ελιωσα. Πριμαντονα φιλε, Πριμαντονα! Θα επρεπε να ημουν υποχρεωμενη να το δωσω ε? Υδραυλικος που ηρθε περσυ , πηρε 50 ευρω. Στην αρχη μου εγραψε μια αποδειξη χειρογραφη, και μετα μου ζητησε και τα στοιχεια μου για να μου στειλει κανονικα την αποδειξη απο μηχανη. Και την αποδειξη την εδωσε χωρις να του το πω. Σε καθε επαγγελμα υπαρχουν και οι σωστοι επαγγελματιες, και να ειστε σιγουροι οτι αυτον αμα εχω παλι προβλημα θα τον ξανακαλεσω, μονο και μονο για τον επαγγελματισμο του.
orotoi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.. και σου πήρε 50ευρώ για να κάνει κάτι το οποίο εσύ ή βαριόσουν ή δεν ήξερες.. Το ίδιο κάνει και ο κάθε aledjo..
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ακριβώς ρε; Ανασφάλιστοι είστε! Ένσημα δεν κολλάτε! Φόρους δεν πληρώνετε! Θέλω να σας δω τι θα κάνετε αν σπάσετε κανένα πόδι(δε λέω για καρκίνο) πως θα νοσηλευτείτε..; Μέχρι τι ηλικία θα μπορείτε να κάνετε φορματς; Τα 100; Είναι λανθασμένη η νοοτροπία που προσπαθείτε να την περάσετε ως μαγκιά και καπατσοσύνη, αλλά θα το βρείτε τόσο οι ίδιοι μπροστά σας, όσο (κι αυτό είναι το χειρότερο) οι επόμενες γενιές.
Marria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.. και σου πήρε 50ευρώ για να κάνει κάτι το οποίο εσύ ή βαριόσουν ή δεν ήξερες.. Το ίδιο κάνει και ο κάθε aledjo.. Δεν ηξερα, αμα μπορουσα να το κανω μονη μου δεν θα τον καλουσα Αλλα το θεμα ειναι οτι εκοψε αποδειξη, ποσους ξερεις εσυ ελ. επαγγελματιες να κοβουν αποδειξη? Ελαχιστους.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ακριβώς ρε; Ανασφάλιστοι είστε! Ένσημα δεν κολλάτε! Φόρους δεν πληρώνετε! Θέλω να σας δω τι θα κάνετε αν σπάσετε κανένα πόδι(δε λέω για καρκίνο) πως θα νοσηλευτείτε..; Μέχρι τι ηλικία θα μπορείτε να κάνετε φορματς; Τα 100; Είναι λανθασμένη η νοοτροπία που προσπαθείτε να την περάσετε ως μαγκιά και καπατσοσύνη, αλλά θα το βρείτε τόσο οι ίδιοι μπροστά σας, όσο (κι αυτό είναι το χειρότερο) οι επόμενες γενιές. Δεν διαφωνουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα