Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Insomniak Τζαμπα προσπαθεις, μερικες φορες σκεφτομαι οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Και οχι μονο για τους φορους, αλλα για ολη την μαγκια που εχουμε σαν λαος, λες και ειμαστε ανωτεροι απο τους αλλους.

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα ένα τυπάς για να αλλάξει το θυροτηλέφωνο σε διπλανή εταιρία.

Πήρε 50 ευρώ εργατικά σύν 30 για το νέο τηλέφωνο (80+ΦΠΑ).

Τι είπατε; Ο τεχνικός υπολογιστών πρέπει να παίρνει απλά χαρτζηλίκι 10 ευρώ; :rolleyes:

και φανταζομαι δεν εκανε και πολυ ωρα...

τετοια ακουω και βλεπω και σκεφτομαι να ανεβασω το κασε μου

Δημοσ.

Τι ακριβώς ρε;

Ανασφάλιστοι είστε! Ένσημα δεν κολλάτε! Φόρους δεν πληρώνετε! Θέλω να σας δω τι θα κάνετε αν σπάσετε κανένα πόδι(δε λέω για καρκίνο) πως θα νοσηλευτείτε..;

Μέχρι τι ηλικία θα μπορείτε να κάνετε φορματς; Τα 100;

Είναι λανθασμένη η νοοτροπία που προσπαθείτε να την περάσετε ως μαγκιά και καπατσοσύνη, αλλά θα το βρείτε τόσο οι ίδιοι μπροστά σας, όσο (κι αυτό είναι το χειρότερο) οι επόμενες γενιές.

καλυτερα ανασφαλιστος τεχνικος παρα ανασφαλιστος σερβιτορος η μπετατζης.

Δημοσ.
Θέλω να σας δω τι θα κάνετε αν σπάσετε κανένα πόδι(δε λέω για καρκίνο) πως θα νοσηλευτείτε..;

χαχαχαχα σε ποια χωρα ζεις ρε φιλε????

http://www.oaed.gr/Pages/SN_62.pg

Μέχρι τι ηλικία θα μπορείτε να κάνετε φορματς; Τα 100;

χαχαχαχαχαχχα εισαι τραγικος!!!!!!!!!!!!!!

γελασμενος και φαντασμενος....

Δημοσ.

καλυτερα ανασφαλιστος τεχνικος παρα ανασφαλιστος σερβιτορος η μπετατζης.

Καλύτερα άνεργος, εμείς τους καλομάθαμε.

Δημοσ.

Καλύτερα άνεργος, εμείς τους καλομάθαμε.

εννοω τεχνικος ελευθερος επαγγελματιας.

τουλαχιστον εκει παιρνεις οσα ζητησεις εσυ και οσα αξιζεις.

και αμα δεις οτι τραβαει η δουλεια κανεις χαρτια και εισαι και νομιμος.

Δημοσ.

Να σου πω την αμαρτία μου, προτιμώ ανασφάλιστος σερβιτόρος. Παίρνω και κανένα tip. =ρ

To τεχνιλίκι έχει πολλή χαμαλίκα.

Δημοσ.

χαχαχαχα σε ποια χωρα ζεις ρε φιλε????

http://www.oaed.gr/Pages/SN_62.pg

χαχαχαχαχαχχα εισαι τραγικος!!!!!!!!!!!!!!

γελασμενος και φαντασμενος....

Είσαι ένας κουτοπόνηρος που κλέβεις απο όπου μπορείς, που εκμεταλλεύεσαι τις κοινωνικές παροχές, που είσαι τόσο γελοιος που ευθαρσώς νομίζεις ότι κοροιδευεις αυτούς που σου επιδεικνύουν τις απάτες σου.

Ελπίζω να έχεις τουλάχιστον καταλάβει πως έχεις παραδεχτεί δημόσια ότι φοροδιαφευγεις, εργάζεσαι μαύρα, ότι δεν πληρώνεις τις αναγκαίεσ εισφορές και ότι εξαπατάς τον ΟΑΕΔ. Η ταυτοποίηση σου απο την ip, απλά σε καταδικάζει.

Μπορεί να μαι και μαλάκας, αλλά απατεώνας, κλέφτης και ηλίθιος σαν εσενα όμως δεν είμαι.

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα δουλευα την περιοδο που σπουδαζα στο ΙΕΚ χωρις να πληρωνομαι καθαρα για λογους εμπειριας. Γενικα ηταν ενας χρονος το -λιγοτερο- ανηποφορος, τοσο για εμενα οσο και για τους δικους μου που ηταν ενας χρονος που κυριολεκτικα τους αρμεγα (οσο μπορουσαν και αυτοι). Τον εργοδοτη που μου το εκανε αυτο τον ψαχνω ακομα και σημερα και ετσι και τον πετυχω πουθενα στο δρομο δεν ξερω αν θα συγκρατηθω για να μην του φερω κανενα αντικειμενο στο κεφαλι και τον αφησω στον τοπο.

Αυτα σε περιοδο 2004 οπου και δεν υπηρχε εμφανες "προβλημα" με την ολη κατασταση. Γενικα για εμπειρια μην κανεντε σε κανεναν τη χαρη χωρις μισθο. Ειδικα τωρα που σε διωχνουν μεσα στο χρονο οποτε θελουν. Σε κανεναν πουστη τη χαρη.

Ο εργοδότης τι σου έκανε ακριβώς;

Δεμένο με χειροπέδες σε είχε να δουλεύεις;

Δημοσ.

κανεις λαθος. και χωρις να περνεις επιδομα....

Εισαι κατω απο 29?

Γιατι αλλιως κοιταξε τι λεει παρακατω...

Παρέχει ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε άνεργους ηλικίας άνω των 29 ετών έως και 55 ετών εφόσον έχουν παραμείνει εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ επί 12 τουλάχιστον μήνες.

Επίσης να έχουν πραγματοποιήσει στην ασφάλιση οποιουδήποτε ασφαλιστικού οργανισμού (600) ημέρες εργασίας οι οποίες αυξάνονται ανά εκατό ημέρες κάθε χρόνο μετά τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας και μέχρι το 54ο έτος της ηλικίας.

Η ταυτοποίηση σου απο την ip, απλά σε καταδικάζει.

Σαν σουπερ ντουπερ χακερας που ειναι, θα μπαινει απο κανα proxy (και μετα ξυπνησε...) :mrgreen:

Δημοσ.

Θα επρεπε να ημουν υποχρεωμενη να το δωσω ε? :rolleyes:

To οτι σε ρωτησε τι δουλεια κανεις υποθετω οτι ειχε σχεση με τη συζητηση και τα επιχειρηματα που γραφτηκαν.

Το οτι δεν ηθελες να απαντησεις δικαιωμα σου.

Το οτι την πιστεψες ομως απαντωντας "Δεν επιτρεπεται, τελος η ανακριση" ε ειχε πλακα. Ποιος να σε ανακρινει εδω και με τι σκοπο? Καπως ακυρο, αλλα και αστειο αυτο το απαξιωτικο υφακι απαντησης.

Και πιο πολλη πλακα ειχε η απαντηση του αλετζου και γελασα, thats all :)

Δημοσ.

To οτι σε ρωτησε τι δουλεια κανεις υποθετω οτι ειχε σχεση με τη συζητηση και τα επιχειρηματα που γραφτηκαν.

Το οτι δεν ηθελες να απαντησεις δικαιωμα σου.

Το οτι την πιστεψες ομως απαντωντας "Δεν επιτρεπεται, τελος η ανακριση" ε ειχε πλακα. Ποιος να σε ανακρινει εδω και με τι σκοπο? Καπως ακυρο, αλλα και αστειο.

Και πιο πολλη πλακα ειχε η απαντηση του αλετζου και γελασα, thats all :)

Οτι με ρωτησε ηλικια, μετα τι δουλεια κανω, σορρυ αλλα το αθωο μου μυαλο δεν πηγε οτι ηθελε να ειναι μερος της συζητησης αλλα στο greek kamaki :mrgreen:

Και το email που ειπε παρακατω ηταν και αυτος μερος της συζητησης , ναι ναι !

Οποιοσδηποτε μπορει να ρωταει οτιδηποτε, αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενη να δινω προσωπικες μου πληροφοριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...