Προς το περιεχόμενο

AMD Phenom II X4 ή Intel Core i5

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Phenom ΙΙ είναι αρκετά φθηνότερος από τον i5.

Σε έναν υπολογιστή για gaming τι προτείνετε;

Και επίσης έχετε να προτείνετε κάποια μητρική για τον πρώτο;

Δημοσ.

Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο βαθιά θέλεις να βάλεις το χέρι στη τσέπη ...

Ο 955 μπορεί να συνδιαστεί με μια Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 και για πιο ήσυχα ... θα πάρεις μια ψήκτρα.

Ο Ι5 λογικά θα λες τον 2500(Κ) είναι πιο ήσυχος και λίγο καλύτερος ...

Στα παιχνίδια ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών ... η οποία θέλει και καλή/ποιοτική τροφοδοσία ...

Δημοσ.

βασικά ψάχνω όλο το πακέτο, αλλά θέλω να χτίσω εγώ τον υπολογιστή γιατί έχω κουτιά ποντίκια και ιστορίες.

Κάρτα γραφικών: TwinTech GTS 450 (PCI-Express, GDDR3, 2GB)

Motherboard: MSI 760GM-E51FX (sAM3, DDR3, AMD760, VGA)

Μνήμη: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A)

στέκει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Πες μας τι έχεις ακριβώς και τι θέλεις να πάρεις (περίπου) με το όριο χρημάτων που πιθανός να έχει θέσει .

Μόνο από το Πλαίσιο τα θέλεις ?

RAM είναι κρίμα να μην βάλεις 2Χ4gb

Δημοσ.

Πες μας τι έχεις ακριβώς και τι θέλεις να πάρεις (περίπου) με το όριο χρημάτων που πιθανός να έχει θέσει .

Μόνο από το Πλαίσιο τα θέλεις ?

RAM είναι κρίμα να μην βάλεις 2Χ4gb

έκανα τη σύγκριση μεταξύ GTS 450 και GTX 460 με HD 6850 και όντως η ATI είναι καλύτερη.

ναι καλύτερα από το Πλαίσιο γιατί είμαι στην επαρχία και δεν υπάρχουν και πολλά μαγαζιά.

δε θέλω να ξοδέψω πάνω από 400.

δηλαδή γύρω στα 350-400Ε.

ευχαριστώ.

επίσης παίζει ρόλο το τι οθόνη έχω για την κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Επαρχία ? Που ?

Ναι παιζει ρολο ποια οθονη (θα)εχεις , η αναλυση της βασικα ... και μετα ειναι οι αναγκες/απαιτησεις σου απο το συστημα ... παιχνιδια, ταινιες,ιντερνετ κτλ

Δημοσ.

Επαρχία ? Που ?

Ναι παιζει ρολο ποια οθονη (θα)εχεις , η αναλυση της βασικα ... και μετα ειναι οι αναγκες/απαιτησεις σου απο το συστημα ... παιχνιδια, ταινιες,ιντερνετ κτλ

αυτή είναι η οθόνη μου:http://www.techtastic.ca/reviews3/syncmaster710n.html

υπάρχει πρόβλημα αν τελικά καταλήξω στην HD 6850;

Δημοσ.

Το μόνο που έχω να σου πω εγώ είναι πως αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με OC (που είτε τον 955 πάρεις είτε τον 2500K θα ασχοληθείς) μην μπλέξεις με μητρικές Asrock, θα σπάσεις τα νεύρα σου.

Εγώ χρειάστηκε να τα πάθω για να τα μάθω, μη κάνεις κι εσύ τα ίδια!

Δημοσ.

Όχι βέβαια δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,απλώς με τόσο μικρή ανάλυση οθόνης μπορείς να πάρεις μια πιο φθηνή κάρτα π.χ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm

μπράβο κάτι τέτοιο χρειάζομαι, γιατί και εμένα μου φάνηκε υπερβολή η 6850.

αλλά να κρατήσει για 2-3 χρόνια με τα requirements των νέων παιχνιδιών. ;)

Δημοσ.

i5-750 2.66. τον πήγα εύκολα στα 4 με 1.344 και πετάει.τον 965 που έχω από 3.4 τον πήγα εύκολα 3.8, στα 4 υα φτάσει ταβάνι...στα benchmark μπροστά ο ι5, αλλά στο gaming και ο amd είναι καλός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...