salonica3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να κανω φορματ τον υπολογιστη μου αλλα οταν βαζω τον cd και φτασω στο σημειο που διαλεγω πιο σκληρο δισκο να κανω φορματ δεν μου εμφανιζει τον σκληρο μου δισκο.Τελικα εψαξα και βρηκα εναν οδηγο πως να το κανω αλλα εχω ενα προβλημα.Δεν μπορω να βρω drivers για τον σκληρο μου δισκο.Ο σκληρος μου δισκος ειναι wd50 00aaks-00v0a0.Μπορει καποιος να με δωσει την σελιδα με τους drivers να τους κατεβασω?
stm00192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ποια windows προσπαθεις να εγκαταστήσεις!! Αν μιλαμε για windows 7 τοτε δεν χρειαζονται Drivers!! Αν μιλαμε για XP τοτε αλλαζει το πραγμα!! Πες μας αναλυτικα και απο τι αποτελειται ο υπολογιστής σου!! Drivers για σκληρούς δεν υπαρχουν!! μαλλον εννοεις drivers για τον sata controller της μητρικής σου! Οποτε χρειαζομαστε τουλαχιστον το μοντελο της μητρικής σου!!
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κατεβάζεις driver για των δίσκο αλλά για των controller που έχει η μητρική οπότε πες μας ποια έχεις ή πάνε στην σελίδα της και κατέβασε από εκεί το αντίστοιχο driver που θα είναι ή Raid driver,mass storage,hdd controller ή κάτι παρόμοιο.
salonica3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 windows xp θελω να βαλω ----- [] --------------------------------------------------------------- Ιδιότητα Τιμή Μοντέλο 939S56-M Έκδοση 1.00 Αριθμός σειράς 00000000 Κατασκευαστής chipset Silicon Integrated Systems (SiS) Μοντέλο chipset SiS755FX CPU to PCI Bridge Επεξεργαστής AMD Athlon 64 3000+ Τύπος επεξεργαστή Socket 939 [CPUSocket] Αναβάθμιση επεξεργαστή Μέγιστη συχνότητα επεξεργαστή 1800 MHz Σύνοψη μνήμης Μέγιστο μέγεθος 4096 MBytes Υποδοχές μνήμης 4 Διόρθωση λαθών Κανένα Όνομα Physical Memory Array Προειδοποίηση! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed
stm00192 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κατέβασε το SATA RAID Driver από εδώ... http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=939S56-M&o=XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.