zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ακουστε λοιπον να φρίξετε. Εχω ένα κινητό σε γνωστή κολοσσιαία εταιρία συμβόλαιο , σε ένα καλό πρόγραμμα , να με βολέυει με τις δωρεάν παροχές στο πάγιο. Ξαφνικά , πριν 3 μήνες , μου έρχεται ένας λογαριασμός 145 ΕΥΡΩ....παθαίνω συγκοπή , και παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να μάθω τι παίζει...Δεν μου λένε , και ζητάω αναλυτικότατο λογαριασμό. Τον επόμενο μήνα , έρχεται ο αναλυτικός λογαριασμός , και είχε γύρω στα 65 Ευρώ Λοιπες Υπηρεσίες. Παω σε ένα κατάστημά τους , και μου λένε: "Εχετε στείλει ποτε σε πενταψήφιο? Αστρολογους κλπ? 54ΧΧΧ , 14ΧΧΧ ? Θυμήθηκα εκείνη την στιγμή , ότι είχα στείλει μια φορά για ringtone και άλλη μια φορά στο Ράδιο Αρβύλα. Και εκει μου λέει αυτό που μου λέει και παθαίνω το σοκ : " Οταν στέλνετε αυτά τα μυνήματα , χρεώνεστε 1,47 Ευρώ το μύνημα ( το ήξερα) . Οταν όμως σας στέλνουνε διαφημιστικά , χρεώνεστε 2,47 Ευρώ το μύνημα!!!!!!!! Στην ουσία είναι σαν να υπογράφετε συνδρομή για να σας στέλνουνε , και να χρεώνεστε!!!!! Αφου έπαθα σοκ , διοτι πως μπορείς με ένα μύνημα που στέλνεις να υπογράφεις συμβόλαιο στην κάθε εταιρία μυνημάτων , ρωτάω πως μπορώ να το σταματήσω. Μου απαντάνε να μαζεψω όσυς αριθμους μου στελνουνε και να πάρω την εξυπηρέτηση. Τους μαζέυω. Μου ερχεται ξανα 147 Ευρώ. Παίρνω ανάποδες , και παίρνω την εξυπηρέτηση. Τους λέω τα 10 (δεκα) !! νούμερα που μου στέλνανε. Μου λένε να πάρω τηλέφωνο 2 εταιρίες , αφου με κατηγορήσανε κιολας ότι έπρεπε να προσέχω (!!!!!) , και αφου τα ακούσανε , παίρνω και μου βγαίνει τηλεφωνητής, πατήστε το 3 για ακυρωση συνδρομής(!!!). 10 φορές η ακύρωση , σε 10 διαφορετικά νούμερα , που ήτανε απο 2 πολύ γνωστές ετιαρίες! Αυτό τον μήνα δεν μου έχει έρθει μήνυμα , αλλά εαν έρθει , έχω απειλήσει με μυνήσεις. Το συμπέρασμα...Στέλνετε να κερδίσετε το Ipad , ή στο Ράδιο Αρβύλλα ,και αυτομάτως η εταιρία βάζει στην βάση δεδομένων τον αριθμό σας. Εκεί , μέσω των ίδιων , ή διαφορετικών αριθμών , σας στέλνει μυνήματα για πάμε στοίχημα , αστρολόγους , ταρολόγους , παίξε και κέρδισε ,ότι μπορείς να φανταστείς. Βρίζεις ελαφρως που στα ζαλίζουνε , αλλα δεν χαμπαριάζεις. Η εταιρία πάιρνει 1,47 Ευρώ , απο κάθε μύνημα , ενώ ο πάροχος τηλεφωνίας 1 Ευρώ. Το έψαξα πολύ και το λέω με σιγουριά. Πατέντα? Και γαμώ τις ιδέες? :confused: Πως μπορεί να στέλνω ένα μύνημα και να μπαίνω , χωρίς την άδειά μου , χωρίς συμβόλαιο , σε συνδρομή???????? Πως μπορεί , και με ποιο δικαίωμα , να χρησιμοποιεί το κινητό μου , για μάρκετινγκ , και όχι μόνο αυτό , αλλά να με χρεώνει κιόλας , 2.47 Ευρώ????????????? :mad: Και να βγάζει και η Mediatel και ο πάροχος??????? Ειδικά ο πάροχος......
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Και έδωσες 300 ευρω έτσι τσάμπα? Απο 2 μηνύματα ''γράφτηκες'' σε 10 εταιρίες?
Pantelwolf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη ανακάλυψη. Επίσης, αν πάρεις σε τηλέφωνο από 90 τότε χρεώνεσαι κάτι ευρώ το λεπτό. Και αν πάρεις και αμερική το ίδιο.
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ακουστε λοιπον να φρίξετε. Εχω ένα κινητό σε γνωστή κολοσσιαία εταιρία συμβόλαιο , σε ένα καλό πρόγραμμα , να με βολέυει με τις δωρεάν παροχές στο πάγιο. Ξαφνικά , πριν 3 μήνες , μου έρχεται ένας λογαριασμός 145 ΕΥΡΩ....παθαίνω συγκοπή , και παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να μάθω τι παίζει...Δεν μου λένε , και ζητάω αναλυτικότατο λογαριασμό. Τον επόμενο μήνα , έρχεται ο αναλυτικός λογαριασμός , και είχε γύρω στα 65 Ευρώ Λοιπες Υπηρεσίες. Παω σε ένα κατάστημά τους , και μου λένε: "Εχετε στείλει ποτε σε πενταψήφιο? Αστρολογους κλπ? 54ΧΧΧ , 14ΧΧΧ ? Θυμήθηκα εκείνη την στιγμή , ότι είχα στείλει μια φορά για ringtone και άλλη μια φορά στο Ράδιο Αρβύλα. Και εκει μου λέει αυτό που μου λέει και παθαίνω το σοκ : " Οταν στέλνετε αυτά τα μυνήματα , χρεώνεστε 1,47 Ευρώ το μύνημα ( το ήξερα) . Οταν όμως σας στέλνουνε διαφημιστικά , χρεώνεστε 2,47 Ευρώ το μύνημα!!!!!!!! Στην ουσία είναι σαν να υπογράφετε συνδρομή για να σας στέλνουνε , και να χρεώνεστε!!!!! Αφου έπαθα σοκ , διοτι πως μπορείς με ένα μύνημα που στέλνεις να υπογράφεις συμβόλαιο στην κάθε εταιρία μυνημάτων , ρωτάω πως μπορώ να το σταματήσω. Μου απαντάνε να μαζεψω όσυς αριθμους μου στελνουνε και να πάρω την εξυπηρέτηση. Τους μαζέυω. Μου ερχεται ξανα 147 Ευρώ. Παίρνω ανάποδες , και παίρνω την εξυπηρέτηση. Τους λέω τα 10 (δεκα) !! νούμερα που μου στέλνανε. Μου λένε να πάρω τηλέφωνο 2 εταιρίες , αφου με κατηγορήσανε κιολας ότι έπρεπε να προσέχω (!!!!!) , και αφου τα ακούσανε , παίρνω και μου βγαίνει τηλεφωνητής, πατήστε το 3 για ακυρωση συνδρομής(!!!). 10 φορές η ακύρωση , σε 10 διαφορετικά νούμερα , που ήτανε απο 2 πολύ γνωστές ετιαρίες! Αυτό τον μήνα δεν μου έχει έρθει μήνυμα , αλλά εαν έρθει , έχω απειλήσει με μυνήσεις. Το συμπέρασμα...Στέλνετε να κερδίσετε το Ipad , ή στο Ράδιο Αρβύλλα ,και αυτομάτως η εταιρία βάζει στην βάση δεδομένων τον αριθμό σας. Εκεί , μέσω των ίδιων , ή διαφορετικών αριθμών , σας στέλνει μυνήματα για πάμε στοίχημα , αστρολόγους , ταρολόγους , παίξε και κέρδισε ,ότι μπορείς να φανταστείς. Βρίζεις ελαφρως που στα ζαλίζουνε , αλλα δεν χαμπαριάζεις. Η εταιρία πάιρνει 1,47 Ευρώ , απο κάθε μύνημα , ενώ ο πάροχος τηλεφωνίας 1 Ευρώ. Το έψαξα πολύ και το λέω με σιγουριά. Πατέντα? Και γαμώ τις ιδέες? :confused: Πως μπορεί να στέλνω ένα μύνημα και να μπαίνω , χωρίς την άδειά μου , χωρίς συμβόλαιο , σε συνδρομή???????? Πως μπορεί , και με ποιο δικαίωμα , να χρησιμοποιεί το κινητό μου , για μάρκετινγκ , και όχι μόνο αυτό , αλλά να με χρεώνει κιόλας , 2.47 Ευρώ????????????? :mad: Και να βγάζει και η Mediatel και ο πάροχος??????? Ειδικά ο πάροχος...... μλκια σου επρεπε να ειχες παει ηδη για καταγγελια αλλα αν λες αληθεια καλα εκανες και το εθιξες...
zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη ανακάλυψη. Επίσης, αν πάρεις σε τηλέφωνο από 90 τότε χρεώνεσαι κάτι ευρώ το λεπτό. Και αν πάρεις και αμερική το ίδιο. αλλο όταν παίρνεις , και άλλο όταν σου στέλνουνε μεγάλε....... μλκια σου επρεπε να ειχες παει ηδη για καταγγελια αλλα αν λες αληθεια καλα εκανες και το εθιξες... Γιατί να πώ ψέματα ρε Viper? Εγώ να σας προφυλάξω θέλω....πάλι τον μπελά μου θα βρω? Και έδωσες 300 ευρω έτσι τσάμπα? Απο 2 μηνύματα ''γράφτηκες'' σε 10 εταιρίες? Οχι , απο 2 μυνήματα , γράφτηκα σε 2 εταιρίες , με 5 διαφορετικά νούμερα αποστολής!!!
Mika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αλλο όταν παίρνεις , και άλλο όταν σου στέλνουνε μεγάλε....... καλα αυτο με την χρεωση οταν σου στελνουν ειναι γνωστο εδω και χρόνια.. καλα εκανες παντως και το ανεφερες.
zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτή την στιγμή αν βάλετε Αλτερ , εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα , διαφημίζουνε ένα λάπτοπ , να στείλεις σε 5ψήφιο και να μπεις στην κλήρωση. Πολύ μεγάλη απατεωνιά πάντως , και που να το ξέρεις κιολας.... Η μάνα που είναι σπίτι , στέλνει για να το κερδίσει για το παιδί της..... Που να το ξέρει δηλαδή? :confused:
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί να πώ ψέματα ρε Viper? Εγώ να σας προφυλάξω θέλω....πάλι τον μπελά μου θα βρω? παντα υπαρχει αυτη η παραμετρος [για ολους τους ανθρωπους δλδ]
Pantelwolf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αλλο όταν παίρνεις , και άλλο όταν σου στέλνουνε μεγάλε....... Εσύ τι καταλαβαίνεις οταν διαβάζεις στα ψιλά γράμματα που υπάρχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ "Συνδρομητική υπηρεσία μπλα μπλα τοσα €/εβδομάδα" ? Ενα πχ απο γρηγορη αναζήτηση
zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ τι καταλαβαίνεις οταν διαβάζεις στα ψιλά γράμματα που υπάρχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ "Συνδρομητική υπηρεσία μπλα μπλα τοσα €/εβδομάδα" ? Που το λέει? Θα με αναγκάσεις να βγάλω real time photo την τηλεόραση μου . Το μόνο που λέει είναι ότι για το μύνημα που θα στείλετε , χρεώνεστε 1,47 Ευρώ. Αλλο αυτό που λεει , για να παίρνετε ειδοποιήσεις για τον Παοκ , ή για το μηναιο ωροσκόπιο και άλλο αυτό που λέω εγω....
sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μια μανία ολοι να του την πούν. Εντάξει έκανε ενα λάθος έμαθε και δε θα το ξανακάνει(ελπίζω) Απο εκει και πέρα μοιράζεται την εμπειρία του ετσι ωστε να πονηρέψει και τους πλέον αφελείς...που είναι το κακο;
Pantelwolf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αποκλείεται να μην το ανέφερε κάπου ή σε μήνυμα που σου έστειλαν δωρεαν,γιατί και άλλοι σαν κι εσένα θα έκαναν καταγγελία στη μηντιατελ και θα τους είχαν κλείσει το μαγαζί. ps. δούλευα σε αντίστοιχη εταιρεία. Γι'αυτό είμαι απόλυτος, το customer support καθημερινά είχε τέτοιες αντιδράσεις.
zazik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αποκλείεται να μην το ανέφερε κάπου ή σε μήνυμα που σου έστειλαν δωρεαν,γιατί και άλλοι σαν κι εσένα θα έκαναν καταγγελία στη μηντιατελ και θα τους είχαν κλείσει το μαγαζί. ps. δούλευα σε αντίστοιχη εταιρεία. Γι'αυτό είμαι απόλυτος, το customer support καθημερινά είχε τέτοιες αντιδράσεις. Δεν το ανέφερε σου μιλάω ξήγα. Την λέξη συνδρομητική δεν το ανέφερε πουθενά. επίσης , οι εκπομπές που τα διαφημίζουνε , δεν το αναφέρουνε πουθενά.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως στέλνουν ενα ενημερωτικό SMS που λέει "Χρέωση τάδε, για να διακόψετε στείλτε ΜΠΟΥΡΔΑ στο 5469696969" Αν πιστεύεις οτι δεν σε ειδοποίησαν κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
YiN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά μην τρελαθούμε τώρα παντελ, είναι σαν να λες ότι παίρνεις σε τηλεφωνο απο 90 γνωρίζοντας τη χρέωση και μετά σε φεσώνουν επιπλέον επειδή σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο. Εντάξει όχι, δεν είναι αυτονόητο ότι θα το ξέρεις αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.