Προς το περιεχόμενο

Games (Gears Of War 3) + Xbox live 12μηνη

xristakits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τσίμπησα από playnaut

gears of war 3 49,99 ( θα λιώσω :-D )

14794039_180x180_1.jpg

Live 12-Month Gold Card Xbox 360 32,20 (απαραίτητη για το GEARS)

42,00 o επόμενος skroutz

860394_180x180_1.jpg

και δίνουν κωδικούς στο facebook Dungeon Siege 3 Limited Edition PS3 XBOX 360

απο €24,99 €19,99 -5 EURO

skroutz 29,99

18697142_180x180_1.jpg 18697140_180x180_1.jpg

Δημοσ.

τώρα αυτό είναι καλύτερο? για πήγαινε στο check out γιατί εμένα μου έβγαλε Order Total: EUR 82,22 + ότι θα πληρώσεις και τελωνείο και πότε θα σου έρθει?

Εγώ πλήρωσα με paypal και 2 ευρώ το courrier και θα τα έχω αύριο ;)

Δημοσ.

Oι τιμες ειναι πολυ καλες, αν κ δεν ειμαι fun του gears of war.

Αν παρω τη καρτα κ πληρωσω με αντικαταβολη ποσο θα παει για να μου τη φερουν Αθηνα?

Αν ξερει καποιος γιατι ειχα στειλει ενα μειλ πριν λιγο καιρο αλλα δεν πηρα απαντηση.

Ρωταω γιατι οταν παει να βγει η τελικη τιμη βγαζει κατι περιεργα γραμματακια.

Δημοσ.

Oι τιμες ειναι πολυ καλες, αν κ δεν ειμαι fun του gears of war.

Αν παρω τη καρτα κ πληρωσω με αντικαταβολη ποσο θα παει για να μου τη φερουν Αθηνα?

Αν ξερει καποιος γιατι ειχα στειλει ενα μειλ πριν λιγο καιρο αλλα δεν πηρα απαντηση.

Ρωταω γιατι οταν παει να βγει η τελικη τιμη βγαζει κατι περιεργα γραμματακια.

είναι 2 ευρώ η αποστολή και +3 για αντικαταβολή φίλε μου

γενικά έχω παρατηρήσει και εγώ ότι έχουν πρόβλημα με τα mail γι αυτό μπαίνω στο live chat στο site τους και τους ρωτάω κατευθείαν

Δημοσ.

αν ειναι να πληρωσεις μεταφορικα και αντικαταβολη αστο. παρε απο δω που στο στελνει με email επιτοπου

http://www.goldxbox.gr

η καρτα live δεν ειναι απαραιτητη για το gears, αλλα μονο για το multiplayer κομματι του τιτλου

επισης dungeon siege 3 με δωρεαν μεταφορικα 16,45, και gears 3 με 46,95

http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=siege+3

http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/gears-of-war-3/10088391.html

Δημοσ.

παιδιά το play δεν στέλνει αν δεν κάνω λάθος πάνω από 25 ευρώ. Επίσης έδωσα 49,99( τιμή σαν play + 2 ευρώ μεταφορικά) + την κάρτα που πήρα

φίλε ntouziera το zavvi έχει βάλει μεταφορικά πλέον :eek:

Στην παρούσα φάση περιμένω πράγματα και από play + από zavvi και περιμένω πάνω από 10-12 μέρες ήδη :mad:

και με τις απεργίες ... καλά κρασιά.

Το post έγινε γιατί η τιμές είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανταγωνιστικές με καταστήματα του εξωτερικού.

το ότι έδωσα 2 ευρώ παραπάνω και έκανα την παραγγελία εχτές το πρωί και σήμερα τα είχα με courrier και το βράδυ θα παίζω χαλάλι τους.

Δημοσ.

1) το zavvi ΔΕΝ εχει μεταφορικα

zavvi.png

Uploaded with ImageShack.us

και οταν ειχε ηταν 1,15 ευρω για ολη την παραγγελια, μην λεμε οτι θελουμε...

2) στο goldxbox δεν πληρωνεις μεταφορικα ουτε περιμενεις καθως σου στελνει τον κωδικο με email

3) το play δεν στελνει ελλαδα πανω απο 30 λιρες

4) οχι συγκεκριμενα στο gears αλλα σε παιχνιδια μηνων τα βρισκεις με διαφορα εως 30 ευρω φθηνοτερα σε ξενα site

5) αν το βιαζεσαι αυτο που θες παρτο απο ελλαδα, δεν σου συγκρινα το σε ποσες μερες τα εχεις αλλα τις τιμες, μπορει καποιος να μη θελει να δωσει 5 ευρω εξτρα αλλα να προτιμα να περιμενει 3 μερες παραπανω

Δημοσ.

απολα αυτα που σου ειπα αυτο βρηκες ναπαντησεις? τεσπα, επειδη παει αλλου το θεμα και πρεπει να διαφημιστει το playnaut καλυτερα να μην το συνεχισω

Δημοσ.

απολα αυτα που σου ειπα αυτο βρηκες ναπαντησεις? τεσπα, επειδη παει αλλου το θεμα και πρεπει να διαφημιστει το playnaut καλυτερα να μην το συνεχισω

Δεν κατάλαβες, από όλα αυτά που είπες δεν διαφωνώ πουθενά εκτός από το λάθος σου για τα μεταφορικά του zavvi.

Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι επιτέλους είδα τιμή με αντίστοιχη του εξωτερικού και παράδοση όχι σε 15-20 μέρες.

Για εμένα που είμαι fun του παιχνιδιού είναι μεγάλη υπόθεση που βρήκα να το πάρω από κάπου σύντομα και σε νορμάλ τιμή.

Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να διαγράψουν το θέμα αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια ότι κάνω διαφήμιση

Δημοσ.

Αλοίμονο αν όποτε δημοσίευε μέλος προσφορά τον κατηγορούσαμε για διαφήμιση καταστήματος.

Δεν θα υφίσταται καν η παρούσα κατηγορία.

ntouzieras αν πιστεύεις πως κάποιος παραβαίνει τους κανόνες στέλνεις report, τα υποννοούμενα δεν χρειάζονται.

Λόγος διαγραφής του thread δεν υπάρχει.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...