Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητες ποδηλάτου

konstantinosnatas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί να το κάνεις αυτό? (αν καταλαβα καλά θες μεγαλύτερο γρανάζι?)

ακόμα κι αν γινόταν ετσι απλα, δεν θα πρεπε μετά να αλλάξεις και όλο το σύστημα με τους μοχλούς αλλαγής?

Δημοσ.

θα αλλαξεις δισκους μπροστα.4απλο..

θα αλλαξεισ ντελαγιερ (το σασμαν μπροστα)

ντιζες

και τελος θα αλλαξεις μοχλους αλλαγης δισκων μπροστα.θελει μια ακομα..

αυτα,,,,,,,,

Δημοσ.

γιατί να το κάνεις αυτό? (αν καταλαβα καλά θες μεγαλύτερο γρανάζι?)

ακόμα κι αν γινόταν ετσι απλα, δεν θα πρεπε μετά να αλλάξεις και όλο το σύστημα με τους μοχλούς αλλαγής?

Θα αλλάξω τον μηχανισμό. Ξέρετε αν γίνετε να βάλω τέταρτο γρανάζι με 7 ταχύτητες πίσω και αν χρειάζεται να αλλάξω αλυσίδα;

θα αλλαξεις δισκους μπροστα.4απλο..

θα αλλαξεισ ντελαγιερ (το σασμαν μπροστα)

ντιζες

και τελος θα αλλαξεις μοχλους αλλαγης δισκων μπροστα.θελει μια ακομα..

αυτα,,,,,,,,

Η αλυσίδα πρέπει να αλλάξει; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα αλλάξω τον μηχανισμό. Ξέρετε αν γίνετε να βάλω τέταρτο γρανάζι με 7 ταχύτητες πίσω και αν χρειάζεται να αλλάξω αλυσίδα;

αλυσιδα δεν χρειαζεται να αλλαξεις αν δεν την εχεις πολυ κοντη. επισης τι μηχανισμο εχεις για μπροστα? αν εχεις αυτον που λεει πανω 1 2 3 θελει αλαγη, αλλιως αν ειναι απο αυτον που εχει"πολλες" θεσεις θελει μονο ρυθμηση για να δουλευει με 4 γραναζια

Δημοσ.

στο εμποριο δεν εχω δει τετοιο πραμα! γενικώς υπαρχουν 500 πρακτικα-κατασκευαστικά προβληματα οπως το σκεφτομαι!

αλλα για πες μου κατι ποιο απλο, γιατι να το κανεις αυτο? νομιζεις θα εχεις μεγαλύτερη τελικη? Για ποιο ποδηλατο μιλαμε ?

Δημοσ.

στο εμποριο δεν εχω δει τετοιο πραμα! γενικώς υπαρχουν 500 πρακτικα-κατασκευαστικά προβληματα οπως το σκεφτομαι!

αλλα για πες μου κατι ποιο απλο, γιατι να το κανεις αυτο? νομιζεις θα εχεις μεγαλύτερη τελικη? Για ποιο ποδηλατο μιλαμε ?

Έχει μεγαλύτρη ταχώτητα! Kube ειναι το ποδήλατο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...