konstantinosnatas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ποδήλατο με 3 δίσκους και 7 ταχύτητες. Γίνετε να βάλω 4 δίσκο μπροστά; Πρέπει να αλλαχτεί και η αλυσίδα;
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί να το κάνεις αυτό? (αν καταλαβα καλά θες μεγαλύτερο γρανάζι?) ακόμα κι αν γινόταν ετσι απλα, δεν θα πρεπε μετά να αλλάξεις και όλο το σύστημα με τους μοχλούς αλλαγής?
CaptainHog Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 θα αλλαξεις δισκους μπροστα.4απλο.. θα αλλαξεισ ντελαγιερ (το σασμαν μπροστα) ντιζες και τελος θα αλλαξεις μοχλους αλλαγης δισκων μπροστα.θελει μια ακομα.. αυτα,,,,,,,,
konstantinosnatas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί να το κάνεις αυτό? (αν καταλαβα καλά θες μεγαλύτερο γρανάζι?) ακόμα κι αν γινόταν ετσι απλα, δεν θα πρεπε μετά να αλλάξεις και όλο το σύστημα με τους μοχλούς αλλαγής? Θα αλλάξω τον μηχανισμό. Ξέρετε αν γίνετε να βάλω τέταρτο γρανάζι με 7 ταχύτητες πίσω και αν χρειάζεται να αλλάξω αλυσίδα; θα αλλαξεις δισκους μπροστα.4απλο.. θα αλλαξεισ ντελαγιερ (το σασμαν μπροστα) ντιζες και τελος θα αλλαξεις μοχλους αλλαγης δισκων μπροστα.θελει μια ακομα.. αυτα,,,,,,,, Η αλυσίδα πρέπει να αλλάξει; Ευχαριστώ! Η αλυσίδα πρέπει να αλλάξει; Ευχαριστώ!
vasilis123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα αλλάξω τον μηχανισμό. Ξέρετε αν γίνετε να βάλω τέταρτο γρανάζι με 7 ταχύτητες πίσω και αν χρειάζεται να αλλάξω αλυσίδα; Η αλυσίδα πρέπει να αλλάξει; Ευχαριστώ! Η αλυσίδα πρέπει να αλλάξει; Ευχαριστώ! αλυσιδα δεν χρειαζεται να αλλαξεις αν δεν την εχεις πολυ κοντη. επισης τι μηχανισμο εχεις για μπροστα? αν εχεις αυτον που λεει πανω 1 2 3 θελει αλαγη, αλλιως αν ειναι απο αυτον που εχει"πολλες" θεσεις θελει μονο ρυθμηση για να δουλευει με 4 γραναζια
kabamaru21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στο εμποριο δεν εχω δει τετοιο πραμα! γενικώς υπαρχουν 500 πρακτικα-κατασκευαστικά προβληματα οπως το σκεφτομαι! αλλα για πες μου κατι ποιο απλο, γιατι να το κανεις αυτο? νομιζεις θα εχεις μεγαλύτερη τελικη? Για ποιο ποδηλατο μιλαμε ?
konstantinosnatas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στο εμποριο δεν εχω δει τετοιο πραμα! γενικώς υπαρχουν 500 πρακτικα-κατασκευαστικά προβληματα οπως το σκεφτομαι! αλλα για πες μου κατι ποιο απλο, γιατι να το κανεις αυτο? νομιζεις θα εχεις μεγαλύτερη τελικη? Για ποιο ποδηλατο μιλαμε ? Έχει μεγαλύτρη ταχώτητα! Kube ειναι το ποδήλατο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.