jmallen3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πηρα αυτον τον σκληρο και αναρωτιεμαι εαν μπορω να τον κανω να ειναι κλειδωμενος με εναν κωδικο για να μην μπορει να τον δει ο οποιοσδηποτε.μπορει καποιος να προτεινει καποιο προγραμμα? θα ηθελα να ζηταει τον κωδικο για να ανοιξει ο σκληρος σε καθε υπολογιστη που τυχον μπει και οχι μονο στον δικο μου.πως μπορω να το κανω?
RottenLungs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο είναι θέμα software, μπορεί να σε βοηθήσουν παιδιά σε εκείνο τον τομέα πιο πολυ...
trelos3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο είναι θέμα software, μπορεί να σε βοηθήσουν παιδιά σε εκείνο τον τομέα πιο πολυ... εγω πο τον πηρα και του εβαλα κωδικο μου εβγαλε προβλημα με το προγραμμα οταν εκανε update εβγαλε ερρορ και δεν με αφηνε να κανω τπτ το εφτιαξα με καποιο τροπο και δεν ξαναφορτωσα το προγραμμα και τον ξεκλειδωσα παραλιγο να χασω αρχεια αρκετα σε καθε υπολογιστη τον ζηταει τον κωδικο αν τον βαλεις απο της αρχη με το wd smartware αρκει να μην σου δημιουργησει προβλημα στο update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.