LeoNaXe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 μιας και έχω αρχίσει να ενοχλώ με τα ηχεία μου αποφάσισα να αγοράσω ακουστικά που θέλω να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. μέχρι πριν το καλοκαίρι είχα ακουστικά DJ του ξαδέρφου μου και τελικά μου τα πίρε πίσω :fear: .... όσο έψαξα είδα στο eworld κάτι ακουστικά με την ονομασία Ozone και είδα πολύ καλά review για όλα αυτά που έχει. αυτό που με προβληματίζει είναι πιο απόλα είναι καλύτερα. budget έχω το πολύ μέχρι τα 35 ευρω (άνεργοι είμαστε τη να κάνουμε) και θα περιμένω προτιμήσεις και απόψεις απο εσάς
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αυτά μου έχουν κολλήσει να παρω, τή λέτε αξίζουν;
discoboyminimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Philips SHP2700 τα εχω 1 χρονο! παιζω dj αλλα games και ειναι απλα τελεια! 33-35 ευρα τα βλεπω στο ιντερνετ, εγω τα πηρα 20 απο μαγαζακι!θα σε ενθουσιασουν!με τα λευτα αυτα δεν θα επερνα τιποτα καλυτερο σε headphones!
rafail1994 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες και τα Speedlink από τα review φαίνονται πολύ καλά
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 όλα είναι ωραία και δεν ξέρω ποιά να πάρω..... και εδώ βρήκα steelseries σε πολύ καλή τιμή. εμένα με ενδιαφέρει να έχει μεγάλο ακουστικό για να μην ακουμπάει το αφτί και να το καλύπτει, να μην είναι χαλαρό, και να έχει ακλη εμφάνιση. δηλαδή ακόμα και τα ακριβά razer ή άλλης εταιρίας δεν με αρέσουν και τόσο :mad: . έχω κολλήσει στα ozone spark, ozone oxid και plantronics 777 απόσο διάβασα σε αξιολογήσεις τα 777 χαλάνε γρήγορα. για το oxid διάβασα ότι δεν είναι καλής ποιότητας το ακουστικό. δεν ξέρω τη να πάρω :fear:
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τα Pantronics κατά καιρούς. Σε γενικές γραμμές φαίνονται και καλύτερα σαν κατασκευή. Αυτό εδώ είναι το παλιό τους μοντέλο που είχε γίνει επιτυχία στον χώρο του gaming. http://www.youtube.c...h?v=AUm-lcW7-b0
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ωραία είναι, είναι στα 27 ευρώ με δωρεάν τα μεταφορικά, απλά εμένα δεν μ άρεσαν, έχω πρόβλημα σε τέτοια θέματα. πρέπει κάτι να μου καρφωθεί στο μάτι για να μου αρέσει :rolleyes: Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τα Pantronics κατά καιρούς. Σε γενικές γραμμές φαίνονται και καλύτερα σαν κατασκευή. ωραία είναι απλά αν δεις τέτοια feedback δεν μπορείς να την εμπιστευτείς και τόσο :cry: ....
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ωραία είναι, είναι στα 27 ευρώ με δωρεάν τα μεταφορικά, απλά εμένα δεν μ άρεσαν, έχω πρόβλημα σε τέτοια θέματα. πρέπει κάτι να μου καρφωθεί στο μάτι για να μου αρέσει :rolleyes: ωραία είναι απλά αν δεις τέτοια feedback δεν μπορείς να την εμπιστευτείς και τόσο :cry: .... Δες το Edit για τα new δεν ξέρω τι παίζει.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 το 367 είναι πολύ καλήτερα απο το 377. έχω μίνει ανάμεσα στην Plantronic και την ozone...
EliasKir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια, εχω τα 367 εδω και ενα χρονο και τα πηρα μεταχειρισμενα. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτα και ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Οσον αφορα το σπασιμο στο συγκεκριμενο σημειο, δεν ειναι κατασκευαστικο προβλημα, ειναι θεμα μεταχειρισης. Κι εμενα το επαθαν αλλα τα ειχα φερει σχεδον σε ευθεια.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 απο ποιότητα τη λένε τα ακουστικά; εφαρμόζουν καλά στο αυτί; απο μπάσω πως τα πάει;
ntinos_21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και τα 2 που εχεις λινκαρει απο ebay ειναι μουφες εχω Steelseries.κανουν 80-90 euro.αν δεις και οι πωλητες ειναι απο κινα.η το προιν ερχετε απο κινα.καλυτερα να παρεις κατι απο ελλαδα να εισαι και οκ με την εγγυηση.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 κοίτα αν είναι τόσο εύκολο το χρήμα για σένα δώσε μου ένα 50άρικο να πάρω αυτά ποθ λες δεν έχω πρόβλημα... εγώ μέχρι 35 μπορώ να διαθέσω τη να κάνω
ntinos_21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι νανε εισαι.Σου ειπα εγω να ανεβασεις το ποσο που διαθετεις?Συνελθε σου μιλησα για μουφα ακουστικα,τα οποια η ποιοτητα του ηχου που αυτο σε ενδιαφερει πιο πολυ,ειναι κατω απο το μετριο.ασε την εμφανιση και κοιτα την ποιοτητα!Βρες κατι σε value4money.Corsair Gaming Audio Series HS1A Αυτη ειναι η προταση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα