nickmanak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τούμπανο η κοντή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Και άλλη γκομενάρα προστέθηκε χεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Φανταστικο επεισοδιο, μου αρεσει παρα πολυ η ιδεα σιγα σιγα να φτιαχτει ομαδα αντιμετωπισης εγκληματος. john, howard, 2 αστυνομικοι, ο κινεζος και η καινουργια ειναι ολοι πολυ ωραιοι χαρακτηρες, και μου κανουν κατι σαν avengers xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 7 Μαρτίου το επόμενο επεισόδιο..λίγη υπομονή για να δούμε την κοντή χεχε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 7 Μαρτίου το επόμενο επεισόδιο..λίγη υπομονή για να δούμε την κοντή χεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 χαχα! Στο τελευταιο επεισοδιο η κοντή με το γκρι φανελακι εκαψε καρδιές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 χαχα! Στο τελευταιο επεισοδιο η κοντή με το γκρι φανελακι εκαψε καρδιές! fap fap fap? https://www.google.gr/search?q=sarah+shahi&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oBkyUYjQCYzIsgaZ6oCoBg&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=2560&bih=1315 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Απέκτησε και αυτό το ενδιαφέρον η σειρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το 17ο επεισόδιο μου θύμισε ταινία της Αγκάθα Κρίστι , σε κάποιο απομακρισμένο νησί , σε μια βίλα , μεσα στην καταιγίδα, μαζεμένοι καμιά δεκαριά ,σκοτώνεται ο ένας μετά τον άλλο και ψάχνουμε το δολοφόνο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Κριμα που εκανε μπαμ απο την αρχη ποιος ηταν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Όντως κατάλαβα και εγώ ποιος ήταν..αλλα ήταν ωραίο επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Επισης τον ρωταει στο τελος ο ψυχακιας, πως καταλαβες οτι ειμαι εγω και ο Μπεν του απανταει απο τον σεισμογραφο ( ή τι σκατα ηταν αυτο). Μ'αρεσε που δεν ανεφερε οτι για το μαχαιρι του πεζοναυτη που χρησιμοποιηθηκε για να σκοτωσει τη γυναικα, ηξεραν την υπαρξη του 3 ατομα. Ο Καβιζελ, ο Μπεν και ο ψυχακιας....Μια μεθοδος του αποκλεισμου ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Το 18ο ήταν κλασικό POI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τι εγινε δω; γιατι κανενα σχολιο εδω κ 1,5 μηνα; η σειρα ανεβηκε παρα πολυ την 2η σεζον, οπως κ τα νουμερα της, απο τις καλυτερες σιγουρα, αναμονη με αγωνια για το season finale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, αν και κακά τα ψέματα ούτε ένα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα