Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταστικο επεισοδιο, μου αρεσει παρα πολυ η ιδεα σιγα σιγα να φτιαχτει

ομαδα αντιμετωπισης εγκληματος. john, howard, 2 αστυνομικοι, ο κινεζος και η καινουργια ειναι ολοι πολυ ωραιοι χαρακτηρες, και μου κανουν κατι σαν avengers xaxa

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 17ο επεισόδιο μου θύμισε ταινία της Αγκάθα Κρίστι , σε κάποιο απομακρισμένο νησί , σε μια βίλα , μεσα στην καταιγίδα, μαζεμένοι καμιά δεκαριά ,σκοτώνεται ο ένας μετά τον άλλο και ψάχνουμε το δολοφόνο .

Δημοσ.

Επισης τον ρωταει στο τελος ο ψυχακιας, πως καταλαβες οτι ειμαι εγω και ο Μπεν του απανταει απο τον σεισμογραφο ( ή τι σκατα ηταν αυτο). Μ'αρεσε που δεν ανεφερε οτι για το μαχαιρι του πεζοναυτη που χρησιμοποιηθηκε για να σκοτωσει τη γυναικα, ηξεραν την υπαρξη του 3 ατομα. Ο Καβιζελ, ο Μπεν και ο ψυχακιας....Μια μεθοδος του αποκλεισμου ρε παιδια :P  :D 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τι εγινε δω; γιατι κανενα σχολιο εδω κ 1,5 μηνα;

η σειρα ανεβηκε παρα πολυ την 2η σεζον, οπως κ τα νουμερα της,

απο τις καλυτερες σιγουρα,

αναμονη με αγωνια για το season finale

• Super Moderators
Δημοσ.

το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, αν και κακά τα ψέματα ούτε ένα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι...

• Like 1
Δημοσ.

το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, αν και κακά τα ψέματα ούτε ένα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι...

Πραγματι. Δεν μπορεις να πεις οτι η σειρα εχει πιασει δυσθεωρητα υψη μεχρι σημερα αλλα και απο την αλλη δεν εχω βαρεθει ουτε σ'ενα επεισοδιο ουτε εχω σκεφτει καν να την σταματησω. Κατι που εκανα σχεδον αμεσως με το πολυ λιγο και αστειο the following.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...