dvamv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει καποια prepaid καρτα για αγορες στο internet η οποια να φορτιζει απο το atm και τα χρήματα να είναι διαθέσιμα άμεσα ?
Lothar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η καρτα της τραπεζας κυπρου φορτιζει απο ΑΤΜ αλλα τα λεφτα ενημερωνονται καθε απογευμα.
dvamv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η καρτα της τραπεζας κυπρου φορτιζει απο ΑΤΜ αλλα τα λεφτα ενημερωνονται καθε απογευμα. οκ ευχαριστω φανταζομαι δεν ισχύει για σ/κ ?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καποια ΑΤΜ της τραπεζας Κυπρου εχουν υποδοχη για καταθεση χρηματων χωρις φακελο. Τα χρηματα ειναι διαθεσιμα αμεσα. Και σ/κ.
dvamv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καποια ΑΤΜ της τραπεζας Κυπρου εχουν υποδοχη για καταθεση χρηματων χωρις φακελο. Τα χρηματα ειναι διαθεσιμα αμεσα. Και σ/κ. Πολυ καλό! θα παρω τηλ να ρωτησω που εχει ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει ενα στην Ακαδημιας κ Μπενακη, ενα στην Κυψελη και ενα στα Ανω Πατησια στη Χαλκιδος. Αυτα τα τρια τα εχω δοκιμασει προσωπικα. Τα αλλα δεν γνωριζω που βρισκονται, αλλα νομιζω πως ειναι 70 στην Αθηνα. Η βλακεια ειναι πως στο site δεν αναφερει ποια εχουν αυτο το συστημα καταθεσης οποτε πας ψαχνοντας
dvamv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει ενα στην Ακαδημιας κ Μπενακη, ενα στην Κυψελη και ενα στα Ανω Πατησια στη Χαλκιδος. Αυτα τα τρια τα εχω δοκιμασει προσωπικα. Τα αλλα δεν γνωριζω που βρισκονται, αλλα νομιζω πως ειναι 70 στην Αθηνα. Η βλακεια ειναι πως στο site δεν αναφερει ποια εχουν αυτο το συστημα καταθεσης οποτε πας ψαχνοντας Aυτο στην Χαλκιδος είναι κοντά μου Οκ..... Χιλια ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αnytime γειτονα, plus το θετικο στο συγκεκριμενο ειναι πως βρισκεις παντα θεση να παρκαρεις
dvamv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αnytime γειτονα, plus το θετικο στο συγκεκριμενο ειναι πως βρισκεις παντα θεση να παρκαρεις χα χα χα ναι σωστα καλο σ/κ !
dvamv Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εκανα μια πληρωμή αλλά δεν βλέπω να ειναι διαθέσιμα άμεσα εχει περασει κανενα 2ωρο πόση ώρα θέλει?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εκανα μια πληρωμή αλλά δεν βλέπω να ειναι διαθέσιμα άμεσα εχει περασει κανενα 2ωρο πόση ώρα θέλει? Σε ΑΤΜ της Κυπρου εννοεις πως εκανες καταθεση? Εμενα σε 10 λεπτα τα βλεπει.
dvamv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Nαι σε ΑΤΜ Kυπρου Ακομα και μερικες ωρες μετα δεν φαινεται κατι
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Nαι σε ΑΤΜ Kυπρου Ακομα και μερικες ωρες μετα δεν φαινεται κατι Χωρις φακελο εγινε η καταθεση?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν το καταλαβαινω φιλε μου. Εγω οσες φορες βαζω χρηματα ετσι, φαινονται διαθεσιμα μεχρι να επιστρεψω σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.