Προς το περιεχόμενο

service υπολογιστων

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απορω με την υπομονη σου...

+1 σε οτι ειπες φιλε και +100 στις σπουδες σου(δεν το λεω ειρωνικα)

android.png

να εισαι καλα αδερφε. ευτυχως υπαρχουν και ατομα που μπορουν να καταλαβουν τι γραφει καποιος. ξερεις πιο ειναι το εκνευριστικο της υποθεσης? δεν ξερεις κατι(γενικα οχι εσυ )? ενταξει δεν γινεται να τα ξερεις ολα. εγω προσωπικα εχω γραψει σε φορουμ απειρες φορες ερωτησεις, προσπαθω να διαβαζω οτι μπορει να ειναι σχετικο με μια βλαβη παρεμφερη με την δικη μου, ρωταω μαθαινω , παιρνω τηλεφωνα συναδελφους αν δεν ξερω κατι και γενικα δεν ντρεπομαι να πω οτι αυτο δεν το ξερω η οτι το ξερεις καλυτερα εσυ αρα σε παρακαλω αν μπορεις μαθε μου το. εδω ρε φιλε ολοι προσπαθουν να μου πουν την δουλεια μου και κανεις ουσιαστικα δεν εχει πτυχιο που του επιτρεπει να κανει αυτη την δουλεια. και καλα το πτυχιο βραστο δεν λεει τιποτα ενα χαρτι ειναι. βλεπεις οτι καποιος οτι και να πας να του πεις σου απανταει και απανταει και τεκμηριωμενα και οχι στο φλου οπως εσυ. δεν σε προβληματιζει μηπως ξερει το κατι παραπανω? αντι να κανεις επιθεση δεν ειναι καλυτερο να κανεις κουβεντα να δεις αν εχει δικιο? εγω ρε μαγκες ειλικρινα εδω μεσα εχω διαβασει πραγματα που δεν τα ηξερα γιατι δεν μου ειχαν τυχει ποτε και με βοηθησαν πολυ. εκτος απο εδω ειδατε ποτε να εκανα επιθεση σε κανεναν για αυτα που εγραψε? γραφτηκα στο φορουμ γιατι σαν επισκεπτης το παρακολουθουσα και εβρισκα πραγματα που με διευκολυναν στην δουλεια μου σε θεματα software και μεσα σε μια μερα δεχτηκα επιθεση απο 4 -5 ατομα γιατι απλα ειπα πως κανει την δουλεια του ενας τεχνικος. τι να πω ειλικρινα. σε ερωτηση για το πως κανεις κατι ακουσα σχολια μεχρι και για τις παραγραφους την ορθογραφια και το συντακτικο μου. το ενδεχομενο ας πουμε να εχω δουλεια και να μην διαθετω χρονο για να καθομαι να κοιταω συντακτικα και ορθογραφιες δεν παιζει? πιστευω πραγματικα οτι αν εγραφα ορθογραφικα και συντακτικα ειλικρινα επειδη δεν θα μπορουσαν να βρουν κατι αλλο ( μιας και στα θεματα επισκευης δεν καταφεραν να πουν κατι) θα τους πειραζε το οτι δεν βαζω τονους...χαχαχαχαχα

Δημοσ.

για να θυμηθουμε τι εγραψες μερικες σελιδες πριν

χαχαχα καλο.... λοιπον μετα τις επιτυχυμενες απαντησεις σας να πω και εγω τα δικα μου? εχουμε ειδικα προγραμματα που τρεχουν καποιες εφαρμογες για να δουν πως ανταποκρινεται το μηχανημα σε υψηλες απαιτησεις.

ο καθολου ειρωνας

ο καθολου "δεν κοροιδευω τους αλλους για να δειξω ποσο υπεργαματος ειμαι".

πολυ μεγαλη τεκμηριωση και βαρυτητα στο λογο προσφερει αυτο το χαχαχα καλο στην αρχη και το χαχαχα στο τελος.

cool story bro.

δεν μπορεις να απαιτεις σεβασμο,αν δεν τον εχεις κερδισει πρωτα σεβοντας τους αλλους

εδω δεν ειναι καφενειο που βγηκες με τους φιλους σου που ξερεις 10 χρονια,ειναι φορουμ με αγνωστους,και οι ειρωνιες δεν ειναι κατι πολυ ευπροσδεκτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...