brieboy9 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση του λαπτοπ. Ενώ συνδεόταν μια χαρά, τώρα ξαφνικά με πετάει έξω ή σέρνεται και σε φάσεις σαν να μου κολλάει το ποντίκι. Το άλλο λαπτοπ που έχω συνδεδεμένο στον ίδιο χώρο δουλεύει μια χαρά. Όταν κάνω troubleshooting την μια μου έβγαλε ένα σφάλμα με dns αλλά δεν θυμάμαι τι, και την άλλη μου λέει problem with wireless adapter or access point. Τι μπορώ να κάνω;
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτα δοκίμασε αν μπορείς με ενα καλώδιο να δούμε οτι λειτουργεί σωστά ενσύρματα. Αν ειναι ολα κομπλέ περνάς πάλι τους drivers της κάρτας δικτύου για το wireless και σιγουρεύεσαι οτι στις συνδέσεις δικτύου στην ασύρματη σύνδεση στο tcp/ip ειναι ετσι οι επιλογές
brieboy9 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτα δοκίμασε αν μπορείς με ενα καλώδιο να δούμε οτι λειτουργεί σωστά ενσύρματα. Αν ειναι ολα κομπλέ περνάς πάλι τους drivers της κάρτας δικτύου για το wireless και σιγουρεύεσαι οτι στις συνδέσεις δικτύου στην ασύρματη σύνδεση στο tcp/ip ειναι ετσι οι επιλογές Σ'ευχαριστώ. Και πως μπορώ να βρω τους drivers της κάρτα δικτύου; Sorry αλλά είμαι ψιλοάσχετη.
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιό ειναι το μοντέλο του laptop σου ? (Θα το βρέις στο κάτω μερος του laptop αν δεν το ξέρεις) Τι Windows έχεις ?
brieboy9 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το xmg p501 (ουσιαστικά το Clevo P150HM) με windows 7.
brieboy9 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα ότι έχω Bigfoot wireless LAN 1102 N και τα drivers αυτά: http://www.bigfootnetworks.com/Support/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=47&pcid=0&nav=0 λογικά αν κατεβάσω το τρίτο για 64bit ;
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δοκιμασε να αλλαξεις και ενα καναλι στο ασυρματο του ρουτερ.δοκιμασε καναλια 1 η 6 η 11.θεμα ρουτερ δεν ειναι μαλλον.εκτος αν εχει λαλησει το λαπτοπ και θελει το formataki του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.