Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων-κολλημα σε Μovies

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω ενα laptop acer 7720G, core 2 T8100- 2.1Ghz με DDR2 3GB και windows 7...

To προβλημα που αντιμετωπιζω εδω και πολυ καιρο ειναι το εξης : σε ταινιες ειτε αυτες ειναι avi ειτε mp4 η mkv σε καποιο σημειο η ταινια δεν δειχνει ομαλη κινηση ,(προβλημα με καρε) η στην χειροτερη περιπτωση κολλαει ο player ακουω μονο ηχο και αν δεν κλεισω τον player με ctrl alt del δεν κλεινει με τιποτα....

Το προβλημα το εχω με ολους τους players που εχω δοκιμασει bsplayer -MPC-HC-km player....

Επισης εχω κανει και update στην καρτα γραφικων nvidia geforce 9500M GS αλλα και format χωρις αποτελεσμα....Τέλος δεν ξερω τι γινεται με games γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι με το αθλημα... :P

Απο τα παραπανω υποπτευομαι οτι κατι παιζει με την καρτα γραφικων , εχετε να προτεινετε καποιο διαγνωστικο ? (το 3D mark 11 κανει για αυτη την δουλεια?)

Δημοσ.

με το core temp που εχω η θερμοκρασια στην cpu οταν παιζει ταινια κυμαινεται απο 41-48 , ενω χωρις να κανω απολυτως τιποτα 38-42....

Δημοσ.

δες και της καρτας σου την Θερμοκρασια...

Εαν δεν το εχεις καθαρισμενο το λαπτοπ σου ειναι πολυ πιθανο να εχουν φρακαρει τα fins απο τη σκονη.ή να τα μπλοκαρεις αν το βαζεις να παιζει πανω σε παπλωμα κλπ

Δημοσ.

Μαλλον θερμοκρασία καρτας γραφικών εννούσε ο spank.

Μπορεις να την δεις είτε με το hwmonitor είτα με το gpu-z!

Δημοσ.

δες και της καρτας σου την Θερμοκρασια...

Εαν δεν το εχεις καθαρισμενο το λαπτοπ σου ειναι πολυ πιθανο να εχουν φρακαρει τα fins απο τη σκονη.ή να τα μπλοκαρεις αν το βαζεις να παιζει πανω σε παπλωμα κλπ

Πιο καθαρο απο καινουργιο το χω :D μεσα εξω.....και παντα πανω σε τραπεζακι παιζει....

Δημοσ.

Απλά μια σκέψη (με την επιφύλαξη να κάνω λάθος) : Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε όλες τις ταινίες, ή μόνο σε ορισμένες; Μήπως για κάποιες ταινίες (π.χ. λόγω υψηλής ανάλυσης) η κάρτα αποδεικνύεται ανεπαρκής;

Δεν ξέρω πολλά από κάρτες γραφικών, απλά έχω ακούσει ότι ανάλογα με την ταινία, η ομαλή αναπαραγωγή εξαρτάται και από την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Το προβλημα συγκεκριμενα σε avi ταινιες ειναι οτι μετα απο λιγη ωρα (οχι συγκριμενο χρον.διαστημα) θα αρχισει να πηγαινει αργα η να χανει καρε...και αν δεν κανω επανεκκινηση τον player δεν λυνεται το προβλημα.... Σε mp4 η mkv που ειναι υψηλης αναλυσης εχω καποιες φορες το παραπανω προβλημα,αλλα επιπλεον και ενα αλλο που ειναι στανταρ :καποια στιγμη δεν θα δειχνει εικονα και θα ακουγεται μονο ηχος....σε αυτη την περιπτωση μονο με ctrl alt del και τερματισμο του player ξεκολαει...

Μαλλον θερμοκρασία καρτας γραφικών εννούσε ο spank.

Μπορεις να την δεις είτε με το hwmonitor είτα με το gpu-z!

θα το δοκιμασω και ειδομεν.. :unsure:

Δημοσ.

το λοιπον μετα απο κανα τεταρτακι προβολης (ταινιας mp4 720) οι θερμοκρασιες εχουν ως εξης....:

post-218557-0-70980200-1317344839_thumb.jpg

ενω οταν δεν εχω τιποτα ανοικτο πλην του firefox η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ειναι 59-60.....

πως το βλεπετε? :huh:

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες.

δοκιμασες τον οδηγο?

Ναι, απο παλια τον ειχα δει :rolleyes: .....σε σχεση με τον km player λιγοτερα προβληματα κατα την διαρκεια της προβολης αλλα δεν παυει να χω προβλημα . Πιστευω δεν ειναι θεμα player κατι αλλο την κανει την ζημια..

Δημοσ.

εννοειται , και φορματ εκανα...και ξανα μανα απο την αρχη...χωρις αποτελεσμα. Σκεφτομαι μηπως τελικα η καρτα γραφικων εχει προβλημα, αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι αν το παω για service θα το παρω πισω οπως τους το πηγα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...