Προς το περιεχόμενο

seagate εξωτερικός καπούτ?

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Washcloud για το "Power Surge On Hub Port" δεν έχεις να πεις κάτι;;;

Επίσης νομίζω ότι το "Unknown USB Device" το βγάζει πάντα όταν αντιλαμβάνεται το οτιδήποτε που δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι δηλαδή και σκέτο καλώδιο με κάποιο φορτίο να βάλεις πιστεύω ότι πάλι αυτό θα βγάλει.(δεν το υπογράφω αλλά έτσι πιστεύω)

Δημοσ.

Σαν τί να πω για το χαμπ δηλαδή; Εκτός κι αν εννοείς να το συνδέσει απευθείας σε κάποια θύρα του μηχανήματος.

Το δε unknown μπλα ΔΕΝ μου το έχει βγάλει συνδέοντας καμμένο φλασάκι. Όρκο πάντως δεν παίρνω, ουτ' εγώ. Εξ' ου και τα "μάλλον".

Δημοσ.

αν ανοίξω το καπάκι του δίσκου, κάνω ότι είναι να κάνω και τον ξανακλείσω, θα φανεί τίποτα;

δεν ξέρω πως ανοίγει πιθανόν θα θέλει ένα λεπτό μαχαιράκι ή κάτι λεπτό.

Δημοσ.

Εξαρτάται.

Άλλες φορές υπάρχουν ταινίες ασφαλείας, αυτοκόλλητα πάνω σε βίδες, εσωτερικά κουμπώματα που σπάνε κτλ - άλλες είναι τέτοιο το "κούμπωμα" που δεν μπορείς κανείς ν' ανοίξει τη θήκη χωρίς ν' αφήσεις εμφανή σημάδια παραβίασης.

Άλλες πάλι, το κουτί ανοίγει απροβλημάτιστα, ή έστω δύναται ν' ανοίξει, μετά προσοχής, χωρίς να μείνουν σημάδια. Γενικά αυτές είναι και οι λιγότερο πιθανές περιπτώσεις όμως.

Δημοσ.

Όλα όμως τα παραπάνω, ΑΝ ο σκληρός έχει "τυπικό interface". Αν δηλαδή είναι ένας "τυπικός 2.5άρης" δίσκος (από αυτούς που μπαίνουν σε laptop, αλλά συνδέονται κατευθείαν και σε SATA θύρα) σε θήκη.

τον δίσκο τον άνοιξα και είναι ακριβώς τέτοιος. Η ουσία είναι όμως οτι ΔΕΝ τον αναγνωρίζει το bios. Τον συνέδεσα με SATA καλώδιο αλλά δεν βλέπω τίποτα...

Δημοσ.

Η μόνη ελπίδα τότε, είναι η αλλαγή πλακέτας. Υπάρχει σχετικό sticky thread στις Μονάδες Αποθήκευσης. Πόσταρε αν θες, μπας και βρεθεί κανείς να έχει χαλασμένο τέτοιον - που να τον βλέπει όμως το BIOS. Mπορείς επίσης να ψαχτείς στο e-Bay. Στη χειρότερη, παίρνεις, αν βρεις, νέο (ολόιδιο) δίσκο και αλλάζεις πλακέτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...