Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το laptop

lazo1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παει να ανοιξει το laptop ,δηλαδη ακουγετε να φορτωνει, αλλα σταματαει μετα και δεν κανει τιποτα...ουτε ακουγετε να δουλευει μονο η οθονη ειναι ανοιχτη αλλα δεν δειχνει τιποτα...

εχετε καμια ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

Έλεγχος μπαταρίας-τροφοδοτικού, βάζεις βγάζεις μνήμες, clear cmos

και αν δεν πιάσει τίποτα απ τα παραπάνω φλασαρισμα του bios..

edit:Αν συνδέσεις εξωτ. οθόνη δείχνει τπτ..?

Δημοσ.

μπα δεν κανει τιποτα.... με το που πατησω το power Κανει 2-3 σβουρεσ το ανεμιστιρακι και μετα σταματαει...αυτο ειναι ολο.... δεν κανει τιποτα μετα..... λεσ να επαθε η μητρικη?

Δημοσ.

Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο μου.

Δοκίμασε να βγάλεις και την μπαταρία και τον φορτιστη, κράτα το power button για 30 με 40 δευτερόλεπτα πατημένο και ξανα δοκίμασε..

Δημοσ.

το πηγα σε φιλο και δοκιμασα να το βαλω στην οθονη του(εγω δεν ειχα adaptoraki) και εδειξε οτι κανει εκινηση φορτονε την μπαρα windows αλλα μετα μαυρη οθονη....

και επισης στην οθονη ειχε γραμμες και χαλια ποιοτητα... παει για σκουπιδια νομιζω... :)

Δημοσ.

Yep...!

Κάρτα γραφικών κατα 99%..!

Αν έχεις ακόμα εγγύηση το πας πίσω και στην αλλάζουν, αλλιώς κάνεις overflow περνάς και καινούρια πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών και όσο αντέξει...!

Δημοσ.

Yep...!

Κάρτα γραφικών κατα 99%..!

Αν έχεις ακόμα εγγύηση το πας πίσω και στην αλλάζουν, αλλιώς κάνεις overflow περνάς και καινούρια πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών και όσο αντέξει...!

ειναι 1000% καρτα γραφικων..

χωρις παρεξηγηση εχω την αμυδρα εντυπωση οτι λεγεται reflow και αν το κανει με μπακαλιστικο τροπο τυπου φουρνακια και πιστολακια δεν θα αντεξει πανω απο μηνα.... ειδικα αν παιζει παιχνιδια.. η συγκεκριμενη καρτα αν δεν κανω λαθος ειναι mxm 2 και ειναι αφαιρουμενη απο την μητρικη σου... οποτε μπορεις να την αλλαξεις. αν προβεις σε αλλαγη και δεν χρειαζεσαι την παλια καρτα (στην περιπτωση που δεν την πας καπου να στην φτιαξουν και την πας για πεταμα θα με ενδιεφερε να μου την στειλεις με τα μεταφορικα δικα μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...