virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ 2 hours ago, fysikos said: Η διαφορα ειναι οτι στους 100 χρηστες bbq οι 5 να ειναι σαν και εσενα και μπραβο που παιρνεις το 100 της ψησταριας. Απο οσο εχω δει εισαι απο τα ατομα που ξερουν απο ψησιμο και ασχολεισαι συστηματικα. Για τους υπόλοιπους 95 το να προτείνονται ψησταριες του 1000αρικου για να ψησουν την πανσετα του 5ε ειναι σαν να πας σε χωματοδρομο την φεραρι. Υπάρχει η λογικη του vfm γιαυτο απο βδομάδα παμε μια βολτα απο το λιντλ που θα βγαλει στο 100αρι ψησταρια πιτσας τυπου ooni προφανως και μια ψησταρια που κοστιζει 4 φορες περισσότερο θα περιμένουμε να εχει πολυ καλυτερα υλικα κατασκευή κτλ. Ρεαλισμος ειναι σαφως...αλλα και ρεαλισμος ειναι να λεμε πως για να ψησεις καλα και να το ευχαριστηθείς δεν χρειάζεται να δωσεις 4 φορες περισσότερα χρηματα. Ρεαλισμος ειναι πως η audi θα εχει καλύτερα υλικα απο την fiat αλλα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναγκη στην καλυπτει και το fiat. Ρεαλισμος ... Γνώμη μου; Καλά κάνουν και προτείνουν τα παιδιά αυτές τις ψησταριές λειτουργικά γιατί η αλήθεια είναι οι άλλες είναι αναλώσιμες ακόμα και όταν έχουν καλό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι ακριβές και απλησίαστες για πολύ κόσμος. Το πρόβλημα είναι η σχέση τιμής μισθού Ελλάδας σε σχέση με τη σχέση τιμής και μισθού Αμερικής κτλ 3
Trapper Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Ψήσιμο την Κυριακή που μας πέρασε. Είναι δύο κοντοσούβλια χοιρινά και δύο κοτόπουλο, βγήκαν λουκούμι. Είχαν περάσει πριν και μια δεκαριά μπριζόλες, λουκάνικα και φιλέτα κοτόπουλο για όλη την παρέα (που φυσικά όπως πάντα μου έλεγε η γυναίκα ότι είναι υπερβολή, όντως έμειναν, και τώρα τα τρώω όλη την εβδομάδα). 4
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ (επεξεργασμένο) Μετα την Naterial τι παιρνουμε? καμια προσφορα ? Μου εκανε εντυπωση μια Naterial 4πλη οτι σαπισε στα 2 χρονια αν δεν κανω λαθος. 3 δεν ειναι σιγουρα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:22 μμ από Vstromrider
vins Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ 13 minutes ago, Vstromrider said: Μετα την Naterial τι παιρνουμε? καμια προσφορα ? Μου εκανε εντυπωση μια Naterial 4πλη οτι σαπισε στα 2 χρονια αν δεν κανω λαθος. 3 δεν ειναι σιγουρα. Πολυ περίεργο! Είσαι κοντά σε θάλασσα; Την εχω παραπάνω και μάλιστα με ταψιά με νερό κλπ και δεν έχει πάθει τίποτα.
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Μόλις τώρα, vins είπε Πολυ περίεργο! Είσαι κοντά σε θάλασσα; Την εχω παραπάνω και μάλιστα με ταψιά με νερό κλπ και δεν έχει πάθει τίποτα. Στο Μαρουσι ειμαι, και χτες εληξε η 3ετη εγγυηση. Θα δοκιμασω να τους παρω τηλεφωνο αυριο. Την grillemeister του Lidl την δοκιμασε κανεις ? Τι λεει?
skskre Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 μμ 1 hour ago, Vstromrider said: Μετα την Naterial τι παιρνουμε? καμια προσφορα ? Μου εκανε εντυπωση μια Naterial 4πλη οτι σαπισε στα 2 χρονια αν δεν κανω λαθος. 3 δεν ειναι σιγουρα. Τι εννοείς σάπισε και που? Στειλε καμια φωτογραφία, να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι, γιατί είναι πολύ περίεργο. 1
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ 16 λεπτά πριν, skskre είπε Τι εννοείς σάπισε και που? Στειλε καμια φωτογραφία, να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι, γιατί είναι πολύ περίεργο. στο οριζοντιο το σιδερο που ενωνει τους καυστηρες. τωρα δυσκολο να βγαλω φωτο.
vins Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Vstromrider said: στο οριζοντιο το σιδερο που ενωνει τους καυστηρες. τωρα δυσκολο να βγαλω φωτο. Α οκ, αν είναι μόνο αυτό πάρτο και πήγαινε σε έναν σιδερά να σου κάνει καινούρια. Αυτο το κομμάτι δεν επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία πχ να περνάει αέριο από μέσα κλπ, απλώς «κρατάει» στη σωστή θέση τους καυστήρες. Επεξ/σία χθες στις 12:21 πμ από vins
skskre Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 10 hours ago, Vstromrider said: στο οριζοντιο το σιδερο που ενωνει τους καυστηρες. τωρα δυσκολο να βγαλω φωτο. Άρα δεν είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής, εκτός αν σε "τρώει" το χέρι σου😁 1
iCyd Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Σήμερα ενημερώθηκα απο την μεταφορική πως αύριο το πρωί θα μου φέρουν την καινούργια ψησταριά (Naterial 3B). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω απο τους πιο έμπειρους καθώς είναι η πρώτη μου ψησταριά, τι πρέπει να κάνω πρωτού το πρώτο ψήσιμο, θα πρέπει να την "κάψω" καλά για κάποιο διάστημα; Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Eπίσης έχω μια φιάλη υγραερίου (κλασική μεταλλική) και είναι λίγο παλιά και με αυτά που είδα σε προηγούμενα του θέματος, φοβήθηκε λίγο το μάτι μου. Σκέφτομαι να πάρω μια καινούργια, ίσως κάποια Coral GoGas 5kg; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια; Επίσης τα 5kg πόσες ώρες ψησίματος βγάζουν χονδρικά; 1
petran1790 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Εγω πριν κανα χρονο πηρα την 4Β. Για αρχη την εκαψα, τερμα οι καυστηρες οσο παει.. πηγε 350+ περιπου την αφησα για κανα 10λεπτο στο 300-350 να καψει μετα χαμηλωμα και σε 5-10 λεπτα ψησιμο.. Παρε την Coral Gas Prime 10KG την γκρι που ειναι προπανιο με τον καταλληλο ρυθμιστη πιεσης για την μπουκαλα αυτη που μπαινει βγαινει με ενα πατημα... Εμενα με 1 ψησιμο περιπου την εβδομαδα ( ή καθε 2η βδομαδα) μου βγαζει κοντα στους 6-7 μηνες.. τωρα μου τελειωνει η 2η μπουκαλα για να καταλαβεις...
est Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 25 λεπτά πριν, iCyd είπε Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Σήμερα ενημερώθηκα απο την μεταφορική πως αύριο το πρωί θα μου φέρουν την καινούργια ψησταριά (Naterial 3B). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω απο τους πιο έμπειρους καθώς είναι η πρώτη μου ψησταριά, τι πρέπει να κάνω πρωτού το πρώτο ψήσιμο, θα πρέπει να την "κάψω" καλά για κάποιο διάστημα; Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Eπίσης έχω μια φιάλη υγραερίου (κλασική μεταλλική) και είναι λίγο παλιά και με αυτά που είδα σε προηγούμενα του θέματος, φοβήθηκε λίγο το μάτι μου. Σκέφτομαι να πάρω μια καινούργια, ίσως κάποια Coral GoGas 5kg; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια; Επίσης τα 5kg πόσες ώρες ψησίματος βγάζουν χονδρικά; Αν θες κατέβασε το manual και ρίξε μια ματιά για να γλυκάνεις την αναμονή 😄 Αν αποφασίσεις να πάρεις φιάλη prime 10kg (η coral gas 5kg που αναφέρεις, δεν συμφέρει) δώσε την παλιά φιάλη σου για να γίνει η αντικατάσταση δωρεάν. Λογικά, αυτή η προσφορά ισχύει ακόμα. Enjoy 🫕
Vstromrider Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, skskre είπε Άρα δεν είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής, εκτός αν σε "τρώει" το χέρι σου😁 Βασικα βαριεμαι να την κουβαλαω σε αλλο σπιτι, οποτε την αφησα εκει και πρεπει να παρω και μια αλλη. Εστειλα και email στο Leroy μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια για να την καλυψουν με εγγυηση. Το θεμα ειναι "τι αγοραζω τωρα? " την naterial παλι με 249€ ή τιποτα αλλο καλυτερο ? Καμια προσφορα παιζει ? Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Vstromrider
skskre Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 46 minutes ago, Vstromrider said: Βασικα βαριεμαι να την κουβαλαω σε αλλο σπιτι, οποτε την αφησα εκει και πρεπει να παρω και μια αλλη. Εστειλα και email στο Leroy μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια για να την καλυψουν με εγγυηση. Το θεμα ειναι "τι αγοραζω τωρα? " την naterial παλι με 249€ ή τιποτα αλλο καλυτερο ? Καμια προσφορα παιζει ? Επειδή ο κανόνας - buy nice or buy twice - ισχύει και εδώ, νομίζω πρέπει να πας σε κάτι καλύτερο απο αυτή που είχες, -πάντα ανάλογα με το budget σου- αλλιώς έχεις πιθανότητες να το ξαναπάθεις. Φυσικά και οι υπόλοιποι φίλοι εδώ, θα καταθέσουν τις απόψεις τους και τυχόν προσφορές που μπορεί να υπάρχουν τώρα, εγώ δεν έχω δει κάτι. 1
Vstromrider Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, skskre είπε Επειδή ο κανόνας - buy nice or buy twice - ισχύει και εδώ, νομίζω πρέπει να πας σε κάτι καλύτερο απο αυτή που είχες, -πάντα ανάλογα με το budget σου- αλλιώς έχεις πιθανότητες να το ξαναπάθεις. Φυσικά και οι υπόλοιποι φίλοι εδώ, θα καταθέσουν τις απόψεις τους και τυχόν προσφορές που μπορεί να υπάρχουν τώρα, εγώ δεν έχω δει κάτι. ειμαι ανθρωπος των προσφορων. Τις αγαπω! οποτε αν υπαρχει κατι με ενδιαφερει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα