Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
3 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Αυτός που μου έδωσε είναι 22-70mbar και έχει μια βαλβίδα πάνω που βιδώνεις και ξεβιδώνεις. Όσο βιδώνεις τόσο πιο πολύ αεριο στέλνει. Με αυτό έπαιζα όλη την ώρα μπας και βγάλω ακρη. 

Αυτός που μου έδωσε είναι 22-70mbar και έχει μια βαλβίδα πάνω που βιδώνεις και ξεβιδώνεις. Όσο βιδώνεις τόσο πιο πολύ αεριο στέλνει. Με αυτό έπαιζα όλη την ώρα μπας και βγάλω ακρη. 

 

Το εύρος είναι σχετικά μικρό. Τον ίδιο μου είχαν δώσει κι εμένα σε επόμενη φορά.

Τον έχουμε ρυθμίσει και λειτουργεί στην ψησταριά ενός κουμπάρου μου, με coral prime προπάνιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Το εύρος είναι σχετικά μικρό. Τον ίδιο μου είχαν δώσει κι εμένα σε επόμενη φορά.

Τον έχουμε ρυθμίσει και λειτουργεί στην ψησταριά ενός κουμπάρου μου, με coral prime προπάνιο.

Και δουλεύει σωστά; εγώ δεν μπόρεσα να τον ρυθμίσω με τίποτα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Και δουλεύει σωστά; εγώ δεν μπόρεσα να τον ρυθμίσω με τίποτα. 

Ναι δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε κι αυτό που ανέφερε ο @est, ώστε να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα όντως εστιάζεται στον ρυθμιστή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Ναι δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε κι αυτό που ανέφερε ο @est, ώστε να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα όντως εστιάζεται στον ρυθμιστή.

Αλλιώς παίζει να φταίει η φιάλη ή η ψησταρια σε κάτι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλά ψησίματα για σήμερα. Επειδή τα πλαϊνά ράφια της weber έχουν αρχίσει να μαζεύουν γρατζουνιές, έχετε να προτείνεται κάποια επιφάνεια να τα καλύψω με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prapasgiorgos είπε

Αλλιώς παίζει να φταίει η φιάλη ή η ψησταρια σε κάτι; 

Ξεκίνα πρώτα με αυτό που πρότεινε ο @est και βλέπουμε. Το πιο πιθανό είναι αυτό, να είναι θέμα ρύθμισης τους ρυθμιστή.

Δημοσ.

Για την Kenton 4b εχει καποιος εμπειρια απο καποιο καλυμμα;

Δεν θελω να την προστατεψω με τα πλαινα ανοιχτα, δεν μου αρεσει σαν ιδεα, δεν θελω να βλεπω ολο αυτο το πραγμα σκεπασμενο στο μπαλκονι μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Καλημέρα και καλά ψησίματα για σήμερα. Επειδή τα πλαϊνά ράφια της weber έχουν αρχίσει να μαζεύουν γρατζουνιές, έχετε να προτείνεται κάποια επιφάνεια να τα καλύψω με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ. 

Μια απλή λύση είναι να βρεις μια βάση κοπής σιλικόνης ή κάποιο ξύλο σε παρεμφερές μέγεθος με το ράφι.

14 ώρες πριν, panagiof είπε

Ψαχνοντας στο προηγούμενο σαιτ βρήκα ακομη καλύτερη προσφορά...

https://www.grillfuerst.de/Napoleon/Gasgrill/RogueSE/525-All-Black-10-Jahre-Grillfuerst-Sondermodell-X-DEAL-Abdeckhaube-Gussplatte-Drehspiess.php

Για τους έμπειρους της παρέας...πως το βλέπετε? 

Εντωμεταξύ η ψησταριά πρεπει να ναι ακριβως η ιδια με την 525 se που πουλιεται στην Ελλάδα, απλά σε μαυρο ματ χρώμα σωστα?

Εχετε κανένα ευκολο τρόπο για να ρθει Ελλάδα? 

Πολύ καλή επιλογή. Η προσφορά έχει σούβλα, μαντεμένια πλάκα και κουκούλα. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι οι σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος είναι μαντεμένιες.

Για την αποστολή της στην Ελλάδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία όπως πχ η παρακάτω 

https://www.eshopwedrop.gr

39 λεπτά πριν, netagra είπε

Για την Kenton 4b εχει καποιος εμπειρια απο καποιο καλυμμα;

Δεν θελω να την προστατεψω με τα πλαινα ανοιχτα, δεν μου αρεσει σαν ιδεα, δεν θελω να βλεπω ολο αυτο το πραγμα σκεπασμενο στο μπαλκονι μου.

Δες τις διαστάσεις με κλειστά τα ράφια και τις αντίστοιχες της 3b με ανοικτά. Λογικά θα πρέπει να ταιριάζει.

  • Like 2
Δημοσ.
52 minutes ago, ilpapacha said:

Πολύ καλή επιλογή. Η προσφορά έχει σούβλα, μαντεμένια πλάκα και κουκούλα. Μια ακόμα διαφορά είναι ότι οι σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος είναι μαντεμένιες.

Ανοξείδωτες είναι απ' ότι λέει στην περιγραφή. Του πλαϊνού Infrared είναι μαντέμι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Ανοξείδωτες είναι απ' ότι λέει στην περιγραφή. Του πλαϊνού Infrared είναι μαντέμι.

Όντως. Συνήθως σε αυτές τις εκδόσεις τις είχαν με μαντεμένιες σχάρες, προφανώς το έχουν αλλάξει.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...