sndev Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγώ παίρνω την prime από βενζινάδικο she'll που είναι πάντα σφραγισμένηε.ταινια από την εταιρεία. Ε δεν νομίζω ότι παίζουν το κεφάλι τους οι βενζιναδες για να κερδίσουν 1-2 ευρώ στην μπουκάλα για τις κλασικές μπουκάλες αναφέρονται τις prime δε μπορείς να τις γεμίσεις κ ειναι παντού σφραγισμένες
skskre Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, sndev είπε για τις κλασικές μπουκάλες αναφέρονται τις prime δε μπορείς να τις γεμίσεις κ ειναι παντού σφραγισμένες 20 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγώ παίρνω την prime από βενζινάδικο she'll που είναι πάντα σφραγισμένηε.ταινια από την εταιρεία. Ε δεν νομίζω ότι παίζουν το κεφάλι τους οι βενζιναδες για να κερδίσουν 1-2 ευρώ στην μπουκάλα Όλες γεμίζονται από γεμιστήρια και σφραγίζονται μετά. ΕΚΤΟΣ απο τις "λαθραίες" που γεμίζονται από πρατήρια με αντάπτορα.. Για το πρατήριο και το ρόλο του αναφέρθηκα παραπάνω
sndev Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, skskre είπε Όλες γεμίζονται από γεμιστήρια και σφραγίζονται μετά. ΕΚΤΟΣ απο τις "λαθραίες" που γεμίζονται από πρατήρια με αντάπτορα.. Για το πρατήριο και το ρόλο του αναφέρθηκα παραπάνω και εγώ αναφέρομαι οτι οι prime δε γεμίζονται από πρατήρια με ανταπτορα
biovaggoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παληκάρια. 2 ερωτήσεις. 1)Από όλους όσους ψήνετε γύρο στη σούβλα είναι κανείς που να έχει απλή ψησταριά με καυστήρες μόνο από κάτω. ( Χωρίς οπίσθιο δηλαδή). Αν ναι ξεκινάτε το ψήσιμο έμμεσα με τους 2 ακριανους και μετά για χρώμα ανοίγετε τον από κάτω???? 2) Όταν ψήνετε ψάρι στο μαντέμι (πχ σαρδέλες), κρατά μυρωδιά μετά? Σκέφτομαι Να πάρω το καλάθι για την σούβλα και να τις βάζω μέσα. Τι λέτε?
zanskou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Καλησπέρα παληκάρια. 2 ερωτήσεις. 1)Από όλους όσους ψήνετε γύρο στη σούβλα είναι κανείς που να έχει απλή ψησταριά με καυστήρες μόνο από κάτω. ( Χωρίς οπίσθιο δηλαδή). Αν ναι ξεκινάτε το ψήσιμο έμμεσα με τους 2 ακριανους και μετά για χρώμα ανοίγετε τον από κάτω???? 2) Όταν ψήνετε ψάρι στο μαντέμι (πχ σαρδέλες), κρατά μυρωδιά μετά? Σκέφτομαι Να πάρω το καλάθι για την σούβλα και να τις βάζω μέσα. Τι λέτε? Όταν ψηνεις κάτι που μπαίνει κατά μήκος της ψησταριά το λογικό είναι να έχεις αναμμενους όλους τους καυστηρες γιατι αν για παράδειγμα αναψεις τους δύο από τους τρεις, τότε στη μέση θα ψηθεί λιγότερο απ ότι δεξιά/αριστερά. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με έμμεσο ψησιμο. Έμμεσο είναι να ανάβεις τους δύο ακριανους, και το κρέας να τοποθετείται στη μέση ώστε να ψηθεί ομοιομορφα εκατέρωθεν. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από zanskou
Amaretos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ ψήνω χωρίς οπίσθιο δεν έχω έτσι και αλλιώς , παντα με τους 2 ακριανους στους 180-200 βαθμούς. Μια χαρά χρώμα παίρνουν όλα, 1-2 φορές επειδή βιαζομουν άναψα και τον μεσαίο στο.μινιμουμ και αυτό για 5-10 λεπτά, απλά ανέβασε λίγο την ένταση να πιάσει 250 πχ και άστο 10-15 λεπτακια 1
biovaggoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, zanskou είπε Όταν ψηνεις κάτι που μπαίνει κατά μήκος της ψησταριά το λογικό είναι να έχεις αναμμενους όλους τους καυστηρες γιατι αν για παράδειγμα αναψεις τους δύο από τους τρεις, τότε στη μέση θα ψηθεί λιγότερο απ ότι δεξιά/αριστερά. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με έμμεσο ψησιμο. Έμμεσο είναι να ανάβεις τους δύο ακριανους, και το κρέας να τοποθετείται στη μέση ώστε να ψηθεί ομοιομορφα εκατέρωθεν. Προφανώς μιλώντας για γύρο, κι όχι κοντοσούβλι, το κρέας δεν φτάνει πάνω από 1ο και 3ο καυστήρα. 9 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγώ ψήνω χωρίς οπίσθιο δεν έχω έτσι και αλλιώς , παντα με τους 2 ακριανους στους 180-200 βαθμούς. Μια χαρά χρώμα παίρνουν όλα, 1-2 φορές επειδή βιαζομουν άναψα και τον μεσαίο στο.μινιμουμ και αυτό για 5-10 λεπτά, απλά ανέβασε λίγο την ένταση να πιάσει 250 πχ και άστο 10-15 λεπτακια Κάθε φορά που τριμμαρεις γύρο περίπου σε πόση ώρα ξανατριμμαρεις? Προλαβαίνεις στο μεσοδιάστημα να φτιάξεις πιτουλες για την οικογένεια ή πρέπει να τις γεμίζει άλλος όσο εσύ κόβεις???
Amaretos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δεν έγραψα για γύρο, ότι έχω ψήσει με 1-3 καυστήρα είναι μπόλικο κρέας, που πιάνει από άκρη σε άκρη την σούβλα, αλλά ακόμα και ένα μικρό κοντοσούβλι κοτόπουλο που έχω κάνει γύρω στο 1.5 κιλό πάλι δεν χρειάστηκε ο μεσαιος
ritualistic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, biovaggoulas είπε2) Όταν ψήνετε ψάρι στο μαντέμι (πχ σαρδέλες), κρατά μυρωδιά μετά? Σκέφτομαι Να πάρω το καλάθι για την σούβλα και να τις βάζω μέσα. Τι λέτε? Σαρδελες δεν εχω ψησει αλλα σε μεγαλα ψαρια που βαζω επανω δεν το εχω αντιμετωπισει το προβλημα η δεν το καταλαβα. Οταν ειπα μια φορα να ψησω γαριδες μετανιωσα την ωρα κ τη στιγμη. Η μυρωδια εμεινε κ χρειαστηκε να την καθαρισω για να ξαναψησω. 1
est Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα, η πλάκα της Naterial με βόλεψε μια χαρά καθώς ένα μαντεμένιο τηγάνι που ήδη είχα, δεν με βόλευε και πολύ. Έτσι γλύτωσα το επιπλέον κόστος για μια άλλη μαντεμένια πλάκα της αγοράς και σίγουρα απέφυγα την αγορά της γνήσιας πλάκας της Q (δε σφάξανε...). Επίσης και αυτό αφορά ειδικά τους κατόχους Q ή άλλης ψησταριάς με 1-2 καυστήρες ή όποιον για κάποιο λόγο επιθυμεί να ψήσει έμμεσα με πρόσθετη σχάρα, η συγκεκριμένη πλάκα μαζί με μία ταιριαστή σχάρα κάνει εξαιρετική δουλειά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από est 3
biovaggoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Σαρδελες δεν εχω ψησει αλλα σε μεγαλα ψαρια που βαζω επανω δεν το εχω αντιμετωπισει το προβλημα η δεν το καταλαβα. Οταν ειπα μια φορα να ψησω γαριδες μετανιωσα την ωρα κ τη στιγμη. Η μυρωδια εμεινε κ χρειαστηκε να την καθαρισω για να ξαναψησω. Τα μεγάλα απευθείας πάνω στο μαντέμι?? Θα βάλω κάτι τσιπούρες σήμερα και θέλω κάνα τιπ να μην το μετανιώσω...
est Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Τα μεγάλα απευθείας πάνω στο μαντέμι?? Θα βάλω κάτι τσιπούρες σήμερα και θέλω κάνα τιπ να μην το μετανιώσω.. Γιατί όχι στη σχάρα; Και να σου πω κάτι; Γιατί δε βάζεις μια στη σχάρα και μια στο μαντέμι να δεις τι παίζει; 2
ritualistic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, biovaggoulas είπε Τα μεγάλα απευθείας πάνω στο μαντέμι?? Θα βάλω κάτι τσιπούρες σήμερα και θέλω κάνα τιπ να μην το μετανιώσω... Mην το φοβασαι Λαδωσε σχαρα κ ψαρι πολυ καλα κ μην επιχειρησεις να γυρισεις το ψαρι πριν την ωρα του. Θα δεις θα εισαι κομπλε. Περιμενουμε φωτο! 1
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δύο burgers στα γρήγορα Πες μας άποψη για ψωμάκια σοβολο περάσανε 2 3 βδομάδες λογικά η τα φάγες η μουχλιασανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα