Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, shodan είπε

Καλησπέρα συνψήστες. 
Μετά από αρκετές αναβολές αλλά και με την βοήθεια σας πήρα την απόφαση και έκανα ίσως την υπερβολή. 
Ευτυχής κάτοχος μιας Napoleon Rogue 425 από προχθές και απορώ πως έψηνα τόσο καιρό στο κάρβουνο. 
Το εργαλείο είναι από άλλο πλανήτη. Μέσα σε μισή ωρίτσα είχε ψήσει άψογα χωρίς καπνούς και μυρωδιές μπριζολίτσες χοιρινές και 2 μπούτια κοτόπουλο. Όλα εξαιρετικά ζουμερά, με ωραίο χρώμα και πολύ νόστιμα παρότι έλειπε η καρβουνίλα. 

spacer.png

Τώρα είμαι σε αναζήτηση σούβλας. Αν αγοράσω αυτή από Leroy και παραγγείλω από αμαζον βάση για το μοτέρ είμαι οκ;  Ξέρουμε από τι υλικό είναι η εν λόγω σούβλα;

Καλορίζικη θα την ευχαριστηθείς και όντως μεγάλη ευκολία σε σχέση με το κάρβουνο. Εγώ πήρα αυτή. Δεν χρειάζεται καμία πατέντα ταιριάζει μια χαρά στην 425. Μέχρι στιγμής έχω βάλει μέχρι 3.5 κρέας και το γυρνάτε μια χαρά.

https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kit-moter-psisimatos-me-soybla/

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. 
Αυτή η σούβλα είναι τετράγωνη ή στρογγυλή; Δεν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shodan είπε

Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. 
Αυτή η σούβλα είναι τετράγωνη ή στρογγυλή; Δεν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία. 

Τετραγωνη και καλης ποιοτητας , ειχα παραγγειλει και εγω του leroy την ειχα πληρωσει και τελικα ηταν σε ελειψη παρολο που το site οταν εκανα την αγορα την εδειχνε διαθεσιμη. Περασαν σχεδον 2 μηνες, ναι τωρα ερχεται ναι τωρα ερχεται, ενταξει ηταν περυσι με καραντινες ακομα, τελικα ακυρωσα πηρα τα χρηματα και πηρα αυτην. Ειναι καλυτερης ποιοηταας απο του leroy, για μενα χτυπα την χτες, η δωσε 200 να παρεις της napoleon. 

Δημοσ.

Ωραία, δηλαδή αυτή πατάει από άκρη σε άκρη στις υποδοχές της ψησταριάς σωστά;

Έχω και κάποιους πόντους από shell οπότε μια χαρά θα μου κάτσει.

Επίσης οριακά λες να μου κάνει και αυτό το κάλυμμα με κατεβασμένα τα πλαϊνά;

https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kalymma-bbq-127x62-5x115-300d-280m2/

Δημοσ.

Απο την μια μερια παταει στο μοτερ που θα το εφαρμοσεις/βιδωσεις στθις υπαρχουσες τρυπες του καδου, και απεναντι ναι πααει στις υποδοχες. Εκει που παταει στον καδο, πηγα την σουβλα σε ενα σιδηρουργειο και μου την στρογυλεψε 1 ποντο για να γυρναει καλυτερα, αλλα και πριν το κανω αυτο μια χαρα γυρισε, απο "υπερβολη" το εκανα

Εγω εχω παρει αυτην και με καλυπτει απολυτα, δεν ειναι full εκτεθιμενη η ψησταρια

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-naterial-bbq-apo-poluesteras-m-103-x-p-63-x-u-83-cm-19721135

Και εδω εχω ανεβασει φωτο

 

 

Δημοσ.
Στις 30/4/2021 στις 12:19 ΜΜ, gdeli είπε

Καλορίζικη η πανέμορφη κουκλάρα σου! Άντε χόρτασέ την τώρα που είναι καθαρή και μετά πιες της το αίμα στα ψησίματα!

Καλορίζικη φίλε. Την "χτύπησα" κι εγώ από Practiker 350€ σε black friday. Απλά το συρόμενο ταψί της το κάλυψα με αλουμινόχαρτο όπως επίσης και το ταψάκι συλλογής λιπών και ...όλα πεντακάθαρα

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση σε ότι αφορά γάστρα:

Αυτες οι απλές οι κεραμικές είναι οκ;

Τη βάζω να παταει απευθείας στη σχάρα, στην μαντεμενια πλάκα, ή στην πέτρα πίτσας; 

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι γίνεται με την γάστρα, έχω αυτή την απλή την μαύρη. Μάλλον θα την έβαζα στην πέτρα ΑΝ χωράει βέβαια. Το έχει επιχειρήσει κανείς;

Πήρα για την Kenton 4b το κάλυμμα Bormann Elite BBQ1250. Υπέροχο, πολύ υψηλή ποιότητα, βαρύ και ταίριαξε απόλυτα στην ψησταριά.

Επεξ/σία από netagra
Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 10:23 ΜΜ, shodan είπε

Καλησπέρα συνψήστες. 
Μετά από αρκετές αναβολές αλλά και με την βοήθεια σας πήρα την απόφαση και έκανα ίσως την υπερβολή. 
Ευτυχής κάτοχος μιας Napoleon Rogue 425 από προχθές και απορώ πως έψηνα τόσο καιρό στο κάρβουνο. 
Το εργαλείο είναι από άλλο πλανήτη. Μέσα σε μισή ωρίτσα είχε ψήσει άψογα χωρίς καπνούς και μυρωδιές μπριζολίτσες χοιρινές και 2 μπούτια κοτόπουλο. Όλα εξαιρετικά ζουμερά, με ωραίο χρώμα και πολύ νόστιμα παρότι έλειπε η καρβουνίλα. 

spacer.png

Τώρα είμαι σε αναζήτηση σούβλας. Αν αγοράσω αυτή από Leroy και παραγγείλω από αμαζον βάση για το μοτέρ είμαι οκ;  Ξέρουμε από τι υλικό είναι η εν λόγω σούβλα;

Mε το κιτ του Leroy το μεγάλο και αυτή τη βάση που παραθέτω - με κατασκευή σε σιδερά- είσαι οκ. Φυσικά στα σημεία που πατάει στο κάδο θέλουν τρόχισμα για να στρογγυλέψει.

Υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις για κιτ σούβλας και φτιάχνεις μόνο τη βάση εσύ ή παίρνεις amazon βάση και δεν φτιάχνεις τίποτα. Rogue_bracket[1].pdfRogue_bracket[1].pdfRogue_bracket[1].pdf

 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vins είπε

Παιδιά ερώτηση σε ότι αφορά γάστρα:

Αυτες οι απλές οι κεραμικές είναι οκ;

Τη βάζω να παταει απευθείας στη σχάρα, στην μαντεμενια πλάκα, ή στην πέτρα πίτσας; 

Ευχαριστω

Όπως αυτή στο παρακάτω ποστ

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. 

  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Όπως αυτή στο παρακάτω ποστ

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. 

Ευχαριστώ! Επειδή την έχεις δουλέψει προφανώς, αν θέλεις πες μας και για τον τρόπο που τη λειτουργείς καμία συμβουλή!

πχ άμεσα/έμμεσα, θερμοκρασίες κλπ 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vins είπε

Ευχαριστώ! Επειδή την έχεις δουλέψει προφανώς, αν θέλεις πες μας και για τον τρόπο που τη λειτουργείς καμία συμβουλή!

πχ άμεσα/έμμεσα, θερμοκρασίες κλπ 

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Στο συγκεκριμένο ψήσιμο, είχα ανάψει τους καυστήρες που βρίσκονται από κάτω, άμεσα ψήσιμο. Σε άλλα ψησίματα, ανάβω τους καυστήρες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά, έμμεσο ψήσιμο. Όταν κάνω άμεσο ψήσιμο, έχω τους καυστήρες στην χαμηλότερη θέση ή λίγο προς την μέση. Ως κεραμικό σκεύος θέλει προσοχή στις εναλλαγές θερμοκρασίας.

  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Στο συγκεκριμένο ψήσιμο, είχα ανάψει τους καυστήρες που βρίσκονται από κάτω, άμεσα ψήσιμο. Σε άλλα ψησίματα, ανάβω τους καυστήρες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά, έμμεσο ψήσιμο. Όταν κάνω άμεσο ψήσιμο, έχω τους καυστήρες στην χαμηλότερη θέση ή λίγο προς την μέση. Ως κεραμικό σκεύος θέλει προσοχή στις εναλλαγές θερμοκρασίας.

Θεωρείς ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο για τέτοια χρήση; 

https://royalvankempenenbegeer.com/gr-el/sulloge/detail/katsarola-apo-khutosidero

Την έχει με κατι κουπόνια στο ΑΒ σε καλή τιμή, αν θυμάμαι γύρω στα 30-35€

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vins είπε

Θεωρείς ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο για τέτοια χρήση; 

https://royalvankempenenbegeer.com/gr-el/sulloge/detail/katsarola-apo-khutosidero

Την έχει με κατι κουπόνια στο ΑΒ σε καλή τιμή, αν θυμάμαι γύρω στα 30-35€

Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην υπερβαίνεις τους 260 βαθμούς, όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του.

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...