Amaretos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, shodan είπε Καλησπέρα συνψήστες. Μετά από αρκετές αναβολές αλλά και με την βοήθεια σας πήρα την απόφαση και έκανα ίσως την υπερβολή. Ευτυχής κάτοχος μιας Napoleon Rogue 425 από προχθές και απορώ πως έψηνα τόσο καιρό στο κάρβουνο. Το εργαλείο είναι από άλλο πλανήτη. Μέσα σε μισή ωρίτσα είχε ψήσει άψογα χωρίς καπνούς και μυρωδιές μπριζολίτσες χοιρινές και 2 μπούτια κοτόπουλο. Όλα εξαιρετικά ζουμερά, με ωραίο χρώμα και πολύ νόστιμα παρότι έλειπε η καρβουνίλα. Τώρα είμαι σε αναζήτηση σούβλας. Αν αγοράσω αυτή από Leroy και παραγγείλω από αμαζον βάση για το μοτέρ είμαι οκ; Ξέρουμε από τι υλικό είναι η εν λόγω σούβλα; Καλορίζικη θα την ευχαριστηθείς και όντως μεγάλη ευκολία σε σχέση με το κάρβουνο. Εγώ πήρα αυτή. Δεν χρειάζεται καμία πατέντα ταιριάζει μια χαρά στην 425. Μέχρι στιγμής έχω βάλει μέχρι 3.5 κρέας και το γυρνάτε μια χαρά. https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kit-moter-psisimatos-me-soybla/
shodan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή η σούβλα είναι τετράγωνη ή στρογγυλή; Δεν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία.
Amaretos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, shodan είπε Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή η σούβλα είναι τετράγωνη ή στρογγυλή; Δεν φαίνεται καλά από τη φωτογραφία. Τετραγωνη και καλης ποιοτητας , ειχα παραγγειλει και εγω του leroy την ειχα πληρωσει και τελικα ηταν σε ελειψη παρολο που το site οταν εκανα την αγορα την εδειχνε διαθεσιμη. Περασαν σχεδον 2 μηνες, ναι τωρα ερχεται ναι τωρα ερχεται, ενταξει ηταν περυσι με καραντινες ακομα, τελικα ακυρωσα πηρα τα χρηματα και πηρα αυτην. Ειναι καλυτερης ποιοηταας απο του leroy, για μενα χτυπα την χτες, η δωσε 200 να παρεις της napoleon.
shodan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Ωραία, δηλαδή αυτή πατάει από άκρη σε άκρη στις υποδοχές της ψησταριάς σωστά; Έχω και κάποιους πόντους από shell οπότε μια χαρά θα μου κάτσει. Επίσης οριακά λες να μου κάνει και αυτό το κάλυμμα με κατεβασμένα τα πλαϊνά; https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kalymma-bbq-127x62-5x115-300d-280m2/
Amaretos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Απο την μια μερια παταει στο μοτερ που θα το εφαρμοσεις/βιδωσεις στθις υπαρχουσες τρυπες του καδου, και απεναντι ναι πααει στις υποδοχες. Εκει που παταει στον καδο, πηγα την σουβλα σε ενα σιδηρουργειο και μου την στρογυλεψε 1 ποντο για να γυρναει καλυτερα, αλλα και πριν το κανω αυτο μια χαρα γυρισε, απο "υπερβολη" το εκανα Εγω εχω παρει αυτην και με καλυπτει απολυτα, δεν ειναι full εκτεθιμενη η ψησταρια https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-naterial-bbq-apo-poluesteras-m-103-x-p-63-x-u-83-cm-19721135 Και εδω εχω ανεβασει φωτο
Vidiot's Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 30/4/2021 στις 12:19 ΜΜ, gdeli είπε Καλορίζικη η πανέμορφη κουκλάρα σου! Άντε χόρτασέ την τώρα που είναι καθαρή και μετά πιες της το αίμα στα ψησίματα! Καλορίζικη φίλε. Την "χτύπησα" κι εγώ από Practiker 350€ σε black friday. Απλά το συρόμενο ταψί της το κάλυψα με αλουμινόχαρτο όπως επίσης και το ταψάκι συλλογής λιπών και ...όλα πεντακάθαρα 1
vins Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά ερώτηση σε ότι αφορά γάστρα: Αυτες οι απλές οι κεραμικές είναι οκ; Τη βάζω να παταει απευθείας στη σχάρα, στην μαντεμενια πλάκα, ή στην πέτρα πίτσας; Ευχαριστω
netagra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι γίνεται με την γάστρα, έχω αυτή την απλή την μαύρη. Μάλλον θα την έβαζα στην πέτρα ΑΝ χωράει βέβαια. Το έχει επιχειρήσει κανείς; Πήρα για την Kenton 4b το κάλυμμα Bormann Elite BBQ1250. Υπέροχο, πολύ υψηλή ποιότητα, βαρύ και ταίριαξε απόλυτα στην ψησταριά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από netagra
skskre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 10:23 ΜΜ, shodan είπε Καλησπέρα συνψήστες. Μετά από αρκετές αναβολές αλλά και με την βοήθεια σας πήρα την απόφαση και έκανα ίσως την υπερβολή. Ευτυχής κάτοχος μιας Napoleon Rogue 425 από προχθές και απορώ πως έψηνα τόσο καιρό στο κάρβουνο. Το εργαλείο είναι από άλλο πλανήτη. Μέσα σε μισή ωρίτσα είχε ψήσει άψογα χωρίς καπνούς και μυρωδιές μπριζολίτσες χοιρινές και 2 μπούτια κοτόπουλο. Όλα εξαιρετικά ζουμερά, με ωραίο χρώμα και πολύ νόστιμα παρότι έλειπε η καρβουνίλα. Τώρα είμαι σε αναζήτηση σούβλας. Αν αγοράσω αυτή από Leroy και παραγγείλω από αμαζον βάση για το μοτέρ είμαι οκ; Ξέρουμε από τι υλικό είναι η εν λόγω σούβλα; Mε το κιτ του Leroy το μεγάλο και αυτή τη βάση που παραθέτω - με κατασκευή σε σιδερά- είσαι οκ. Φυσικά στα σημεία που πατάει στο κάδο θέλουν τρόχισμα για να στρογγυλέψει. Υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις για κιτ σούβλας και φτιάχνεις μόνο τη βάση εσύ ή παίρνεις amazon βάση και δεν φτιάχνεις τίποτα. Rogue_bracket[1].pdfRogue_bracket[1].pdfRogue_bracket[1].pdf
alex19871987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Κουκούλα χειροποίητη κανείς??για napoleon 365...από υλικό ποιοτικό για υφάσματα σε κότερα... 7
ilpapacha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, vins είπε Παιδιά ερώτηση σε ότι αφορά γάστρα: Αυτες οι απλές οι κεραμικές είναι οκ; Τη βάζω να παταει απευθείας στη σχάρα, στην μαντεμενια πλάκα, ή στην πέτρα πίτσας; Ευχαριστω Όπως αυτή στο παρακάτω ποστ Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. 1
vins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Όπως αυτή στο παρακάτω ποστ Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Ευχαριστώ! Επειδή την έχεις δουλέψει προφανώς, αν θέλεις πες μας και για τον τρόπο που τη λειτουργείς καμία συμβουλή! πχ άμεσα/έμμεσα, θερμοκρασίες κλπ
ilpapacha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, vins είπε Ευχαριστώ! Επειδή την έχεις δουλέψει προφανώς, αν θέλεις πες μας και για τον τρόπο που τη λειτουργείς καμία συμβουλή! πχ άμεσα/έμμεσα, θερμοκρασίες κλπ Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Στο συγκεκριμένο ψήσιμο, είχα ανάψει τους καυστήρες που βρίσκονται από κάτω, άμεσα ψήσιμο. Σε άλλα ψησίματα, ανάβω τους καυστήρες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά, έμμεσο ψήσιμο. Όταν κάνω άμεσο ψήσιμο, έχω τους καυστήρες στην χαμηλότερη θέση ή λίγο προς την μέση. Ως κεραμικό σκεύος θέλει προσοχή στις εναλλαγές θερμοκρασίας. 1
vins Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Στο συγκεκριμένο ψήσιμο, είχα ανάψει τους καυστήρες που βρίσκονται από κάτω, άμεσα ψήσιμο. Σε άλλα ψησίματα, ανάβω τους καυστήρες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά, έμμεσο ψήσιμο. Όταν κάνω άμεσο ψήσιμο, έχω τους καυστήρες στην χαμηλότερη θέση ή λίγο προς την μέση. Ως κεραμικό σκεύος θέλει προσοχή στις εναλλαγές θερμοκρασίας. Θεωρείς ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο για τέτοια χρήση; https://royalvankempenenbegeer.com/gr-el/sulloge/detail/katsarola-apo-khutosidero Την έχει με κατι κουπόνια στο ΑΒ σε καλή τιμή, αν θυμάμαι γύρω στα 30-35€
ilpapacha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, vins είπε Θεωρείς ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο για τέτοια χρήση; https://royalvankempenenbegeer.com/gr-el/sulloge/detail/katsarola-apo-khutosidero Την έχει με κατι κουπόνια στο ΑΒ σε καλή τιμή, αν θυμάμαι γύρω στα 30-35€ Σίγουρα είναι πιο ανθεκτικό. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην υπερβαίνεις τους 260 βαθμούς, όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα