vins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Γιορτάζαμε χθες και ψησαμε λίγο κρεατακι για το καλό! Παλληκάρι η Kenton μέχρι στιγμής! 10
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 3:55 ΜΜ, Xorxhs! είπε το πρόβλημα μου ειναι οτι κατα την μεταφορά με το φτυαρι και αφου εχω ριξει αρκετο καλαμποκαλυερο, πα΄λι δεν μπορώ να μεταφέρω ευκολα την πίτσα. Δε γλυστραει, ισως γιατι ειναι παραφορτωμενη με υλικα, ίσως γιατι το μεγεθος της ειναι μεγαλο. Με το χαρτί θα ήταν άνετη η μεταφορά της Παίρνω το ζυμάρι που έχει ξεκουραστεί 2 ώρες σε μπάλα και το τοποθετώ σε ένα πιάτο με αλεύρι και από τις δύο πλευρές. Το ανοίγω στον πάγκο με τα χέρια. Το μεταφέρω σε ξύλινο φτυάρι που έχω ρίξει σιμιγδάλι. Προσοχη να μην έχει υγρασία, λάδι ή άλλο υγρό το φτυάρι. Προσθέτω υλικά γρήγορα και την βάζω στην πέτρα και γλυστραει Μια χαρά. Χτες βρήκα και πιο σωστό τρόπο να τη βάζω στην πέτρα. Χώνω το φτυάρι βαθιά στον φούρνο ενώ ταυτόχρονα το σηκώνω σε μεγάλη γωνία. Έτσι τραβώντας το προς τα έξω φεύγει πιο εύκολα και χωρίς να χαλάσει το σχήμα της. Γενικά το φτυάρι πρέπει να είναι στεγνό, σε θερμοκρασία δωματίου και να έχει σιμιγδάλι ή αλεύρι. Αν χρησιμοποιείς ένα φτυάρι για να βάζεις και να βγάζεις πίτσες θα πρέπει να το αφήνεις να κρυώνει και να το σκουπιζεις από λάδια που μπορεί να τρέξουν από την προηγούμενη πίτσα. 5
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παίρνω το ζυμάρι που έχει ξεκουραστεί 2 ώρες σε μπάλα και το τοποθετώ σε ένα πιάτο με αλεύρι και από τις δύο πλευρές. Το ανοίγω στον πάγκο με τα χέρια. Το μεταφέρω σε ξύλινο φτυάρι που έχω ρίξει σιμιγδάλι. Προσοχη να μην έχει υγρασία, λάδι ή άλλο υγρό το φτυάρι. Προσθέτω υλικά γρήγορα και την βάζω στην πέτρα και γλυστραει Μια χαρά. Χτες βρήκα και πιο σωστό τρόπο να τη βάζω στην πέτρα. Χώνω το φτυάρι βαθιά στον φούρνο ενώ ταυτόχρονα το σηκώνω σε μεγάλη γωνία. Έτσι τραβώντας το προς τα έξω φεύγει πιο εύκολα και χωρίς να χαλάσει το σχήμα της. Γενικά το φτυάρι πρέπει να είναι στεγνό, σε θερμοκρασία δωματίου και να έχει σιμιγδάλι ή αλεύρι. Αν χρησιμοποιείς ένα φτυάρι για να βάζεις και να βγάζεις πίτσες θα πρέπει να το αφήνεις να κρυώνει και να το σκουπιζεις από λάδια που μπορεί να τρέξουν από την προηγούμενη πίτσα. Σε ευχαριστώ Φάνη για το χρόνο σου, ίσως να ειναι και το ζυμάρι, εγω χρησιμοποιω το έτοιμο της pilsburry. Θα δοκιμάσω και τη μεθοδο με το χαρτί ψησίματος και θα επανέλθω 1
vins Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Σε ευχαριστώ Φάνη για το χρόνο σου, ίσως να ειναι και το ζυμάρι, εγω χρησιμοποιω το έτοιμο της pilsburry. Θα δοκιμάσω και τη μεθοδο με το χαρτί ψησίματος και θα επανέλθω Φίλε μου εκ πείρας σου μιλάω, τα έτοιμα ζυμάρια δεν πρόκειται να σου δώσουν αποτελέσματα σαν αυτά των παιδιών. Εμένα της ίδιας εταιρίας που αναφέρεις, έγινε πολύ καλύτερο στο φούρνο από ότι στην ψησταριά υγραερίου και το δοκίμασα με διάφορους τρόπους. 1
gudinakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 εχει καποιος γνωμη για αυτη?σκευτομαι να αντικαταστησω την μαντεμενια της napoleon 365 με αυτη https://bbqspecialist.gr/product/schara-inox-l-vareos-typoy/
gudinakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vins είπε Φίλε μου εκ πείρας σου μιλάω, τα έτοιμα ζυμάρια δεν πρόκειται να σου δώσουν αποτελέσματα σαν αυτά των παιδιών. Εμένα της ίδιας εταιρίας που αναφέρεις, έγινε πολύ καλύτερο στο φούρνο από ότι στην ψησταριά υγραερίου και το δοκίμασα με διάφορους τρόπους. με ζυμαρι 3 ημερων Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από gudinakos 12
fysikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, gudinakos είπε με ζυμαρι 3 ημερων για δώσε και την συνταγη για το ζυμάρι
benrgv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε αναζήτηση πρώτης ψησταριάς αερίου και καλώς ή κακώς ( εσείς θα μου πείτε ) σκέφτομαι να κινηθώ ανάμεσα σε Napoleon Freestyle 365 ή Napoleon Rogue 425 . Η ερώτηση μου είναι η εξής . Αξίζει η διαφορά της rogue σε σχέση με τη Freestyle ? Ευχαριστώ
Fabbyyy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, benrgv είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε αναζήτηση πρώτης ψησταριάς αερίου και καλώς ή κακώς ( εσείς θα μου πείτε ) σκέφτομαι να κινηθώ ανάμεσα σε Napoleon Freestyle 365 ή Napoleon Rogue 425 . Η ερώτηση μου είναι η εξής . Αξίζει η διαφορά της rogue σε σχέση με τη Freestyle ? Ευχαριστώ Και μόνο που έχει flavorbars από ανοξείδωτο ατσάλι η Rogue 425 αξίζει να πας σε αυτήν. Μηδενικές αναφλέξεις και γιγάντια διαφορά στην διάρκεια ζωής. Ότι και να κάνεις, τα επισμαλτωμένα της Freestyle θα τα αλλάξεις σε Χ καιρό γιατί θα σου σκουριάσουν. Επίσης η Rogue έχει 5 flavorbars (ένα πάνω από κάθε καυστήρα και 2 ενδιάμεσα για καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας και μείωση αναφλέξεων) ενώ η Freestyle 3: ένα πάνω από κάθε καυστήρα. Μετά έχεις και καλύτερα ροδάκια μετακίνησης, ανοξείδωτο ταψάκι συλλογής λίπους (η freestyle και εδώ έχει επισμαλτωμένο που κάποτε θα σου σκουριάσει), ντουλάπι κανονικό κάτω, 9 εκατοστά παραπάνω επιφάνεια ψησίματος, καλύτερο και πιο βαρύ καπάκι και καλύτερο θερμόμετρο. Για μένα αξίζει τα 150€ που κοστίζει παραπάνω το Rogue Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Fabbyyy 2 1
ilpapacha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 7:48 ΜΜ, gudinakos είπε εχει καποιος γνωμη για αυτη?σκευτομαι να αντικαταστησω την μαντεμενια της napoleon 365 με αυτη https://bbqspecialist.gr/product/schara-inox-l-vareos-typoy/ Με βάση τον σχεδιασμό της, ίσως είναι πιο δύσκολο το καθάρισμά της. 1
gudinakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, fysikos είπε για δώσε και την συνταγη για το ζυμάρι σε φουρνακι ferrari που περναει 500 βαθμους εγω την εβαλα 460 και εκανε 90 δευτερολεπτα 1
ηνίοχος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 6:48 ΜΜ, Xorxhs! είπε Σε ευχαριστώ Φάνη για το χρόνο σου, ίσως να ειναι και το ζυμάρι, εγω χρησιμοποιω το έτοιμο της pilsburry. Θα δοκιμάσω και τη μεθοδο με το χαρτί ψησίματος και θα επανέλθω Μία χαρά λύση είναι και η λαδόκολλα , τουλάχιστον για ψήσιμο σε ψησταριά και μην στεναχωριέσαι δεν καίγεται τουλάχιστον εκεί που εφάπτεται με την πίτσα Στις 8/1/2023 στις 7:48 ΜΜ, gudinakos είπε εχει καποιος γνωμη για αυτη?σκευτομαι να αντικαταστησω την μαντεμενια της napoleon 365 με αυτη https://bbqspecialist.gr/product/schara-inox-l-vareos-typoy/ Υποθέτω ότι έχεις θέμα με αναφλέξεις , Μ αυτή τη σχάρα θα μειωθούν σίγουρα είναι πολύ πιθανό όμως να αλλάξει και η γεύση όχι απαραίτητα όμως χειρότερη
shodan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά. Την Κυριακή είχε κότα στη σούβλα. Όπως και τις προηγούμενες φορές η Rogue 425 ζωγράφισε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από shodan 9
Evgenios_V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, gudinakos είπε σε φουρνακι ferrari που περναει 500 βαθμους εγω την εβαλα 460 και εκανε 90 δευτερολεπτα ποιο φουρνάκι Φερραρι φτάνει τους 500ιους???
Amaretos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Αυτο φανταζομαι λεει, που το "hackaroun" και λιγο και ανεβαζει ακομα παραπανω θερμοκρασια https://www.skroutz.gr/s/5035512/G3Ferrari-Delizia-G10006-Παρασκευαστής-Πίτσας-1200W-Κόκκινος.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα