Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Κάτι αντίστοιχο αναφέρει και η Napoleon, όμως το έχω επιβεβαιώσει με την αντιπροσωπεία ότι ισχύει κανονικά και σε μεταχειρισμένη. Γι αυτό ανέφερα εάν έχεις επικοινωνήσει με την KYSO. Καλό θα ήταν οποίος ενδιαφέρεται για μεταχειρισμένη, να επικοινωνεί με την αντίστοιχη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, ώστε να τι επιβεβαιώνει ή όχι.

Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικό , ελπίζω ότι υπάρχει και σε γραπτό , διαφορετικά ....

 

  • Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Θαναση, δεν μπηκα στη διαδικασια να συγκρινω ψησταριες. Ειπα οτι σε μια συγκεκριμενη ψησταρια, ειτε αυτη ειναι naterial, ειτε jamestown, ειτε weber, ειτε οπως θες πες την, αν της βαλεις απο κατω 3 λιτρα νερο, θα καις εξτρα καυσιμο για να ζεσταινεις αυτα τα 3 λιτρα νερο καθε φορα. 

Βαλε σε μια κατσαρολα σκετη να ζεσταθει και βαλε την μετα με 3 λιτρα νερο μεσα να δεις ποση ωρα παραπανω θα παρει.

Μιλαω για την ιδια ψησταρια.

Τωρα στο γιατι οι 3 μεγαλοι και πολλοι αλλοι κατασκευαστες οικιακων ψησταριων εχουν επιλεξει cast aluminum δεν το γνωριζω. ΥΠΟΘΕΤΩ λογω φθηνης πρωτης υλης, οτι δεν χρειαζεται συντηρηση οπως το cast iron, οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε καλουπι για να εχεις ενα καδο χωρις ενωσεις και κολλησεις, οτι μπορει να διαχεει καλυτερα τη θερμοτητα στο εσωτερικο της ψησταριας κλπ κλπ.

Έχεις γαιδουρινή υπομονή Μπράβο...!!! ;)

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Έχεις γαιδουρινή υπομονή Μπράβο...!!! ;)

θες να μας πεις τι  σε ενοχλεί φίλε μου ;

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

θες να μας πεις τι  σε ενοχλεί φίλε μου ;

Δεν με ενοχλεί αγαπητέ, το διασκεδάζω θα έλεγα...

οπότε μπορείς να συνεχίσεις να νουθετείς τους Leaders κατασκευαστές για τις λάθος επιλογές υλικών, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα… γίναμε! 

Απίστευτο το να ξέρεις ότι τελειώνεις το ψήσιμο και τα βάζεις όλα για πλύσιμο 😂

Περισσότερα το βράδυ!

27A638E6-E510-4F34-8FE1-C28999B1AA59.jpeg

  • Like 10
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vins είπε

Τώρα… γίναμε! 

Απίστευτο το να ξέρεις ότι τελειώνεις το ψήσιμο και τα βάζεις όλα για πλύσιμο 😂

Περισσότερα το βράδυ!

27A638E6-E510-4F34-8FE1-C28999B1AA59.jpeg

Ναι να μας πεις εντυπωσεις απο την σχαρα σε σχεση με την μανισια, γιατι μεχρι τους διαχυτες εχω ακριβως τα ιδια και το σκεφτομαι για σχαρα ανοξειδωτη 😁

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Δεν με ενοχλεί αγαπητέ, το διασκεδάζω θα έλεγα...

οπότε μπορείς να συνεχίσεις να νουθετείς τους Leaders κατασκευαστές για τις λάθος επιλογές υλικών, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα...

χαίρομαι που σε διασκεδάζω ,
να φανταστώ οτι το συμπέρασμα   σου προκείπτει απο βαθιά  γνώση που έχεις  στο αντικείμενο    θα χαρώ πολύ να τις μοιραστείς  μαζί μας   αυτός δεν είναι άλλωστε και ο λόγος που γράφουμε  εδώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gpasxa είπε

Ναι να μας πεις εντυπωσεις απο την σχαρα σε σχεση με την μανισια, γιατι μεχρι τους διαχυτες εχω ακριβως τα ιδια και το σκεφτομαι για σχαρα ανοξειδωτη 😁

Εκανα ένα πρώτο κάψιμο τώρα, τους 200-220 τους έπιασε λίγο πιο γρήγορα και έχει και τρελό αέρα. 

Εχω κάποια στιγμή στα πλάνα να κάνω το τεστ με το ψωμί του τοστ, με και χωρίς τα ινοξ για να δω και για ομοιομορφία. 

Το βράδι θα μπουν φιλέτα στήθος κοτοπουλο γιατί σε κάνα μήνα θα κάνω και εξετάσεις αίματος 😂😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Εκανα ένα πρώτο κάψιμο τώρα, τους 200-220 τους έπιασε λίγο πιο γρήγορα και έχει και τρελό αέρα. 

Εχω κάποια στιγμή στα πλάνα να κάνω το τεστ με το ψωμί του τοστ, με και χωρίς τα ινοξ για να δω και για ομοιομορφία. 

Το βράδι θα μπουν φιλέτα στήθος κοτοπουλο γιατί σε κάνα μήνα θα κάνω και εξετάσεις αίματος 😂😂😂

Πάντως και από εμφάνιση τα σπαέι, σαν καινούργια 👌

  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vins είπε

Τώρα… γίναμε! 

Απίστευτο το να ξέρεις ότι τελειώνεις το ψήσιμο και τα βάζεις όλα για πλύσιμο 😂

Περισσότερα το βράδυ!

27A638E6-E510-4F34-8FE1-C28999B1AA59.jpeg

Μπράβο ωραία μετατροπή , τέρμα οι σκουριές  

  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vins είπε

Τώρα… γίναμε! 

Απίστευτο το να ξέρεις ότι τελειώνεις το ψήσιμο και τα βάζεις όλα για πλύσιμο 😂

Περισσότερα το βράδυ!

Ποσο σου πηγε το upgrade? Τουλαχιστον ξερεις οτι η σχαρα αυτη θα σου ειναι χρησιμη και σε κανενα χτιστο bbq, δεν θα παει χαμενη δλδ.

Επειδη βλεπω οτι ψαχνεσαι για αναβαθμιση ψησταριας και σε ενδιαφερει το ευκολο καθαρισμα, να ξερεις οτι τα τοιχωματα της weber που εχω εγω πχ, επειδη ειναι χυτο αλουμινιο και δεν ειναι λειο οπως οι λαμαρινες της naterial, καθαριζει πολυ πιο δυσκολα. Εχω την εντυπωση οτι η ναπολεον ειναι καπως πιο γυαλισμενο το αλουμινιο και ισως καθαριζει ενα τσακ πιο ευκολα.

  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gpasxa είπε

Πάντως και από εμφάνιση τα σπαέι, σαν καινούργια 👌

Ευχαριστώ φίλε, όντως είναι και πιο όμορφη οπτικά!

23 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

Μπράβο ωραία μετατροπή , τέρμα οι σκουριές  

Ναι και το τυραννισμα στο καθάρισμα 😅

21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ποσο σου πηγε το upgrade? Τουλαχιστον ξερεις οτι η σχαρα αυτη θα σου ειναι χρησιμη και σε κανενα χτιστο bbq, δεν θα παει χαμενη δλδ.

Επειδη βλεπω οτι ψαχνεσαι για αναβαθμιση ψησταριας και σε ενδιαφερει το ευκολο καθαρισμα, να ξερεις οτι τα τοιχωματα της weber που εχω εγω πχ, επειδη ειναι χυτο αλουμινιο και δεν ειναι λειο οπως οι λαμαρινες της naterial, καθαριζει πολυ πιο δυσκολα. Εχω την εντυπωση οτι η ναπολεον ειναι καπως πιο γυαλισμενο το αλουμινιο και ισως καθαριζει ενα τσακ πιο ευκολα.

Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Ναι η σχάρα θα χρησιμοποιείται και στο κάρβουνο εννοείται! 

Το θέμα μου δεν ήταν στον κάδο, αυτόν με λίγο ζέσταμα και σπάτουλα έφευγαν όλα (δεν κάνω πυρόλυση στη Naterial γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μειώσω το χρόνο ζωής της και επίσης δεν είδα να μου χρειάζεται). Αυτά που άλλαξα ήταν το θέμα μου και ελπίζω τώρα να τελειώνω και να μπαίνουν για πλύσιμο!

5 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ναι για πες ετσι κοστος να εχουμε μια ιδεα

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, η ψησταριά μαζί με τις αναβαθμίσεις σε ανοξειδωτα (ταψι, καλυπτρα και διαιρούμενη σχάρα), μου κόστισε λιγότερο από 280€ σύνολο.

140 είχα πάρει την ψησταριά. Και περίπου άλλα τόσα κόστισαν ολες οι αναβαθμίσεις. 

Να σημειώσω οτι αν δεν είχα πάρει τόσο φθηνά την ψησταριά, δε νομίζω ότι θα έδινα έστω και σταδιακά αυτά τα χρήματα για αναβάθμιση. Θα πήγαινα απευθείας σε κάτι καλύτερο. Στα 280€ όμως τελική, με τόσα ινοξ κομμάτια, δε νομίζω ότι θα έβρισκα κάτι αντίστοιχο, ακόμα κι αν έψαχνα να το πάρω εξαρχής.

Επίσης δε θα τα έδινα αν δεν έψηνα τόσο συχνά (σχεδόν καθημερινά οπως έχω αναφέρει πολλάκις).

Τέλος, η σχάρα, όπως και το ταψι με το βρυσακι είναι πράγματα που χρησιμοποιω/μπορώ να χρησιμοποιήσω και αλλού (ακόμα και αν δώσω την ψησταριά).

Όποτε δείτε τα και ζυγίστε τα όσοι το σκέφτεστε. Στην προκειμένη, εγώ τα ζύγισα και κατέληξα ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά να μην τυραννιέμαι στο καθάρισμα (ψυχική υγεία). Αλλά ψηνω συνέχεια, όχι μια στο τόσο. Αν έψηνα αραιά και που, σαφέστατα και δε θα τα έκανα.

  • Like 4
Δημοσ.

Θες να μας πεις το κοστος? τοσο η σχαρα, τοσο οι φλογοκρυπτες, απο ποιο μαγαζι κλπ? δεν τιθεται θεμα διαφημισης, ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...