Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IMG_20230123_132240.jpg.3f4e1e9eaf3d1f14f5695ca0b665390d.jpg

Όταν μόλις γίνει η κοτόσουπα, θα πρέπει να μείνει μόνο με τα καρότα ώστε το κοτόπουλο να περάσει και από την ψησταριά, ε αυτό το λες και διαστροφή 😁

• Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση επειδή έχω δει διάφορους τρόπους: το τεστ με το ψωμί τοστ πώς το κάνουμε;

Αλλοι τα ανάβουν όλα στο τέρμα και βάζουν εξαρχής το ψωμί πάνω και άλλοι πρώτα θερμαίνουν ψησταριά και μετά βάζουν το ψωμί πάνω…

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

τι μοτσαρέλα βάζετε??όπως και τι ντομάτα??

μοτσαρελα φρεσκια απο το σουπερ μαρκετ

για σαλτσα παιρνω κονσερβα ντοματακια αποφλυωμενα ελληνικα, βαζω μια πρεζα ζαχαρη και αλατι, πεταω και 4-5 φυλλα βασιλικου και τα κανω λιγο με το ραβδομπλεντερ. Οχι τελειως λιωμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για 20% €πιστροφή eurobank σε οικιακές συσκευές στο Πλαίσιο και έχει μέσα και bbq και ooni, δείτε αν συμφέρει:

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq

Επίσης ισχύει και στα αξεσουάρ bbq (και τον καυστήρα karu).

Νομίζω όμως πρέπει η συνολική αγορά να είναι πάνω από 199€

Η Monarch 390 βγαίνει 760€ με την επιστροφή… και η crown 480 στα 800€ το σκέφτομαι 😂

Επεξ/σία από vins
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Χτυπάω???

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Και ο Karu μαζί με τον καυστήρα αερίου βγαίνει τελική 382,4€ με την επιστροφή νομίζω. Πολύ καλά 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

μοτσαρελα φρεσκια απο το σουπερ μαρκετ

για σαλτσα παιρνω κονσερβα ντοματακια αποφλυωμενα ελληνικα, βαζω μια πρεζα ζαχαρη και αλατι, πεταω και 4-5 φυλλα βασιλικου και τα κανω λιγο με το ραβδομπλεντερ. Οχι τελειως λιωμα.

Μοτσαρέλα "φρεσκια" δλδ συσκευασμένη...

Επίσης για ντοματάκια παίρνω τα Ομοσπονδία (δεν ξέρω γιατί μαλλον μου αρέσει το ρετρό κουτί τους :) )

δεν βάζω ραβδομπλέντερ (γιατί δεν έχω) αλλά τα λιώνω με το χέρι και έτσι βγάζω και τα "κοτσάνια" (δεν ξέρω πως λέγεται) έχουν μείνει απο το κοτσάνι της ντομάτας (το σημείο που είναι μέσα στην ντομάτα)...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Evgenios_V είπε

Μοτσαρέλα "φρεσκια" δλδ συσκευασμένη...

Επίσης για ντοματάκια παίρνω τα Ομοσπονδία (δεν ξέρω γιατί μαλλον μου αρέσει το ρετρό κουτί τους :) )

δεν βάζω ραβδομπλέντερ (γιατί δεν έχω) αλλά τα λιώνω με το χέρι και έτσι βγάζω και τα "κοτσάνια" (δεν ξέρω πως λέγεται) έχουν μείνει απο το κοτσάνι της ντομάτας (το σημείο που είναι μέσα στην ντομάτα)...

Και εγώ ντοματακι αποφλοιωμενο...με το χέρι και εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Χτυπάω???

αλυπητα!

______

@alimentas https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq/ooni-fournos-pitsas-igraeriou-koda-16_3757749

______

Και οποιος θελει ψησταρια αυτη εδω εναι τρομερη τιμη στα 800€ https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq/broil-king-psistaria-igraeriou-baron-420_3494012

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα σκεφτει της εξης πατεντα για οσους ψηνουν σε bbq κ σε πετρα αλλα λογω ooni δεν το δοκιμασα ποτε.Την στιγμη που το απο κατω ψηνεται σωστα κ φουσκωνει σωστα και το μονο που μενει ειναι το χρωμα στην κρουστα ενα φλογιστρο δεν θα εκανε αυτη την δουλεια???

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Χτυπάω???

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Συμφωνα με Σκρουτζ...

Η  Χαμηλότερη τιμή του ηταν 287€ τον Νοε 21, απο εκει και πέρα έχει τον Δεκ 22 το ειχε το Media Markt στα 305€...

οπότε καλή τιμή τα 380€ απλά ΑΝ δεν καιγεσαι μπορείς να περιμένεις γιατί γενικότερα η αγορά (Covid, εφοδιαστική αλυσίδα, Καυσημα, πολεμος κτλ) δείχνει να εξομαλύνετε... Βασικά Ελλάδα δυσκολά παίζουν μεγαααλες εκπτώσεις (πολλοί και διάφοροι οι λόγοι) οπότε θα κοίταζα και έξωτερικό...

Ισως το πετύχεις κανα 300€ στο μέλλον...ποσο μέλλον και ΑΝ δεν μπορώ να σου πω..,

Προσωπικά το περίμενα παρα πολύ καιρό και τελικά κατάφερα και το έφερα απο Ελβετία...με δωρεάν μεταφορικά... 

6 λεπτά πριν, alimentas είπε

Ειχα σκεφτει της εξης πατεντα για οσους ψηνουν σε bbq κ σε πετρα αλλα λογω ooni δεν το δοκιμασα ποτε.Την στιγμη που το απο κατω ψηνεται σωστα κ φουσκωνει σωστα και το μονο που μενει ειναι το χρωμα στην κρουστα ενα φλογιστrο δεν θα εκανε αυτη την δουλεια???

Δεν ακούγετε λάθος πάντως...

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Η  Χαμηλότερη τιμή του ηταν 287€ τον Νοε 21, απο εκει και πέρα έχει τον Δεκ 22 το ειχε το Media Markt στα 305€...

Ισως το πετύχεις κανα 300€ στο μέλλον...ποσο μέλλον και ΑΝ δεν μπορώ να σου πω..,

Mε καρτα eurobank παιρνει επιστροφη 75.80€, οποτε βγαινει κοντα 300€ τελικη τιμη (εμμεσα). Δε νομιζω να πεσει συντομα ξανα εκει.

• Like 5
Δημοσ.

Αν σας παίρνει να πάτε στο 16αρι  κ από χώρο κ από χρήματα  να μην το τσιγκουνευτειτε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...