ritualistic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 1:31 ΜΜ, vins είπε Πήρα για να κάνω αύριο. Αυτό που ξέρω από τη γιαγιά και τη μάνα μου είναι ότι για να μαλακώσει το βάζουν στο γάλα!!! Καλημερα! Το εκανες ?? 😆
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλημερα! Το εκανες ?? 😆 Ναι αμε! Ζουμερό και πεντανόστιμο, δε φαίνεται τόσο από τις φωτο. Φαντάσου η γυναίκα μου που δεν είναι φαν είπε ότι ήταν εκπληκτικό. Ήταν λεπτοκομμένα φυσικά όποτε έγιναν ένα-ένα στην πλάκα σε δυνατή φωτιά. Έβαζα, άφηνα γύρω στο λεπτό, γύρναγα άφηνα γύρω στο λεπτό μετρούσα θερμοκρασία και αναλόγως γύρναγα και άφηνα δευτερόλεπτα. Στους 60-61 βγήκαν και ανέβηκαν μετά λίγο ακόμα Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από vins 6
plasTOST Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, vins είπε Ναι αμε! Ζουμερό και πεντανόστιμο, δε φαίνεται τόσο από τις φωτο. Φαντάσου η γυναίκα μου που δεν είναι φαν είπε ότι ήταν εκπληκτικό. Ήταν λεπτοκομμένα φυσικά όποτε έγιναν ένα-ένα στην πλάκα σε δυνατή φωτιά. Έβαζα, άφηνα γύρω στο λεπτό, γύρναγα άφηνα γύρω στο λεπτό μετρούσα θερμοκρασία και αναλόγως γύρναγα και άφηνα δευτερόλεπτα. Στους 60-61 βγήκαν και ανέβηκαν μετά λίγο ακόμα Πόση ώρα το άφησες στο γάλα? 1
ilpapacha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Διαγωνισμός για ψησταριά Weber kettle, για όποιον ενδιαφέρεται https://www.you.gr/special-pages/promo/bbq-contest? 5 3
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Πόση ώρα το άφησες στο γάλα? Πήγα να τα βγάλω στο μισάωρο αλλά λέω ας τα αφήσω κι άλλο. Τα έβγαλα στα 45’ από το γάλα, τα έπλυνα (γιατί ορισμένοι λένε απλά να τα σκουπίσεις -αν θες να καρβουνιάσει από το γάλα καντο 😅 ) τα σκούπισα καλά μετά το πλύσιμο και ακολούθησε επάλειψη με λίγο ελαιόλαδο και μπαχαριασμα. Μην τη φοβάστε την καπνιστή πάπρικα, ταιριάζει τέλεια! Εγώ έβαλα και λίγο καυτερό γιατί είναι στα γούστα μας 5
ritualistic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, vins είπε Πήγα να τα βγάλω στο μισάωρο αλλά λέω ας τα αφήσω κι άλλο. Τα έβγαλα στα 45’ από το γάλα, τα έπλυνα (γιατί ορισμένοι λένε απλά να τα σκουπίσεις -αν θες να καρβουνιάσει από το γάλα καντο 😅 ) τα σκούπισα καλά μετά το πλύσιμο και ακολούθησε επάλειψη με λίγο ελαιόλαδο και μπαχαριασμα. Μην τη φοβάστε την καπνιστή πάπρικα, ταιριάζει τέλεια! Εγώ έβαλα και λίγο καυτερό γιατί είναι στα γούστα μας @plasTOSTεχω ακουσει οτι και 2-3 ωρες να το αφησεις δεν υπαρχει κανενα θεμα ισα ισα γινεται ακομα καλυτερο θα δοκιμασω την Πεμπτη το βραδυ και θα επανελθω. 2
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, ritualistic είπε @plasTOSTεχω ακουσει οτι και 2-3 ωρες να το αφησεις δεν υπαρχει κανενα θεμα ισα ισα γινεται ακομα καλυτερο θα δοκιμασω την Πεμπτη το βραδυ και θα επανελθω. Έχω την εντύπωση ότι κακό δεν κάνει, αλλά ούτε και παραπάνω καλό. Γι αυτό λένε για μισάωρο οι περισσότεροι. Η πικραδα στο μισάωρο έχει φύγει σίγουρα, τώρα δεν ξέρω για το αν το μαλακώσει παραπάνω, στα. 45’ εμένα ήταν παρα πολύ μαλακά! Δεν ξέρω κιόλας αν θα μου άρεσαν και πιο μαλακά 😅 2
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Σήμερα χειροποίητο κοντοσούβλι κοτοπουλο από μπούτι για αποτοξίνωση 😅 9
Bourasal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, αύριο θα ψήσω κοκορέτσι στην σούβλα, στην Naterial Kenton. Σχετικά με την θερμοκρασία, θέλει max για να μην στεγνώσει μέσα έτσι? Με ταψάκια από κάτω με νερό, μέχρι να βγάζει αφρούς το κοκορέτσι και να έχει φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία περίπου 95 βαθμούς.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε Σήμερα χειροποίητο κοντοσούβλι κοτοπουλο από μπούτι για αποτοξίνωση 😅 Φαινονται τρομερα ρε, μπραβο! Απο τοτε που πηρες την ψησταρια, ποσες μερες ΔΕΝ εχεις ψησει κατι;
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Φαινονται τρομερα ρε, μπραβο! Απο τοτε που πηρες την ψησταρια, ποσες μερες ΔΕΝ εχεις ψησει κατι; Ευχαριστω φίλε! Μιλάμε πεντανόστιμο βγήκε. Παίζει να ΜΗΝ ανάβει μια φορά την εβδομάδα 😂 2 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, vins είπε Παίζει να ΜΗΝ ανάβει μια φορά την εβδομάδα 😂 Ετσι ημουν και γω την πρωτη χρονια. Ειχε πεσει και η καραντινα και εψηνα και μεσημερι και βραδυ. Προσεχε τα κιλα και την χοληστερινη σου... 1 2
vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Ετσι ημουν και γω την πρωτη χρονια. Ειχε πεσει και η καραντινα και εψηνα και μεσημερι και βραδυ. Προσεχε τα κιλα και την χοληστερινη σου... Άσε φίλε εμένα με έχει σώσει η ψησταριά και στα κιλά και στην υγεία και στην τσέπη! Έχω χάσει 6 κιλά γιατί το φαΐ (από) έξω έχει κοπεί μαχαίρι! Ασχέτως του τι ανεβάζω, κατά κύριο λόγο ψηνω κοτοπουλο που τρώγεται με σαλάτα. Μονο τις τηγανιτές πατάτες που έχω κόψει φτάνει 😄 Ασε που είναι και θεραπευτικό γενικά και αγχολυτικό το ψήσιμο! 6
trelomam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, vins είπε Άσε φίλε εμένα με έχει σώσει η ψησταριά και στα κιλά και στην υγεία και στην τσέπη! Έχω χάσει 6 κιλά γιατί το φαΐ (από) έξω έχει κοπεί μαχαίρι! Ασχέτως του τι ανεβάζω, κατά κύριο λόγο ψηνω κοτοπουλο που τρώγεται με σαλάτα. Μονο τις τηγανιτές πατάτες που έχω κόψει φτάνει 😄 Ασε που είναι και θεραπευτικό γενικά και αγχολυτικό το ψήσιμο! Για εμένα εκει είναι όλο το νόημα...παρεακι-ψησιμο με οσο καλυτερη πρωτη ύλη και καπως πιο αγνα υλικα...αλλα οκ τα λιπαρα κρεατα είναι λιπαρα και θελουν προσοχη αλλα κοτοπουλο-χοιρινο και μοσχαρι διαλεγμενο με λιγοτερο λιπος κομματια ειναι το νοημα. Για τα χρήματα ισως αγοραζοντας καλυτερα κρεατα ειναι καπως πιο ακριβο αλλα η ποιοτητα ανταμειβει με το αποτελεσμα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα