est Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Τα ψάρια μια χαρά έγιναν. Το σχόλιο ήταν, με βάση τα κρέατα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστ. Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌
vins Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Τα ψάρια μια χαρά έγιναν. Το σχόλιο ήταν, με βάση τα κρέατα που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα ποστ. Α οκ, κατανοητό 😂 😂😂 Μπακαλιαρακια είναι; Δε καταλαβαίνω καλά από κινητό 7 λεπτά πριν, est είπε Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌 🤣 2
ilpapacha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, vins είπε Α οκ, κατανοητό 😂 😂😂 Μπακαλιαρακια είναι; Δε καταλαβαίνω καλά από κινητό 🤣 Μπακαλιαράκια είναι ναι. 1
alex19871987 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 https://glowen.si/product/glowen-raptor-silver-special-edition Δυνατός φαίνεται
ilpapacha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μιας και έγινε Τσικνοπέμπτη σήμερα, όπως ανέφερε και ο @est 2 1
Evgenios_V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, est είπε Σήμερα ήταν μια απλή Πέμπτη και έγινε εδώ μέσα Τσικνοπέμπτη 👌 Εδω μέσα καθε μέρα ειναι ΤσικνοΠέμπτη...!!! 3
Evgenios_V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα... Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ?
ilpapacha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της Lodge https://lodgecastiron.gr/en/shop-2/ 3
AristidisZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα... Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ? Εγώ ότι παίρνω για την ψησταριά δεν τα καταψύχω, παίρνω ότι θέλω από τον χασάπη και είτε αυθημερόν είτε την επομένη τα ψήνω Τώρα αν π.χ. πάρω σουβλάκια ή καμιά πανσέτα και δω ότι είναι πιο πολλά από ότι θα καταναλωθούν θα βάλω τα ρέστα στην κατάψυξη, αλλά ένα καλό μοσχάρι λυπάμαι να του φερθώ έτσι Εννοείται ότι τα υπόλοιπα (κοτόπουλο, μοσχαρίσια ελιά που παίρνουμε για μαγειρευτό, κιμά, μπριζόλες χοιρινές κτλ) μπαίνουν κατάψυξη 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Κατι καλες μπριζολες που παιρνω και ειναι σε vacuum τις αφηνω συντηρηση εως 10 μερες και ειναι κομπλε. Αν δεν ειναι σε vacuum τις βαζω εγω. Στην καταψυξη εχω παντα μπιφτεκια, σουβλακια κοτοπουλο και αλλα τετοια χαζα. Παϊδακια κοτοπουλο, αρνι κλπ τα παιρνω οταν ειναι να τα ψησω. 2 1
ilpapacha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Ερώτηση ΑΝ αγοράσεις ποσότητα απο κρέας το οποίο θα αναλωθεί σε 1-2-3 εβδομάδες το καταψύχετε ? Γιατί για κομμάτια τυπου Tbone κτλ κρέατα για BBQ το αποφευγω λόγω οτι πιστεύω οτι χαλάει την γευση, ενώ πχ για κομμάτια που τα κάνει η σύζυγος βραστά με σαλτες κτλ το κάνουμε συστηματικα... Εσείς τι κάνετε με τα κομμάτια που θα τα πάτε για BBQ ? Εάν είναι να τα ψήσουμε σε 1-3 μέρες, τότε τα αφήνουμε στο ψυγείο, στο συρτάρι, αλλιώς τα βάζουμε κατάψυξη. https://bovillage.eu/symvoules-diatrofis/i-syntirisi-tou-kreatos/ https://www.siakos.gr/blog/tips-texnognosia/kreas_ksepagwma_sintirisi_sto_psigeio_kai_stin_katapsiksi 3
vins Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ τις κοπές που βάζω κατάψυξη πρώτα τις βάζω λαδόκολλα ενδιάμεσα να μην κολλάνε, μετά τύλιγμα με μεμβράνη και στο τέλος αλουμινόχαρτο. Δε μου «καίγονται» έτσι 3
panos_ace Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 1:54 ΜΜ, ilpapacha είπε Με τις προβατίνες, τα ζυγούρια και τα συναφή, μας «ανοίξατε» την όρεξη… κι άντε να φάμε τα ψάρια μετά…😁 Ο Βαρθαλίτης έβαλε και χυμό λεμόνι Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 1
vins Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, panos_ace είπε Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 Κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο αν υπάρχει έτοιμο, αλλιώς σε καμία στραντζα. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, ασχέτως αν φαίνεται έτσι. Θα μπορούσαν να είναι 2 δίσκοι με τρύπες
ilpapacha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, panos_ace είπε Αυτο το εργαλειάκι με τα πολλάπλα σουβλιά, έχετε κάποιο υπόψιν που να ταιριάζει στη σούβλα των Leroy? Την έχω στη Spirit II 310 Η σούβλα της Napoleon είναι εξάγωνη, όμως σίγουρα ταιριάζει και σε τετράγωνες/στρογγυλές. Έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα. https://www.skroutz.gr/s/26359067/Napoleon-64008-Αξεσουάρ-Σούβλας-για-Σουβλάκια.html https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Stainless-Rotisserie-Universal-Vegetable/dp/B07HB7CXK1/ 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα