Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, lefterisemm είπε

καλησπέρα παιδιά,

ψάχνω καιρό να βρω μία καλή και σχετικά οικονομική ψησταριά υγραερίου και έπεσε το μάτι μου στην Nattera Advance 4 (https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-nattera-advance-4-me-4-kaystires-133112) στο praktiker που την έχει και προσφορά πάνω από 50%. Έχει κάποιος ιδέα αν πρόκειται για τίμια ψησταριά.

 

Ευχαριστώ πολύ

Μία τέτοια χρησιμοποίησα το καλοκαίρι σε εξωχικό. Ο ιδιοκτήτης την έχει μόνιμα εκεί για αρκετά χρόνια. Σκύλος η ψησταριά. Κάθε μέρα έψηνε για 4 οικογένειες των 4-5 ατόμων, πρωί βράδυ. Μιλάμε για πολύ ψήσιμο.

Την χρησιμοποίησα για λίγες μέρες. Δυνατή αλλά πολλές αναφλέξεις. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις για προσφορές στην Kenton Naterial που βγαίνει στα ίδια χρήματα. Την συγκεκριμένη δεν ξέρω από άποψη ανταλλακτικών τι γίνεται.

Επεξ/σία από plasTOST
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 5:57 ΜΜ, ηνίοχος είπε

μάλιστα πολλοί με την ίδια έχουν το έχουν αντικαταστήσει με συρτάρι νερού

Ενδιαφέρον, υπάρχει κάπου αυτή η υλοποίηση στο φόρουμ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vins είπε

Έχω πάθει την πλάκα μου, την είδα παρουσίαση  στο instagram και ερωτεύτηκα 😂

(από τιμή γμς τα βέβαια)

https://flammkraft.com/en/block-d-built-in-barbecue/D00009

Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εταιρείες 

https://www.schickling-grill.de 

https://www.ottowildegrillers.com/collections/otto-wilde-plattform (Έχει εξαγοραστεί από την Miele). Κάποια προϊόντα της, τα έχει το Union bbq https://www.unionbbq.gr/shop/by,product_price/results,1-24?keyword=Otto wilde

https://bullbbq.com/product-category/grills/
https://kalamazoogourmet.com
https://www.lynxgrills.com

https://home.hestan.com/outdoor-products/

https://www.twineaglesgrills.com/en-us

https://americanmadegrills.com

https://www.mayergrill.com/produktwelt/zunda-gasgrills/

κτλ

»όρεξη» να έχεις να «χαζεύεις»

  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourasal είπε

Ενδιαφέρον, υπάρχει κάπου αυτή η υλοποίηση στο φόρουμ; 

ο @vins   μπορεί να σε κατατοπήσει καλύτερα

3 ώρες πριν, vins είπε

Έχω πάθει την πλάκα μου, την είδα παρουσίαση  στο instagram και ερωτεύτηκα 😂

(από τιμή γμς τα βέβαια)

https://flammkraft.com/en/block-d-built-in-barbecue/D00009

αυτο είναι το κορίτσι των .. ονείρων 😜 :P

  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Errik είπε

Τελικά αυτός ο φίλος που ήθελε μάλλον θέλει να δοκιμάσει με λίγο πιο χαμηλό μπάτζετ να δούμε αν θα προχωρήσουμε μελλοντικά το σπορ.

Με κάτι τέτοιο κάνουμε δουλίτσα?

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-xander-141182

 

Αυτή είναι πολύ χάλια: ??? Τζαμπα πράγμα!

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-nattera-advance-4-me-4-kaystires-133112

Η λογική είναι να πάρει μία να δει ποσο συχνά θα ψήνει και μετά να ρίξει πιο πολύ χρήμα. 

Η πρώτη  έχει καλύτερες κριτικές σύμφωνα με όσα έχουν γράψει χρήστες και μάλλον θα είναι ένα καλό σκαλοπάτι για να καταλάβει κάποιος τις ανάγκες του αλλά και τι πρέπει να προσέξει για την επόμενη 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bourasal είπε

Ενδιαφέρον, υπάρχει κάπου αυτή η υλοποίηση στο φόρουμ; 

Καλησπέρα φίλε μου, δεν είδα το ποστ σου! Το έχω κάνει εγώ. Αυτό μαζί με ινοξ φλογοκρυπτες την κάνει άλλη ψησταριά! 

Ξερω 2 που κάνουν, ένας Θεσσαλονίκη Σομπες Βαλμά και ενας άλλος Καστοριά GBG inox (αν θεωρηθεί διαφήμιση πείτε μου να τα σβήσω).

Θεωρητικά μπορείς να πας με τα μανισια σε μια στραντζα και να σου κάνουν αυτοί άμα ξέρεις κάποιον.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vins είπε

Καλησπέρα φίλε μου, δεν είδα το ποστ σου! Το έχω κάνει εγώ. Αυτό μαζί με ινοξ φλογοκρυπτες την κάνει άλλη ψησταριά! 

Ξερω 2 που κάνουν, ένας Θεσσαλονίκη Σομπες Βαλμά και ενας άλλος Καστοριά GBG inox (αν θεωρηθεί διαφήμιση πείτε μου να τα σβήσω).

Θεωρητικά μπορείς να πας με τα μανισια σε μια στραντζα και να σου κάνουν αυτοί άμα ξέρεις κάποιον.

Θα έχω στα υπόψην μου τις inox φλογοτρυπες, ωστόσο ποιο το πλεονέκτημα σε σχέση με τις stock;

Όσον αφορά το συρτάρι, έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο με μετρήσεις (με ύψος 5cm που ενδεικτικά αν γεμίσω με νερό μέχρι τα 4cm, θα χωράει περίπου 10 λίτρα, που πιστεύω είναι υπεραρκετά), και τις επόμενες μέρες θα πάω σε σίδερα που μου έφτιαξε και ράφια για αποθήκευση δίπλα από την μπουκάλα. Για υλικό φαντάζομαι κάτι σε ανοξείδωτο θα κάνει, αφού και το stock τελικά δεν είναι καν ανοξείδωτο. 
Ευχαριστώ! 

 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bourasal είπε

Θα έχω στα υπόψην μου τις inox φλογοτρυπες, ωστόσο ποιο το πλεονέκτημα σε σχέση με τις stock;

Όσον αφορά το συρτάρι, έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο με μετρήσεις (με ύψος 5cm που ενδεικτικά αν γεμίσω με νερό μέχρι τα 4cm, θα χωράει περίπου 10 λίτρα, που πιστεύω είναι υπεραρκετά), και τις επόμενες μέρες θα πάω σε σίδερα που μου έφτιαξε και ράφια για αποθήκευση δίπλα από την μπουκάλα. Για υλικό φαντάζομαι κάτι σε ανοξείδωτο θα κάνει, αφού και το stock τελικά δεν είναι καν ανοξείδωτο. 
Ευχαριστώ! 

 

Έχουν καλύτερη κατανομή θερμότητας αφενός και αφετέρου σε σχέση με τις εμαγιε μου δημιουργούν πολύ λιγότερες αναφλέξεις (ειδικά σε συνδυασμό με το ταψι).

Να μετρήσεις καλά την απόσταση κάτω, ώστε να μη βρίσκει πουθενά. Και οπωσδήποτε σε ανοξείδωτο γιατί με τριψιματα/νερά κλπ θα σκουριασει οτιδήποτε άλλο.

Εγώ στα 3-4 λίτρα πλέον παίζω πάνω κάτω γιατί δεν εχει ουσία για παραπάνω, τζάμπα γεμιζεις βρωμόνερα και επισης σου ανεβαίνει και η κατανάλωση (ακόμα και σε μεγαλο ψήσιμο συμπληρώνεις αν χρειαστεί).

Προσοχή να το δουλεύεις πάντα με νερό από κάτω γιατί αν μείνει μόνο λίπος και αρπάξει θα λαμπαδιάσεις!

Κατα τα αλλά θα απολαύσεις ζουμερά κρέατα!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vins είπε

τζάμπα γεμιζεις βρωμόνερα

O κυριος λογος που δεν συμπαθω το νερο. Ειχα μια τετοια και ηταν το χειροτερο μου να την καθαριζω καθε φορα.

3625400_3.jpg

8 ώρες πριν, vins είπε

επισης σου ανεβαίνει και η κατανάλωση

τι εχεις παρατηρησει δλδ; γιατι θυμαμαι που το συζητουσαμε οταν το ειχες φτιαξει στις αρχες.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

O κυριος λογος που δεν συμπαθω το νερο. Ειχα μια τετοια και ηταν το χειροτερο μου να την καθαριζω καθε φορα.

Η μόνη λύση που χρησιμοποιούσα ήταν με το που τελείωνα το ψήσιμο, έριχνα 2 - 3 σταγόνες υγρό πιάτων και έλαμπε!

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Η μόνη λύση που χρησιμοποιούσα ήταν με το που τελείωνα το ψήσιμο, έριχνα 2 - 3 σταγόνες υγρό πιάτων και έλαμπε!

Εγω μολις τελειωνα το ψησιμο ετρωγα και μετα ειχαν παγωσει τα λιπη και επρεπε να παω να το ριξω στην τουαλετα για να μην βουλωσει ο νεροχυτης και μετα το καθαρισω με καυτο νερο και υγρο πιατων. Ασε...

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

O κυριος λογος που δεν συμπαθω το νερο. Ειχα μια τετοια και ηταν το χειροτερο μου να την καθαριζω καθε φορα.

3625400_3.jpg

τι εχεις παρατηρησει δλδ; γιατι θυμαμαι που το συζητουσαμε οταν το ειχες φτιαξει στις αρχες.

Κοιτα αν είσαι επαρχία/εξοχή τα πράγματα είναι απλά. Αν είσαι σε μπαλκόνι πολυκατοικία ζορίζει το πράμα.

Σε ότι αφορά την κατανάλωση, δεν αυξάνεται γραμμικά, απλά άλλο 3-4 λίτρα και άλλο 9-10. Άσε που με τόσα πολλά θα πας να το βγάλεις και θα τα κανεις όλα χάλια, been there done that 😅

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vins είπε

Έχουν καλύτερη κατανομή θερμότητας αφενός και αφετέρου σε σχέση με τις εμαγιε μου δημιουργούν πολύ λιγότερες αναφλέξεις (ειδικά σε συνδυασμό με το ταψι).

Να μετρήσεις καλά την απόσταση κάτω, ώστε να μη βρίσκει πουθενά. Και οπωσδήποτε σε ανοξείδωτο γιατί με τριψιματα/νερά κλπ θα σκουριασει οτιδήποτε άλλο.

Εγώ στα 3-4 λίτρα πλέον παίζω πάνω κάτω γιατί δεν εχει ουσία για παραπάνω, τζάμπα γεμιζεις βρωμόνερα και επισης σου ανεβαίνει και η κατανάλωση (ακόμα και σε μεγαλο ψήσιμο συμπληρώνεις αν χρειαστεί).

Προσοχή να το δουλεύεις πάντα με νερό από κάτω γιατί αν μείνει μόνο λίπος και αρπάξει θα λαμπαδιάσεις!

Κατα τα αλλά θα απολαύσεις ζουμερά κρέατα!

Όλοι αυτό ακριβώς λένε , καμία ανάφλεξη στον κάδο , αλλά το σημαντικότερο όμως ότι ψήνουν βγαίνει πολύ πολύ ζουμερό 

Όσο για τον καθαρισμό είναι ότι ποίο εύκολο θα το χεις διαπιστώσει και ο ίδιος και μάλιστα καθαρίζει ποιο εύκολα όταν είναι κρύο , αφού μπορείς να τα  πάρεις με μια σπάτουλα και έτσι μένει μόνο το νερό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...