Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

11εκ ειναι στη genesis. Νομιζω η rogue πρεπει να εχει 15-16εκ. 

Ποσο εχει η prestige?

Η απόσταση από το κέντρο της σούβλας μέχρι τις σχάρες είναι στα 15 εκατοστά. Οπότε, θεωρητικά, μπορείς να βάλεις κρέας με διάμετρο ~30 εκατοστά, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τις σχάρες. Στην σειρά Rogue η απόσταση αυτή είναι πιο μικρή Λογικά 2-3 εκατοστά πιο κοντή από την Prestige.

7ADF298D-93D6-484C-B2E3-16CC92B46696.jpeg.2b730027064bb4b8e78b1f750cc92c2a.jpeg

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Η απόσταση από το κέντρο της σούβλας μέχρι τις σχάρες είναι στα 15 εκατοστά. Οπότε, θεωρητικά, μπορείς να βάλεις κρέας με διάμετρο ~30 εκατοστά, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τις σχάρες. Στην σειρά Rogue η απόσταση αυτή είναι πιο μικρή Λογικά 2-3 εκατοστά πιο κοντή από την Prestige.

7ADF298D-93D6-484C-B2E3-16CC92B46696.jpeg.2b730027064bb4b8e78b1f750cc92c2a.jpeg

Αν μπορείς κάνε τον κόπο να μετρήσεις και χωρίς τις σχάρες...

  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Η απόσταση από το κέντρο της σούβλας μέχρι τις σχάρες είναι στα 15 εκατοστά.

11cm ειναι στη genesis χωρις τη σχαρα. Χαοτικη διαφορα....

  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ χρησιμη πληροφορια παντως για καποιον που σκεφτεται να αγορασει ψησταρια, και σκοπευει να βαζει σουβλες, εγω οταν εψαχνα ουτε καν ειχε περασει απο το μυαλο μου αυτο, ελεγα πανω κατω ολες ιδιες (σαν μεγεθος) οποτε οκ, ευτυχως ημουν τυχερος και διαλεξα napoleon

  • Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Πολυ χρησιμη πληροφορια παντως για καποιον που σκεφτεται να αγορασει ψησταρια, και σκοπευει να βαζει σουβλες, εγω οταν εψαχνα ουτε καν ειχε περασει απο το μυαλο μου αυτο, ελεγα πανω κατω ολες ιδιες (σαν μεγεθος) οποτε οκ, ευτυχως ημουν τυχερος και διαλεξα napoleon

Ευτυχως στην καινουρια genesis το διορθωσαν, γιατι πραγματικα ειναι το μονο αρνητικο που εχει σαν ψησταρια.

  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Αν μπορείς κάνε τον κόπο να μετρήσεις και χωρίς τις σχάρες...

Η αντίστοιχη απόσταση μέχρι το seat plate που είναι ανάμεσα στους καυστήρες είναι στα 20 εκατοστά

66D4C9EA-E303-442D-802B-1E748325249F.jpeg.581bebfaba1fbafe39cb2efa373aaeb9.jpeg
 

ενώ με το sear plate που βρίσκεται πάνω από τον καυστήρα, είναι στα 22,2 εκατοστά

DC9CB979-5AA5-4231-B7B1-B4C42CBC0D9C.jpeg.1e25fea694e2c461cafa39a97c11456f.jpeg

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Η απόσταση από το κέντρο της σούβλας μέχρι τις σχάρες είναι στα 15 εκατοστά. Οπότε, θεωρητικά, μπορείς να βάλεις κρέας με διάμετρο ~30 εκατοστά, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τις σχάρες. Στην σειρά Rogue η απόσταση αυτή είναι πιο μικρή Λογικά 2-3 εκατοστά πιο κοντή από την Prestige.

 

Τώρα μέτρησα στην Rouge και η απόσταση μέχρι τις σχάρες είναι 10cm. Χωρίς τις σχάρες η απόσταση μέχρι το sear plate είναι 16cm.

Επεξ/σία από ppetros
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ppetros είπε

Τώρα μέτρησα στην Rouge και η απόσταση μέχρι τις σχάρες είναι 10cm. Χωρίς τις σχάρες η απόσταση μέχρι το seat plate είναι 16cm.

Οπότε ισχύει αυτό που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ

 

 

  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Οπότε ισχύει αυτό που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ

Nαι οντως εχεις δικιο, ειχες αναφερει αποσταση σχαρας-σουβλας. 

Κρατησε τα αν θες εκει στα αρχεια στην υπογραφη σου να υπαρχουν ολα μαζεμενα.

Weber Genesis II:
σουβλα - σχαρα 6 εκατοστα
σουβλα - φλογοκρυπτες 11 εκατοστα

Οποιος εχει Weber spirit, Napoleon Freestyle, Naterial, Jamestown, Broil King Gem/Monarch/Baron/Signet κλπ ας γραψει να τα μαζεψουμε ολα γιατι ειναι πολυ χρησιμη πληροφορια που δεν βρισκεις ευκολα στο διαδικτυο.

  • Like 2
Δημοσ.

Παιδια σαρδελα στη σχαρα εχετε κανει, αξιζει; εγω μεχρι τωρα την κανω στο ταψι στον ηλεκτρ.φουρνο με λαδοριγανη βγαινει πολυ νοστιμη και την τρωνε τα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μια ανοξειδωτη διπλη σχαρα να τη δοκιμασω στην ψησταρια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια σαρδελα στη σχαρα εχετε κανει, αξιζει; εγω μεχρι τωρα την κανω στο ταψι στον ηλεκτρ.φουρνο με λαδοριγανη βγαινει πολυ νοστιμη και την τρωνε τα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μια ανοξειδωτη διπλη σχαρα να τη δοκιμασω στην ψησταρια

Ψηνω μονο στα καρβουνα σαρδελα, κυριως στο χωριο :) Γινεται της ποπης!!!! Αλλιως στο ταψι οπως λες στον φουρνο, στην γκαζιου δεν εχω και δεν θελω να τολμησω , εχει τοσο λιπος που θαγινει ο κακος χαμος φανταζομαι

  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια σαρδελα στη σχαρα εχετε κανει, αξιζει; εγω μεχρι τωρα την κανω στο ταψι στον ηλεκτρ.φουρνο με λαδοριγανη βγαινει πολυ νοστιμη και την τρωνε τα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μια ανοξειδωτη διπλη σχαρα να τη δοκιμασω στην ψησταρια

Έχω ψήσει εγώ... μια χαρά ήταν. Βγήκε τόσο νόστιμη με γκρανολα σως, που αν και δεν μου αρέσουν τα ψάρια, τις ξαναέκανα 3-4 φορές. Δε θυμάμαι κάτι για αναφλέξεις.

  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια σαρδελα στη σχαρα εχετε κανει, αξιζει; εγω μεχρι τωρα την κανω στο ταψι στον ηλεκτρ.φουρνο με λαδοριγανη βγαινει πολυ νοστιμη και την τρωνε τα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μια ανοξειδωτη διπλη σχαρα να τη δοκιμασω στην ψησταρια

Εχω ψησει μια φορα καμια 10αρια τεμαχια για δοκιμη πριν 2 χρονια. Ωραιες βγηκαν. Τωρα μην ρωτησεις τι και πως, δεν θυμαμαι.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πάρω ενα θερμόμετρο instant για γρήγορο τοπικό τσέκ (σαν αυτό του λινκ) κατα το μαγείρεμα (ειδικά κοτόπουλο) έχετε να προτείνετε κάτι...ιδανικά κάτι που μπορώ να βρω και Ελλάδα...???

https://www.skroutz.gr/s/19364380/Westmark-Ψηφιακό-Θερμόμετρο-Μαγειρικής-με-Ακίδα-0-C-200-C-12782280.html

απλά να πώ οτι:

έχω ασυρματο (αν και τον τελευταίο καιρό δεν λέει να συνδεθεί)

Εχω 2 με ακίδες για ποιό μόνιμο τσέκ θερμοκρασίας

Έχω και ενα σαν αυτό που θέλω αλλά δεν ειναι instant και δεν το πολυεμπιστευομαι...

 

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πάρω ενα θερμόμετρο instant για γρήγορο τοπικό τσέκ (σαν αυτό του λινκ) κατα το μαγείρεμα (ειδικά κοτόπουλο) έχετε να προτείνετε κάτι...ιδανικά κάτι που μπορώ να βρω και Ελλάδα...???

https://www.skroutz.gr/s/19364380/Westmark-Ψηφιακό-Θερμόμετρο-Μαγειρικής-με-Ακίδα-0-C-200-C-12782280.html

απλά να πώ οτι:

έχω ασυρματο (αν και τον τελευταίο καιρό δεν λέει να συνδεθεί)

Εχω 2 με ακίδες για ποιό μόνιμο τσέκ θερμοκρασίας

Έχω και ενα σαν αυτό που θέλω αλλά δεν ειναι instant και δεν το πολυεμπιστευομαι...

 

Έχω το thermopro που βλέπω ότι είναι στα 8,5€ στο Σκρουτζ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος 

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...