Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ilpapacha @ivas75  Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις μετρησεις. Πολυ χρισιμη πληροφορια που η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου. 

Τελικα μαλλον καταληγω στην https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html#description.

Θα κοιταξω και την stainless steal με τις ανοξειδωτες σχαρες αλλα δεν την ηθελα ολη Inox (επισης στην περιγραφη δεν λεει οτι περιλαμβανεται η σουβλα). Δεν θα κολλησουμε στο εμφανησιακο κομματι ομως :).

• Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Nαι οντως εχεις δικιο, ειχες αναφερει αποσταση σχαρας-σουβλας. 

Κρατησε τα αν θες εκει στα αρχεια στην υπογραφη σου να υπαρχουν ολα μαζεμενα.

Weber Genesis II:
σουβλα - σχαρα 6 εκατοστα
σουβλα - φλογοκρυπτες 11 εκατοστα

Οποιος εχει Weber spirit, Napoleon Freestyle, Naterial, Jamestown, Broil King Gem/Monarch/Baron/Signet κλπ ας γραψει να τα μαζεψουμε ολα γιατι ειναι πολυ χρησιμη πληροφορια που δεν βρισκεις ευκολα στο διαδικτυο.

Θα φτιάξω ένα αρχείο με αυτές τις πληροφορίες. Για να είναι, όσο το δυνατόν, πιο «ποιοτική» η πληροφορία, καλό θα ήταν η απόσταση να υπολογίζεται από την μέση της σούβλας και να «συνοδεύεται από τις αντίστοιχες φωτό.

27 λεπτά πριν, Antonis__7 είπε

@ilpapacha @ivas75  Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις μετρησεις. Πολυ χρισιμη πληροφορια που η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου. 

Τελικα μαλλον καταληγω στην https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html#description.

Θα κοιταξω και την stainless steal με τις ανοξειδωτες σχαρες αλλα δεν την ηθελα ολη Inox (επισης στην περιγραφη δεν λεει οτι περιλαμβανεται η σουβλα). Δεν θα κολλησουμε στο εμφανησιακο κομματι ομως :).

Το μοντέλο που έχει τις ανοξείδωτες σχάρες δεν περιλαμβάνει την σούβλα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vins είπε

Έχω το thermopro που βλέπω ότι είναι στα 8,5€ στο Σκρουτζ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος 

Ευχαριστώ απο αυτά στο skroytz αυτό ειχα βάλει στο καλάθι μου, φαντάζομαι με το ευχαριστημένος ειναι και το οτι ειναι ακριβές και γρήγορο/instant...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Ευχαριστώ απο αυτά στο skroytz αυτό ειχα βάλει στο καλάθι μου, φαντάζομαι με το ευχαριστημένος ειναι και το οτι ειναι ακριβές και γρήγορο/instant...

Ναι ακριβώς, δεν έχω κανένα παράπονο, γρήγορη και ακριβής μέτρηση, καλή κατασκευή -μου έχει πέσει αρκετές φορές γιατί είμαι λίγο ατσούμπαλος, έχει και μαγνητακι από πίσω όποτε το στερεώνω στην ψησταριά όταν δεν το χρησιμοποιω, έχει αρκετά μυτερή μύτη με καπάκι σιλικονης όταν δεν το χρησιμοποιεις. Και η thermopro είναι καλή εταιρία γενικά. Στην τιμή αυτή νομίζω είναι ισως η καλύτερη επιλογή. 

Δημοσ.
Στις 6/3/2023 στις 6:50 ΜΜ, ilpapacha είπε

Εάν σε ενδιαφέρει σε μεταχειρισμένη, υπάρχει μια αγγελία στο Facebook για Napoleon Rogue 525 SE. Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα διαθέσιμη.

https://www.facebook.com/marketplace/item/2830930507038353/

Μιας και δεν είμαι ειδικός, με βάση την κατάσταση της από τις φωτό, συνάδει με τα γραφόμενα για 6-8 ψησίματα; Γιατί μου φαίνεται πιο ταλαιπωρημένη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, purif είπε

Μιας και δεν είμαι ειδικός, με βάση την κατάσταση της από τις φωτό, συνάδει με τα γραφόμενα για 6-8 ψησίματα; Γιατί μου φαίνεται πιο ταλαιπωρημένη.

Με βάση την εικόνα που έχει «ανεβάσει» και δείχνει τον κάδο, η ψησταριά έχει κάνει λίγα ψησίματα. Δεν γνωρίζω αν είναι 6,8,15 κτλ. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του και να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες/φωτό, εφόσον ενδιαφέρεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, purif είπε

Πεντακαθαρος ειναι ο καδος. Να περιμενεις να γινει ολος μαυρος σιγα σιγα.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

η μαυρίλα στον κάδο ειναι γευση...!!!! 

Κανεις κ παπαρα με λιγο ελαιόλαδο κ ντοματούλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, sndev είπε

Κανεις κ παπαρα με λιγο ελαιόλαδο κ ντοματούλα 

Once Upon a Time in Texas...

τα καλά bbq pits τα ξεχώριζες (αυτή ηταν και η συμβουλή των ντόπιων) απο την μυρωδιά καπνού οταν εμπαινές στον χώρο (και απο το πάρκιν σε κάποιες περιπτώσεις) καθώς και την μαυρίλα στους τοίχους του καταστήματος (απο το συνεχές κάπνισμα των κρεάτων)...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 2
Δημοσ.

Συμφωνα με skroutzομαγαζο που την πουλαει:

• Κωδικός : 015413 
  • Ισχύς 13.5kW
  • 3 εστίες (x3.6kW) & 1 πλαϊνή εστία
    (2.7kW)
  • Μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ επικάλυψη
  • Επιφάνεια ψησίματος Μ60x 45cm
  • Ανοξείδωτο θερμόμετρο
  • Διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης
  • Αφαιρούμενος συλλέκτης λίπους
  • Πλαϊνά μεταλλικά ράφια 2 μεταλλικές μπροστινές πόρτες
  • Διαστάσεις Μ122xΠ57xΥ110cm

Ειναι 1.22 συνολικα μειον τους 60ποντους επιφανεια ψησιματος μας μενουν 62 ποντοι οι οποιοι ειναι μοιρασμενοι δεξια κ αριστερα στα ραφια απο 31εκ.Αρα λογικα χωρις το πλαινο ραφι εχει μηκος περιπου 90 ποντους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια Ερώτηση για μαχαίρια στους μάστορες, αξίζει η εταιρεία αυτή;

https://www.amazon.de/stores/page/5D972415-063A-4BC5-BBEF-F695C70807A0?ingress=0&visitId=533acdee-49d5-4843-a0d2-9bfdd379f134&ref_=as_li_ss_tl

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για μαχαίρι σεφ σε αυτές τις τιμές;

Επεξ/σία από Skoundouflis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...