vins Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Παρε πελετ κερασι μαζι με ενα διατρητο σωληνα για πελετ. Αν κρίνω απο το μισοκαμενο αυτοκολλητο που φαινεται στον οπισθιο καυστηρα, μαλλον ειχε παει για ψωνια το ΣΚ. Το θεμα ειναι τι πηρε. Βλεπω σχαρες ναπολεον, αλλα δεν καταλαβαινω ποιο μοντελο ειναι. @sndev βγαλε το αυτοκολλητο ρε... Φέρνει λίγο σε phantom rogue 425 se 😅 1
screwman Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2023 στις 2:05 ΜΜ, ATmega είπε Πόσο σου κόστισε η αντικατάσταση? Από που ψωνισες ( Ελλάδα ή εξωτερικό). Ενημέρωσε μας αν αξίζει ( αν είναι πιο αντικολλητικα και αν ψήνουν καλύτερα). Καλημέρα! Άργησα το ξέρω... Ψώνισα από Ελλάδα και δεν το πολυέψαξα η αλήθεια ειναι. Μου πήγαν το ζευγάρι οι ανοξείδωτες 140 ευρώ, αλλά είναι 8mm διάμετρος οι ανοξείδωτες και παίζει συνολικά να είναι πιο βαριές από τις μαμά μαντεμένιες (που είναι αρκετά μπαμπάτσικες η αλήθεια είναι). Ήδη έχω κάνει δύο ψησίματα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμη, αλλά η πρώτη επαφή είναι θετική. Το εντυπωσιακό είναι το λάδωμα, καθώς πριν στο μαντέμι λόγω της πορώδους φύσης και της σαγρέ επιφάνειας, μόνο με σπρέι μπορούσα να πετύχω αντίστοιχο αποτέλεσμα. 14 ώρες πριν, sndev είπε Smash 🍔 σημερα Τι υλικό είναι η πλάκα? Μου φαίνεται για εμαγιέ, σωστά? Εγώ σε μαντεμενια όσο καλά και να την λιπάνω, πάντα τα κλαίω... Στις 6/5/2023 στις 7:24 ΜΜ, Glarobats είπε Για καλό καθάρισμα στις μαντεμένιες πλάκες θα χρησιμοποιήσεις καθαριστικό D9 (ετσι θα το γκουγκλάρεις). Το χρησιμοποιούσαμε σε μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού που εργαζόμουν πιτσιρικάς και ΟΛΑ λάμπανε κάθε βράδυ (μιλάμε για εκατοντάδες burger). ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ οπότε για τις ανοξείδωτες θα έκανα μια δοκιμή πρώτα κάπου αλλού. Μετά τρίψιμο με σύρμα για να φύγει η σκουριά , τέλος λαδάκι για seasoning και θα σου κρατήσουν μια ζωή. Οι ανοξείδωτες έχουν ημερομηνία λήξης. Το λινκ είναι απλά το πρώτο που βρήκα, λογικά υπάρχουν και άλλες συσκευασίες. https://www.cleansolution.gr/APORRYPANTIKA/KAUARISTIKA-KOYZINAS/1715-DIVERSEY-SUMA-GRILL-D9-KAUARISTIKO-075L-7615400130177.html Οι κωδικοί για τα καθαριστικά είναι απο D1 έως D10 για όσους ενδιαφέρονται να ψαχτούν. Το κάθε ένα κάνει κάτι άλλο. Ενδιαφέρον ναι, αλλά η αλήθεια είναι θα αποφύγω χρήση χημικών. Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το ένα καλό καθάρισμα στο τόσο, θεωρώ όμως ότι είναι επίφοβο για πιο συχνή χρήση. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από screwman 4
ilpapacha Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ναι για το μάτι μίλαγα Βάζεις και άλλα κρέατα εκεί ; Χοντρές κοπές, μπορείς να τις ξεκινάς με έμμεσο στον κυρίως χώρο ψησίματος και να τις «τελειώνεις» στο πλαϊνό μάτι infrared. Κάποιοι έχουν κάνει και παϊδάκια εκεί. Έκανα κι εγώ μια προσπάθεια, όχι τόσο επιτυχημένη, για πανσέτες. Το λάθος ήταν δικό μου καθώς δεν «έδωσα» την δέουσα προσοχή γι αυτό το ψήσιμο. Σίγουρα θέλει εξοικείωση και «trial and error» για να μπορέσεις να «εκμεταλλευτείς» τις δυνατότητές του. 1
Rabbit30 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, sndev είπε Smash 🍔 σημερα Τελικά σε έψησαν και εσένα οι πωλητές εδώ μέσα και αντί για exinos πήγες σε Napoleon! ε?. ΥΓ: το αυτοκόλλητο ξέχασες!! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Rabbit30
ilpapacha Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, devils_reject είπε Σήμερα έγινε το πρώτο ψήσιμο. Όλα καλά, λίγο κόλλησε στο Infrared αλλά οκ. Καμία σχέση με το κάρβουνο τόσα χρόνια, υπερβολικά γρήγορα και καθαρά. Και η γεύση μου θύμισε εντελώς εστιατόριο, και παρόλου που για τα γούστα μου παραψήθηκε ήταν ζουμερή. Το μόνο που μου μένει είναι να μπορέσω να βγάζω τις μπριζόλες σχετικά ωμές μέσα Στους πόσους βαθμούς τις αφήνετε και για πόση ώρα; εγώ σχεδόν 1.5 λεπτό Searing και από τις 2 μεριές και μετά κάπου στους 200 για περίπου 2' κάθε μεριά με κλειστό το καπάκι. Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να χαμηλώσω τη θερμοκρασία για το ψήσιμο. Συνηθίζω να κάνω reverse searing. Πρώτα μέσα στον κυρίως χώρο ψησίματος μέχρι τους 48-49, αναλόγως και πως θέλεις να βγει, τι πάχος έχει κτλ και έπειτα στο πλαϊνό μάτι infrared για 1 λεπτό ανά πλευρά. Στο τέλος «ξεκούραση» για 5-10 λεπτά. 4
Evgenios_V Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, vins είπε Έχω δει κι έχω ψήσει τον τελευταίο καιρό σε διάφορα μοντέλα. Αυτό που εννοώ είναι ότι εγώ προσωπικά ας πούμε, από τη στιγμή που σκέφτομαι να δώσω ένα σεβαστό ποσό, δε θα κολλήσω στο να δώσω και +100 ή 150€ από τη στιγμή που θα την έχω 10 χρόνια. Αν τα επιμερίσεις δεν είναι πολλά παραπάνω τα λεφτά. Καλύτερα να τα δώσω εξαρχής, παρα να πω αύριο βλακεία έκανα και δεν πήρα τη μεγαλύτερη με +150 πχ. Και οι 2 freestyle είναι που λέμε, η 365 έχει τώρα 730€ και η 425 850€ (και οι 2 με υπέρυθρο). Ε εγω θα τα έδινα τα 120 παραπάνω. Προσωπικά οπως έχω πει ξανά στο παρελθόν θεωρώ το μέγεθος ενα απο τα σημαντικότερα κρητίρια σε συνάρτηση με την ποιότητα... Ειναι μεγάλη ευκολία...και μια ψησταριά γεμίζει ευκόλα ακόμα και για 4-6 άτομα...ειδικά αν θέλεις να κάνεις διάφορους τρόπους ψησίματος μαζί - εμμεσα και άμεσα - που τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση αυτό συμβαίνει συχνά... ασε που ετοιμάζεις με μια καλή οργάνωση τα πάντα στους ίδιους χρόνους... 3
vins Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Evgenios_V είπε Προσωπικά οπως έχω πει ξανά στο παρελθόν θεωρώ το μέγεθος ενα απο τα σημαντικότερα κρητίρια σε συνάρτηση με την ποιότητα... Ειναι μεγάλη ευκολία...και μια ψησταριά γεμίζει ευκόλα ακόμα και για 4-6 άτομα...ειδικά αν θέλεις να κάνεις διάφορους τρόπους ψησίματος μαζί - εμμεσα και άμεσα - που τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση αυτό συμβαίνει συχνά... ασε που ετοιμάζεις με μια καλή οργάνωση τα πάντα στους ίδιους χρόνους... Αυτό ακριβώς! Είχα πετύχει την 425 στις προσφορές του Leroy σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν την πήρα γιατί σκέφτομαι να πάω σε 525 γι αυτό το λόγο. Η Kenton είναι 60x42 και για 6 άτομα (φαγανά όχι τίποτα σπουργίτια 😂) πρέπει να κάνω 2 ψησιματα σίγουρα αν δε βάλω σούβλα. Και βλέπω ότι τέτοια ψησιματα κάνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Δεν πρέπει να παω σε κάτι μεγαλύτερο εφόσον λέω να αναβαθμισω; Εχει να κάνει και με τις εκάστοτε ανάγκες φυσικά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Προσωπικά οπως έχω πει ξανά στο παρελθόν θεωρώ το μέγεθος ενα απο τα σημαντικότερα κρητίρια σε συνάρτηση με την ποιότητα... Ειναι μεγάλη ευκολία...και μια ψησταριά γεμίζει ευκόλα ακόμα και για 4-6 άτομα...ειδικά αν θέλεις να κάνεις διάφορους τρόπους ψησίματος μαζί - εμμεσα και άμεσα - που τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση αυτό συμβαίνει συχνά... ασε που ετοιμάζεις με μια καλή οργάνωση τα πάντα στους ίδιους χρόνους... Χτες ειχα βαλει ενα tri tip, δυο μπιφτεκια κατεψυγμενα, 2 λουκανικα, πιτες, σκορδοψωμο, τυροκουλουρα. 2 ακριανοι καυστηρες στο φουλ και ο μεσαιος σβηστος. Στη μεση ειχε μπει το tri tip με τα μπιφτεκια. Στην πανω σχαρα στο κεντρο ειχε μπει ενα ανοξειδωτο δισκακι με 2 τυροκουλουρα για μεζε. Οταν κοντευε το tritip, εβαλα αριστερα λουκανικα και δεξια τα μπιφτεκια να τα τελειωσω. Στο πανω δισκακι μπηκε το σκορδοψωμο μολις εγιναν τα τυροκουλουρα. Και μπηκαν και οι πιτες προς το τελος. Οσο μεγαλυτερο μεγεθος υπαρχει, με περισσοτερους καυστηρες και περισσοτερες ζωνες, εχετε μεγαλυτερη ευελιξια. 7
est Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Εαρινός καθαρισμός Weber Q2200. Όχι πως το χειμώνα υπολειτουργούσε αλλά έτσι εθιμικά... Σχολαστικό τρίψιμο σχαρών, εξαγωγή και καθαρισμός καυστήρα εσωτερικά και εξωτερικά και πλύσιμο της γάστρας με σφουγγάρι. Διάρκεια, κόπος και φασαρία αμελητέα. Μετά από 4 χρόνια λειτουργεί σαν να βγήκε μόλις από το κουτί της. Δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα μεγάλο γκρίλ ούτε στην ένταση ούτε στις δυνατότητες για μεγάλα και ποικίλα ψησίματα. Αλλά αυτό που κάνει, το κάνει σωστά, απροβλημάτιστα και βολικά για την καθημερινότητα σε ένα διαμέρισμα. 7
Evgenios_V Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vins είπε Αυτό ακριβώς! Είχα πετύχει την 425 στις προσφορές του Leroy σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν την πήρα γιατί σκέφτομαι να πάω σε 525 γι αυτό το λόγο. Η Kenton είναι 60x42 και για 6 άτομα (φαγανά όχι τίποτα σπουργίτια 😂) πρέπει να κάνω 2 ψησιματα σίγουρα αν δε βάλω σούβλα. Και βλέπω ότι τέτοια ψησιματα κάνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Δεν πρέπει να παω σε κάτι μεγαλύτερο εφόσον λέω να αναβαθμισω; Εχει να κάνει και με τις εκάστοτε ανάγκες φυσικά. και εγω την 525 έχω και την έχω γεμίσει ουκ ολίγες φορές...για αυτό επιμένω για το μέγεθος σε συνάρτηση με την ποιότητα της εκάστοτε κατασκευής... ΔΕΝ θα πήγαινα σε τεράστια αλλά no name γιατί στην ουσία ειναι σαν να μην έχεις πλέον το μέγεθος μιας και στην ουσία δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις σωστά...και αυτό το λέω απο εμπειρία μιας και στο παρελθόν είχα ψησταριά no name στο μέγεθος της 525 και με τους ίδιους σε αριθμό καυστήρες οπως η 525...και με παίδεψε πολύ ειδικά οταν ειχα τσιμπούσια...ασε για τα φουντώματα και τις νεκρές ζώνες... ετσι αποφάσισα (σε συνδιασμό με την τρελή προσφορά που πέτυχα) να κάνω την αγορά της Napoleon και ΔΕΝ το έχω μετανοιώσει ούτε μια στιγμή... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Evgenios_V 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, est είπε Αλλά αυτό που κάνει, το κάνει σωστά, απροβλημάτιστα και βολικά για την καθημερινότητα σε ένα διαμέρισμα. Σκεφτομουν να παρω μια για τους γονεις μου τετοια, για μια στο τοσο που θα τη χρησιμοποιουν για απλα ψησιματα. Εβρισκα συνεχεια προσφορες απο Αγγλια, αλλα την εκδοση χωρις το θερμομετρο και τελικα δεν εκανα ποτε την κινηση. 5
est Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σκεφτομουν να παρω μια για τους γονεις μου τετοια, για μια στο τοσο που θα τη χρησιμοποιουν για απλα ψησιματα. Εβρισκα συνεχεια προσφορες απο Αγγλια, αλλα την εκδοση χωρις το θερμομετρο και τελικα δεν εκανα ποτε την κινηση. Αν έκανα σήμερα μια αντίστοιχη κίνηση, ίσως η TravelQ της Napoleon να τραβούσε περισσότερο την προσοχή μου... 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, est είπε Αν έκανα σήμερα μια αντίστοιχη κίνηση, ίσως η TravelQ της Napoleon να τραβούσε περισσότερο την προσοχή μου... Ναι λογω 2 ζωνων ψησιματος. Βεβαια η weber εχει καλυτερες κριτικες εχω την εντυπωση. 5
sndev Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 16 hours ago, SagoniasSlutRos said: Πήρες άλλη τελικά? Σαν ναπολεον φαίνεται. Θυμάμαι ψαχνοσουν για exivos πριν κάνα μήνα. Κοίτα πήγα κ την είδα θα σου πω τι με χάλασε. το καπάκι είναι κάπως κουνιστό έχει άποψη, δεν ξέρω μου φάνηκε σαν να λυγίζει πως λυγίζει μια λαμαρίνα? άρα κ λεπτό. Εντάξει, πρέπει να σηκώνεις το καπάκι είναι κουραστικό εξοικονομείς από το βάρος αλλά τι γίνεται με τις απώλειες ? σε άλλες ινοξ που είδα έχουν διπλή προστασία εκεί. Χαράζετε πολύ εύκολα αφήνει σημάδια όπως όλα τα ινοξ κ επειδή ειμαι ατσουμπαλος κ τα κακομεταχειρίζομαι ήταν ακόμα ενα αποτρεπτικό Αυτό που λένε για το ταψακι με τα νερά κάτω κλαιν μαιν .. κ οι κινέζικες έχουν κ η campin έχει δε μου λέει κάτι .. σαν σκέψη στη θεωρία ειναι καλό κ ναι χρειάζεται η υγρασία (ΛΙΓΟ) στο αέριο ΟΜΩΣ στην πράξη σε κάθε ψήσιμο πρέπει να αδειάζω νερά κ να καθαρίζω και αυτο για να μη περνουν μυρωδιά τα επόμενα ψησίματα, είναι οτι πιο κουραστικό. Πρέπει να ευχαριστιόμαστε της ψησταριές οχι να της υπηρετούμε. Εξηγούμε, έστω ψήνω χοίρινο κ την επομένη rib eye , το κομμάτι που πλήρωσα 50 ε θα χει μυρωδιά χοιρινού απο τις μπουρμουλιθρες εξατμίσεις του νερού κάτω. Μην ακούσω καμια δικαιολογία κ οτι δεν ισχύει, προκαλώ να δοκιμάσετε οσοι εχετε ταψάκι. Βαλτε ψαρι κ την επομένη με το ιδιο νερό ψηστε μοσχαρι. ΕΑΝ ημουν επαγγελματίας κ έψηνε εκει μόνο σουβλάκια λογικά δε θα με ενοχλούσε γτ κ την επομένη σουβλάκια θα έψηνα. Φυσικά αν ήμουν μαγαζί θα καθάριζε κ ο amptoul οπότε σίγουρα δε θα με ένοιαζε. εστω οτι ισχύει οτι ειναι δυνατές που δε το γνωριζω δεν άναψα καμια αλλα σε υψηλές θερμοκρασίες που χρειάζομαι για πικανιες κτλ το ινοξ από ασημι θα γινει μελιτζανι.. μελιτζανι καδος με γρατζουνιες.. ε μου τη χαλαει τη μοστρα. θα μου πεις αυτο ειναι προσωπικο σου πρόβλημα το πως την βλέπεις.. ε ναι αλλα ήταν ενας ακόμα λογος. Έψαξα για πιστοποίησή CE δε βρήκα κάπου ειχα μαζι μου εναν παρα πολυ δυνατο μαγνητη κ στις σχαρες μαγνητίστηκε αρα δεν είναι καθαρό inox κ για να μη λέμε μόνο για αυτη κ στη broil king inox κ εκει μαγνήτισε. στη πράξη κ στο φαγητό δε ξέρω δεν εχω κανέναν να δω θερμοκρασίες μπορεί να νάνε καλη αλλά καλή είναι κ η κεντον (φυσικα οχι inox κ ψευτομαντεμια αλλά η κεντον δεν εχει 1000 ε) τα παραπάνω για έμενα συγκριτικά με το κόστος με αποθησανε + έξτρα που θελα βάση κ πλαινα 15 hours ago, vins said: Και οι 2 freestyle είναι που λέμε, η 365 έχει τώρα 730€ και η 425 850€ (και οι 2 με υπέρυθρο). Ε εγω θα τα έδινα τα 120 παραπάνω. οταν δινουμε μια απάντηση σε κάποιον που δε γνωρίζουμε κ σου λεει κοιταω τη ταδε με 650 ε κ τον στέλνουμε 25% πανω σε χρηματα δε ξερω κατα ποσο τον βοηθαμε στα όρια που βάζει. Καλό το peugeot στα 35 κ αλλά εγω θα επερνα VW στα 43 κ.Mα ειναι 8 κ παραπάνω! δε σου λεω οτι εχεις άδικο αλλα εχει να κανει με τα ορια που σου θέτουν κ εδώ είναι πάμε σε κατι καλύτερο - οτιδηποτε επωνυμο μετά την naterial είναι καλύτερο κ να ξεφύγουμε λίγο παραπάνω, αν μας παίρνει. 7 hours ago, plasTOST said: Δεν είχες την Campinggas? Έκανες ανανέωση "στόλου"? Καλά ψησίματα! yes σας ειχα πει ψαχνομαι γιαυτο ρωτουσα exivos αν εχει κανεις άποψη αυτο το Inox που εβλεπα με τραβουσε αλλα .. η αλήθεια ειναι οτι δε με καλυψε τπτ απο οσα ειδα στη κατηγορία 800- 1300 κ ανέβηκα. Είμαι κ παράξενος. 5 hours ago, vins said: Φέρνει λίγο σε phantom rogue 425 se το ματι σου παιζει κ μαρεσεις. φανταζομαι καλοκαιρακι στη παραλια δε σου ξεφευγει καμπτυλη ε? με τη μια το βρηκες phantom rogue 425 se οπως ειπα πιο πισω ψαχνόμουν για Inox γενικα αλλά κ στη ναπολεον φυσικα ειχε το ιδιο θεμα με τις γρατζουνιες. Εκεί ειχε διπλό καπακι για προστασία απο το μελιτζανι.. αλλα κ παλι να δώσεις ένα σκασμό χρήματά κ σε 6 μήνες να ξενερώνεις ? 4 hours ago, Rabbit30 said: Τελικά σε έψησαν και εσένα οι πωλητές εδώ μέσα και αντί για exinos πήγες σε Napoleon! ε?. ΥΓ: το αυτοκόλλητο ξέχασες!! η αλήθεια ειναι οτι με έψησε το sizzle zone οποτε η κλήση προς ναπολεον ηταν πιο εύκολη η διαφορα ηταν αλλου, πωλητες δε με εψησαν αν θα παω broil napoleon weber αλλωστε αν δεις μεταξυ τους συμφωνουν κ ας εχουν αλλες γραμμες με έψησε ομως μια αλλη γαμάτη παρεα να σκάσω πιο πολλά χρήματα για phantοm παρά για απλη rogue με slizze zone + τέντες. YG: το αυτοκόλλητο δεν ξεχάστηκε. Είναι εκεί κάθε φορά που την ανοίγω να βλέπω τη πιστοποίηση 3 hours ago, vins said: Αυτό ακριβώς! Είχα πετύχει την 425 στις προσφορές του Leroy σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν την πήρα γιατί σκέφτομαι να πάω σε 525 γι αυτό το λόγο. Η Kenton είναι 60x42 και για 6 άτομα (φαγανά όχι τίποτα σπουργίτια 😂) πρέπει να κάνω 2 ψησιματα σίγουρα αν δε βάλω σούβλα. Και βλέπω ότι τέτοια ψησιματα κάνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Δεν πρέπει να παω σε κάτι μεγαλύτερο εφόσον λέω να αναβαθμισω; Εχει να κάνει και με τις εκάστοτε ανάγκες φυσικά. το πρέπει είναι σχετικό.. θες ποιο μεγάλο που μπορει να σε καλυπτει κ η 425 στο ακριβό της, anyway ειναι πολύ σχετικό ολο αυτο. Δε μπορώ με το γραπτό λόγο να στο εξηγήσω σωστά. οσο μεγαλυτερη επιφανεια τοσο καλυτερα αλλα μονο με σωστη καταναμη θερμοκρασιας κ δεν σου εγγυατε καποιος οτι αυτο το 10 cm παραπανω θα ειναι πιο σωστο κ το ιδιο δυνατο σε ισχυ παλι σε 3ς καυστηρες. Πάντως, ειμαι χαρούμενος για σενα γτ σε θυμάμαι να διαλέγεις κεντον κ η στροφή σου σε κάτι ποιοτικότερο δείχνει οτι πραγματικά το γουστάρεις κ θες να τα σκασεις για να παρεις το σωστό το πρέπον το αντρικό με μουστάκι, το μερακλίδικο. 10
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, sndev είπε phantom rogue 425 se Ελα ρε υπερτουμπανο πηρες! Rogue on roids, με ανοξειδωτες σχαρες παντου, μεγαλο sear zone και τετοια. Καλοριζικη! Βαλε και καμια φωτο να χαζεψουμε ρε... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα