protathlitis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Τα flavorized bars αν εχει ανοξειδωτα τριψε τα διχως αυριο οσο θες. Ναι ανοξείδωτα είναι, και τα έχω τρίψει πολύ. Και τα υπόλοιπα τα έχω τρίψει. Για αυτό ρώτησα για καθαριστικό μήπως γίνει κάτι καλύτερο. Προφανώς δεν περιμένω να γίνουν σαν καινούργια, αλλά θέλω να το προσπαθήσω λίγο ακόμα. Η αφορμή είναι ότι πριν λίγες μέρες έβαλα μπιφτέκια και είχα πολλές αναφλέξεις. Εσύ βλέπω έβγαλες πολύ πράγμα. Η δικιά μου έχει αυτό το σύστημα GBS και η σχάρα για searing που την έχω μόνιμα πάνω, δεν μπορεί να κουμπώσει ανάποδα και δυσκολεύει λίγο ο καθαρισμός της. Οπότε η κάτω μεριά των σχαρών δεν είναι σε άριστη κατάσταση όπως η επάνω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, protathlitis είπε Ναι ανοξείδωτα είναι, και τα έχω τρίψει πολύ. Και τα υπόλοιπα τα έχω τρίψει. Για αυτό ρώτησα για καθαριστικό μήπως γίνει κάτι καλύτερο. Προφανώς δεν περιμένω να γίνουν σαν καινούργια, αλλά θέλω να το προσπαθήσω λίγο ακόμα. Η αφορμή είναι ότι πριν λίγες μέρες έβαλα μπιφτέκια και είχα πολλές αναφλέξεις. Εσύ βλέπω έβγαλες πολύ πράγμα. Η δικιά μου έχει αυτό το σύστημα GBS και η σχάρα για searing που την έχω μόνιμα πάνω, δεν μπορεί να κουμπώσει ανάποδα και δυσκολεύει λίγο ο καθαρισμός της. Οπότε η κάτω μεριά των σχαρών δεν είναι σε άριστη κατάσταση όπως η επάνω. Και γω τη βλακεία το gbs έχω. Εγώ από κάτω έτριψα με σπάτουλα μεταλλική για να κάνω δουλειά και έβαλα και λίγο ατμοκαθαριστη στο τέλος. 2
KAPAKOSTAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 αυτόν τον ρυθμιστη μπορεις να τον ρυθμιζεις κ στα 30 για μειγμα κ στα 37 για προπανιο? https://www.skroutz.gr/s/25769549/Thermogatz-Reca-Ρυθμιστής-Υγραερίου-Χαμηλής-Πίεσης-Εσωτερικής-Ρύθμισης-Μέγιστης-Παροχής-1-5-kg-h-01-110-251.html
maqqis Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 KAPAKOSTAS Αυτόν έχω σε μάτια υγραερίου , εδώ και χρόνια δουλεύει άψογα. Δέν υπάρχει όμως διαβάθμιση με νούμερα για να γυρίσεις σε 30 ή 37mbar. Eσωτερικά κάτω απο το μαύρο καπάκι υπάρχει μία βίδα με ελατήριο που έχει χαραγμένο ένα - και ένα + . Πώς θα ξέρεις πού είσαι στο 37 και πού στο 30; 1
KAPAKOSTAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Οκ γιναυτο ρωτησα.γνωριζει καποιος αλλον ρυθμιστη που να μπορείς να παίζεις κ σε 30 κ σε 37 με καποιου είδους στρογγυλου διακόπτη?
ilpapacha Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε Οκ γιναυτο ρωτησα.γνωριζει καποιος αλλον ρυθμιστη που να μπορείς να παίζεις κ σε 30 κ σε 37 με καποιου είδους στρογγυλου διακόπτη? Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιον ρυθμιστή που να έχει ενδείξεις πάνω, ώστε να μπορέσεις να τον ρυθμίσεις ακριβώς εκεί που θέλεις; Άλλαξε και τις 2 μπουκάλες που έχεις είτε σε μείγμα είτε σε προπάνιο. Δε υπάρχει λόγος να έχεις την μία διαφορετική από την άλλη. 1
KAPAKOSTAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιον ρυθμιστή που να έχει ενδείξεις πάνω, ώστε να μπορέσεις να τον ρυθμίσεις ακριβώς εκεί που θέλεις; Άλλαξε και τις 2 μπουκάλες που έχεις είτε σε μείγμα είτε σε προπάνιο. Δε υπάρχει λόγος να έχεις την μία διαφορετική από την άλλη. ΟΚ ευχαριστω
johnniek13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε Οκ γιναυτο ρωτησα.γνωριζει καποιος αλλον ρυθμιστη που να μπορείς να παίζεις κ σε 30 κ σε 37 με καποιου είδους στρογγυλου διακόπτη? Στην πραγματικοτητα το 30 ή 37 ειναι διαφοροποιηση της νομοθεσιας σε διαφορες χωρες. Στη Γερμανια νομιζω ειναι 50. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι στο ΜΙγμα η φιαλη εχει πιεση εξοδου δηλαδη εισοδου στον ρυθμιστη max 7.5 bar ενω στο Προπανιο ισως ξεπερναει και τα 15 bar. Αρα πρωτα εξασφαλισε οτι εχει 15 bar ρυθμιστη και μετα δες αν ρυθμιζεται. Προσωπικη μου αποψη σαν μηχανικός, περαν των κινδυνων του να τροφοδοτεις ρυθμιστη των 7.5 Bar inlet με φιαλη που δινει 15bar οπου πλεον εισαι εκτος οριων πιστοποιησης και κατασκευης του ρυθμιστη υπαρχει και η μεγαλυτερη πιθανοτητα ο ρυθμιστης να πεσει σε low flow mode οταν ανοιγεις την φιαλη. Συμβαινει οταν ανοιγεις αποτομα την παροχη στην φιαλη και ο ρυθμιστης νομιζει οτι υπαρχει ανεξελεγκτη ροη οποτε κλειδώνει για λογους ασφαλειας. Οταν ειναι φτιαγμενος για 7.5 και του στελνεις 15 αυτο μαλλον θα συμβαινει ακομα πιο συχνα. Μπορει ολα να φαινεται οτι δουλευουν τελεια αλλα αυτο γινεται σε ολα τα εξαρτηματα μεχρι την στιγμη που χαλανε με τις αντιστοιχες μηδενικες ή τεραστιες επιπτωσεις. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Στην πραγματικοτητα το 30 ή 37 ειναι διαφοροποιηση της νομοθεσιας σε διαφορες χωρες. Στη Γερμανια νομιζω ειναι 50. Στη Γερμανια εχουν 50mbar αλλα οι εκει ψησταριες εχουν και διαφορετικες προδιαγραφες. Οι καυστηρες δλδ εχουν διαφοερτικη διαμετρο στις τρυπουλες τους.
vins Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Στη Γερμανια εχουν 50mbar αλλα οι εκει ψησταριες εχουν και διαφορετικες προδιαγραφες. Οι καυστηρες δλδ εχουν διαφοερτικη διαμετρο στις τρυπουλες τους. Με βάση τώρα αυτό, ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν φέρω ψησταριά από Γερμανία, διάβασα ψαχνοντας στο θέμα ότι χρειάζεται ένας ανταπτορας. Την coral prime θα μπορέσω να την κουμπώσω σε γερμανική ψησταριά; Η λειτουργία της θα είναι οκ; Θενξ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, vins είπε Με βάση τώρα αυτό, ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν φέρω ψησταριά από Γερμανία, διάβασα ψαχνοντας στο θέμα ότι χρειάζεται ένας ανταπτορας. Την coral prime θα μπορέσω να την κουμπώσω σε γερμανική ψησταριά; Η λειτουργία της θα είναι οκ; Θενξ Οι ρυθμιστες της prime ειναι 30/37 και ειναι με κουμπωμα. Ο ανταπτορας που εχουμε πει ειναι ενα ρακορ στην ουσια βιδωτο. Για κουμπωμα δε νομιζω να υπαρχει κατι. Θα πρεπει να βρεις αντιστοιχο ρυθμιστη με κουμπωμα στα 50mbar ομως. ΙΣΩΣ να βρεις απο Γερμανια και να κανει για τις prime. H δικη μου που ηρθε απο Αγγλια ειχε τετοιο κουμπωτο ρυθμιστη πανω, αλλα δεν εχω δοκιμασει σε prime αν κανει, γιατι εχω την απλη μπουκαλα. 1 1
vins Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Οι ρυθμιστες της prime ειναι 30/37 και ειναι με κουμπωμα. Ο ανταπτορας που εχουμε πει ειναι ενα ρακορ στην ουσια βιδωτο. Για κουμπωμα δε νομιζω να υπαρχει κατι. Θα πρεπει να βρεις αντιστοιχο ρυθμιστη με κουμπωμα στα 50mbar ομως. ΙΣΩΣ να βρεις απο Γερμανια και να κανει για τις prime. H δικη μου που ηρθε απο Αγγλια ειχε τετοιο κουμπωτο ρυθμιστη πανω, αλλα δεν εχω δοκιμασει σε prime αν κανει, γιατι εχω την απλη μπουκαλα. Ευχαριστώ, το φαντάστηκα, αλλά είπα να επιβεβαιώσω 😅
ilpapacha Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, vins είπε Με βάση τώρα αυτό, ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν φέρω ψησταριά από Γερμανία, διάβασα ψαχνοντας στο θέμα ότι χρειάζεται ένας ανταπτορας. Την coral prime θα μπορέσω να την κουμπώσω σε γερμανική ψησταριά; Η λειτουργία της θα είναι οκ; Θενξ Ουσιαστικά ο αντάπτορας αυτός «παρεμβάλλεται» ανάμεσα στον ρυθμιστή, τον γερμανικό στα 50mbar, και την, ελληνική, μπουκάλα για να μπορέσει να βιδωθεί. Για να χρησιμοποιήσεις τον ρυθμιστή της coral prime, θα πρέπει να αφαιρέσεις τον ρυθμιστή που έχει η ψησταριά. Με βάση αυτό που αναφέρει το εγχειρίδιο, τα μπεκ που προορίζονται για τον ρυθμιστή στα 50mbar, πχ Γερμανία, έχουν διαφορετική διατομή. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα και να βάλεις μια «πλαστική» μπουκάλα, όπως πχ της Petrogaz 3 1
vins Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, ilpapacha είπε Ουσιαστικά ο αντάπτορας αυτός «παρεμβάλλεται» ανάμεσα στον ρυθμιστή, τον γερμανικό στα 50mbar, και την, ελληνική, μπουκάλα για να μπορέσει να βιδωθεί. Για να χρησιμοποιήσεις τον ρυθμιστή της coral prime, θα πρέπει να αφαιρέσεις τον ρυθμιστή που έχει η ψησταριά. Με βάση αυτό που αναφέρει το εγχειρίδιο, τα μπεκ που προορίζονται για τον ρυθμιστή στα 50mbar, πχ Γερμανία, έχουν διαφορετική διατομή. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις τον αντάπτορα και να βάλεις μια «πλαστική» μπουκάλα, όπως πχ της Petrogaz Ευχαριστώ! Μια ερώτηση τώρα μιας κι έχεις και prestige. Αν έβρισκες πάνω κάτω στα ίδια χρήματα την p500 και την 625 SE (rsib και οι 2), ποια θα προτιμούσες; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, vins είπε Μια ερώτηση τώρα μιας κι έχεις και prestige. Αν πας απο naterial σε prestige pro θα ειναι το μεγαλυτερο upgrade που εχω δει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα