skskre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Να σας δω όμως να ανεβαίνετε εδώ πάνω αν γίνει κάνα event στη Θεσσαλονίκη.... Μην είστε μόνο λόγια @sndev & @SagoniasSlutRos 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, skskre είπε Να σας δω όμως να ανεβαίνετε εδώ πάνω αν γίνει κάνα event στη Θεσσαλονίκη.... Μην είστε μόνο λόγια @sndev & @SagoniasSlutRos Αν ψησουμε καλαμακια ερχομαι
skskre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Αν ψησουμε καλαμακια ερχομαι Και μπουγάτσα με burger έχουμε 😂
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 30/06/2023 at 22:43, ilpapacha said: Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Πρώτα θα πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο για διαρροή στις συνδέσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο σαπουνόνερο. Εάν υπάρχει διαρροή, θα δεις φυσαλίδες. Το πρώτο κάψιμο θα πρέπει να γίνει με φουλ τους καυστήρες για 20-25 λεπτά, ώστε να καούν όλα τα εργοστασιακά υπολείμματα/έλαια. Μετά τους κλείνεις και πριν κρυώσει εντελώς η σχάρα, την περνάς με ελάχιστο ηλιέλαιο/λαρδί και την καις ξανά για περίπου 30-40 λεπτά στους 180 για το seasoning. Το τελευταίο μπορείς να το επαναλάβεις 1-2 φορές ακόμα, εάν θέλεις για να γίνει καλύτερο seasoning. Καλησπέρα, αφού έκανα την διαδικασία πήγα σήμερα να ψήσω για 1η φορά. Όταν έβαλα τα κρέατα κόλλησαν πάνω στις σχάρες και δεν ξεκόλαγαν με τίποτα, έμεινε και λίγο κρέας πάνω στην σχάρα για να καταλάβετε, μετά από 1-2 φορές που τα γύρισα ίσιωσε η φάση. Τι λάθος έχω κάνει; Τους έβαλα ελάχιστο λάδι όπως μου είπες. Τι να κάνω τώρα; Γιατί θα είναι έτσι σίγουρα και οι άλλες πλάκες που έκανα Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Uberalles_gr
Amaretos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ε μαλλον το λάδι που είχες βάλει ήταν Ελαχιστο μην αγχώνεσαι με τον καιρό θα δημιουργηθεί 'στρωμα' αντικολλητικό παίξε μπάλα και όλα καλά θα πάνε
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 On 17/06/2023 at 23:10, sndev said: Κράτα την φώτο ενθύμιο κ μόλις παραλάβεις τις 2 Ναπολέον ξανά ψήσε το ίδιο κομμάτι κ ξαναστείλε Λοιπόν, είμαι στην χώνεψη από το ίδιο κομμάτι 🤣 Δοκιμασα πρώτη φορά indirect και έπαθα πλάκα, το κομμάτι έφτασε 45 βαθμούς σε χρόνο dt 2 καυστήρες στο φουλ, η ψησταριά πήγαινε για 400 βαθμούς και την έκοψα Το πήγα 45 και μετά το έβαλα κάτω από τους 2 καυστήρες που δούλευαν για κανα δίλεπτο από κάθε πλευρά το αποτέλεσμα θα έλεγα με άφησε αρκετά ικανοποιημένο, οι δε χρόνοι ασύγκριτοι 7
sndev Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 10 minutes ago, AristidisZ said: Λοιπόν, είμαι στην χώνεψη από το ίδιο κομμάτι 🤣 Δοκιμασα πρώτη φορά indirect και έπαθα πλάκα, το κομμάτι έφτασε 45 βαθμούς σε χρόνο dt 2 καυστήρες στο φουλ, η ψησταριά πήγαινε για 400 βαθμούς και την έκοψα Το πήγα 45 και μετά το έβαλα κάτω από τους 2 καυστήρες που δούλευαν για κανα δίλεπτο από κάθε πλευρά το αποτέλεσμα θα έλεγα με άφησε αρκετά ικανοποιημένο, οι δε χρόνοι ασύγκριτοι ΜΠΡΆΒΟ είσαι άρχοντας. Ελπίζω να βαλές τα ταψάκια της να στη κρατήσει πιο καθαρή. Επόμενο τεστ δοκίμασε λιπαρά κρέατα κ θυμίσουν τι τραβούσες μέχρι να ψηθούν.. 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Just now, sndev said: ΜΠΡΆΒΟ είσαι άρχοντας. Ελπίζω να βαλές τα ταψάκια της να στη κρατήσει πιο καθαρή. Επόμενο τεστ δοκίμασε λιπαρά κρέατα κ θυμίσουν τι τραβούσες μέχρι να ψηθούν.. Φυσικά, πήρα 6 😄 Κοιτα, τρίτο ψήσιμο ήταν, τα δυο πρώτα ήταν εκπαιδευτικά, με καλαμάκια / κοντοσούβλια / κεμπάπ, καθότι ειχα κόσμο που δε νιώθει επειδή ήταν και τα πρώτα μου ψησιματα, δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, σήμερα νομίζω ότι κατάλαβα την διαφορά μου έκανε φοβερή εντύπωση ο χρόνος, σε 20 λεπτά (μπορεί και λιγότερο) ήταν έτοιμο θα βάλω καμία προβατίνα να γουστάρουμε, και θα επανέλθω 😁 2
ilpapacha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Καλησπέρα, αφού έκανα την διαδικασία πήγα σήμερα να ψήσω για 1η φορά. Όταν έβαλα τα κρέατα κόλλησαν πάνω στις σχάρες και δεν ξεκόλαγαν με τίποτα, έμεινε και λίγο κρέας πάνω στην σχάρα για να καταλάβετε, μετά από 1-2 φορές που τα γύρισα ίσιωσε η φάση. Τι λάθος έχω κάνει; Τους έβαλα ελάχιστο λάδι όπως μου είπες. Τι να κάνω τώρα; Γιατί θα είναι έτσι σίγουρα και οι άλλες πλάκες που έκανα Ευχαριστώ Εάν η διαδικασία έγινε σωστά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο θέμα. Το κρέας πάντως για να το γυρίσεις, θέλει να ψηθεί λίγο ώστε να είναι πιο εύκολο. 1
torrero007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλησπερα ομαδα, εχω μια Tepro απο το Lidl, και θα ηθελα να αλλαξω τους καυστηρες και να τους κανω ολους ιδιας δύναμης. Εργαστασιακά εχει 3 καυστηρες: 2 με ισχυ 3.3Kw εκαστος και αλλον ενα με ισχυ 4.2Kw. Θελω να τους κανω ολους ιδιους δηλ ολους 3.3Kw. Θα πρεπει να αλλαξω το πρώτα μπεκ σε αυτον που ειναι 4.2 και και μετα και τον καυστηρα του,σωστα; Ειναι ευκολο να αλλαξεις το μπεκ (επικινδυνο);
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, torrero007 είπε Καλησπερα ομαδα, εχω μια Tepro απο το Lidl, και θα ηθελα να αλλαξω τους καυστηρες και να τους κανω ολους ιδιας δύναμης. Εργαστασιακά εχει 3 καυστηρες: 2 με ισχυ 3.3Kw εκαστος και αλλον ενα με ισχυ 4.2Kw. Θελω να τους κανω ολους ιδιους δηλ ολους 3.3Kw. Θα πρεπει να αλλαξω το πρώτα μπεκ σε αυτον που ειναι 4.2 και και μετα και τον καυστηρα του,σωστα; Ειναι ευκολο να αλλαξεις το μπεκ (επικινδυνο); Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να σου πει καποιος εδω μεσα με σιγουρια και ασφαλεια τι να κανεις. Ενα μελος εχω στο μυαλο μου μονο που ΙΣΩΣ εχει εμπειρια απο αυτα. 1
est Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, torrero007 είπε Καλησπερα ομαδα, εχω μια Tepro απο το Lidl, και θα ηθελα να αλλαξω τους καυστηρες και να τους κανω ολους ιδιας δύναμης. Εργαστασιακά εχει 3 καυστηρες: 2 με ισχυ 3.3Kw εκαστος και αλλον ενα με ισχυ 4.2Kw. Θελω να τους κανω ολους ιδιους δηλ ολους 3.3Kw. Θα πρεπει να αλλαξω το πρώτα μπεκ σε αυτον που ειναι 4.2 και και μετα και τον καυστηρα του,σωστα; Ειναι ευκολο να αλλαξεις το μπεκ (επικινδυνο); Είναι δύσκολο να επιτύχεις ακριβή ρύθμιση στην απόδοση με custom υλικά που θα βρεις στην αγορά. Σε τέτοιες λύσεις καταφεύγεις μόνο από ανάγκη. Αλλά αναρωτιέμαι γιατί θες να καταργήσεις ένα υποτιθέμενο πλεονέκτημα της ψησταριάς, την ύπαρξη δηλαδή μιας περιοχής ισχυρής καύσης; Στο κάτω-κάτω αν θες ισοδυναμία, μπορείς απλά να ρυθμίζεις τον συγκεκριμένο καυστήρα κατά 1/5 λιγότερο από τους άλλους δύο. 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Θα παει κανεις απο εδω στο event της weber? Δεν εχω βρει ακομα παρεα... Πηγαν κι αυτοι και το εκαναν Τεταρτη...
est Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Θα παει κανεις απο εδω στο event της weber? Δεν εχω βρει ακομα παρεα... Πηγαν κι αυτοι και το εκαναν Τεταρτη... Εγώ λέω να ψήσω καμία χοιρινή, όχι λαιμού αλλά από τις "άλλες" που έλεγε ο "Τέλης" ότι είναι το.κρεας με το λιγότερο λίπος. Με μια σαλάτα και χαλαρό κλιματισμό, θα κάνω το event στο καθιστικό μου. Να δω και ποιος θα γίνει σήμερα "εκατομμυριούχος". 😁 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, est είπε Εγώ λέω να ψήσω καμία χοιρινή, όχι λαιμού αλλά από τις "άλλες" που έλεγε ο "Τέλης" ότι είναι το.κρεας με το λιγότερο λίπος. Με μια σαλάτα και χαλαρό κλιματισμό, θα κάνω το event στο καθιστικό μου. Να δω και ποιος θα γίνει σήμερα "εκατομμυριούχος". 😁 Εγώ πιο πολύ έλεγα να μαζευόμασταν κάποιοι από εδώ να γνωριστούμε κιόλας. Θέλω να πάρω και πελετ που μου τελείωσαν και ήταν ευκαιρία να πάω μέχρι εκεί. Είχα πάρει oak traeger αλλά το σταμάτησαν. Και είδα ότι έχει η Weber 50-50 oak-beech νομίζω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα