Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί στο να σχολιάζουμε αρνητικά την Napoleon και τα προϊόντα της από την ανάρτηση ενός κατόχου που από οτι φαίνεται έριξε μια φωτοβολίδα γιατί δεν του αντικατέστησαν (ακόμα) τις φλογοκρυπτες. 

Σαν εταιρεία ειναι δεκαετίες στον συγκεκριμένο και μόνο τομέα με παγκόσμια παρουσία, που αναπτύσσει τα προϊόντα της και τα βελτιώνει, (όπως και άλλες αντίστοιχες μάρκες). 

 

  • Like 5
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

 

9 ώρες πριν, plasTOST είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί στο να σχολιάζουμε αρνητικά την Napoleon και τα προϊόντα της από την ανάρτηση ενός κατόχου που από οτι φαίνεται έριξε μια φωτοβολίδα γιατί δεν του αντικατέστησαν (ακόμα) τις φλογοκρυπτες. 

Σαν εταιρεία ειναι δεκαετίες στον συγκεκριμένο και μόνο τομέα με παγκόσμια παρουσία, που αναπτύσσει τα προϊόντα της και τα βελτιώνει, (όπως και άλλες αντίστοιχες μάρκες). 

 

Με βάση πάντως το σχόλιο που παρέθεσε ο @vins η αντικατάσταση έγινε κανονικά και μάλιστα με ανοξείδωτες αντί για τις επισμαλτωμένες που είχε κανονικά η ψησταριά.

  • Like 3
Δημοσ.

Επειδή στη συζήτηση αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων και υποστήριξης διαφορετικών εταιριών, μικρού μεγέθους ή κολοσσών, θέλω να πω ότι καταρχήν, θα ήμουν θετικός σε όποια προσπάθεια Έλληνα κατασκευαστή. Δεν θα με πείραζε να ήταν αντιγραφή ούτε οι επιμέρους ελλείψεις όπως πχ η ανάγκη χρήσης αναπτήρα. Θα ήθελα όμως η σχεδίσσή της να απευθύνεται σε εμένα και στις ανάγκες μου, να είναι πρακτική και να αποφεύγει επιλογές που σίγουρα δεν αρέσουν όπως η διατήρηση ενός μικρού βούρκου στο μπαλκόνι μόνο και μόνο για να βάζεις δύο μπριζόλες για ψήσιμο. Στο τέλος βέβαια, η αγορά παρά τις όποιες στρεβλώσεις και ανισότητες στους όρους ανταγωνισμού, θα κρίνει την προσπάθεια.

  • Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ilpapacha είπε

 

Με βάση πάντως το σχόλιο που παρέθεσε ο @vins η αντικατάσταση έγινε κανονικά και μάλιστα με ανοξείδωτες αντί για τις επισμαλτωμένες που είχε κανονικά η ψησταριά.

Aρα, οντως η εταιρεια ανελαβε την ευθυνη του ελαττωματικου προιοντος και το αντικατεστησε με ακομα καλυτερο. Διαφημιση ειναι αυτο για τη ναπολεον και την εγγυηση της οπως το βλεπω εγω.

  • Like 6
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Aρα, οντως η εταιρεια ανελαβε την ευθυνη του ελαττωματικου προιοντος και το αντικατεστησε με ακομα καλυτερο. Διαφημιση ειναι αυτο για τη ναπολεον και την εγγυηση της οπως το βλεπω εγω.

Ουσιαστικά ναι. Άλλαξε το υλικό με καλύτερης ποιότητας και χωρίς να έχει «φαγωθεί», απλά με την εμφάνιση σκουριάς έπειτα από το «ξεφλούδισμα» της επισμάλτωσης.

  • Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι

τυλιξε τα με αλουμινοχαρτο

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι

Αλουμινοχαρτο τα τυλιγεις μπα μπαμ, αλλιως κοψε το πολυ απο το πισω μερος αφου ετσι και αλλιως με μια τσιμπιδα τα γυρνας

Δημοσ.
18 minutes ago, KAPAKOSTAS said:

καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι

Εγώ κάνω αυτό κ κομπλέ γρήγορο κ απλό 

SmartSelect_20230707_150815_Gallery.jpg.101aa5c4337fa35d52f18a22cf90a91c.jpg

  • Like 5
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι

Αποφεύγω το αλουμινόχαρτο. Μπορείς να τα βάλεις σε μια λεκάνη με νερό, όρθια, να μπολιάσουν, μπορείς να τα έχεις στην βοηθητική σχάρα να ψήνονται και να τα βάλεις στην κυρίως να πάρουν χρώμα ή να πάρεις ανοξείδωτες σούβλες και να τα περνάς εκεί. Από τα παραπάνω αυτό που κάνω συχνότερα είναι το τελευταίο.

  • Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο.

  • Like 5
Δημοσ.
On 07/07/2023 at 15:46, SagoniasSlutRos said:

Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο.

Καίγονται αλλά και τι έγινε ??

  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, tounion said:

Καίγονται αλλά και τι έγινε ??

Εμενα με νευριάζει να μην έχω να τα πιάσω. Επιπλέον μου μυρίζει το κρέας καμένο ξύλο 

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...