plasTOST Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί στο να σχολιάζουμε αρνητικά την Napoleon και τα προϊόντα της από την ανάρτηση ενός κατόχου που από οτι φαίνεται έριξε μια φωτοβολίδα γιατί δεν του αντικατέστησαν (ακόμα) τις φλογοκρυπτες. Σαν εταιρεία ειναι δεκαετίες στον συγκεκριμένο και μόνο τομέα με παγκόσμια παρουσία, που αναπτύσσει τα προϊόντα της και τα βελτιώνει, (όπως και άλλες αντίστοιχες μάρκες). 5
ilpapacha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, plasTOST είπε Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί στο να σχολιάζουμε αρνητικά την Napoleon και τα προϊόντα της από την ανάρτηση ενός κατόχου που από οτι φαίνεται έριξε μια φωτοβολίδα γιατί δεν του αντικατέστησαν (ακόμα) τις φλογοκρυπτες. Σαν εταιρεία ειναι δεκαετίες στον συγκεκριμένο και μόνο τομέα με παγκόσμια παρουσία, που αναπτύσσει τα προϊόντα της και τα βελτιώνει, (όπως και άλλες αντίστοιχες μάρκες). Με βάση πάντως το σχόλιο που παρέθεσε ο @vins η αντικατάσταση έγινε κανονικά και μάλιστα με ανοξείδωτες αντί για τις επισμαλτωμένες που είχε κανονικά η ψησταριά. 3
est Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Επειδή στη συζήτηση αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων και υποστήριξης διαφορετικών εταιριών, μικρού μεγέθους ή κολοσσών, θέλω να πω ότι καταρχήν, θα ήμουν θετικός σε όποια προσπάθεια Έλληνα κατασκευαστή. Δεν θα με πείραζε να ήταν αντιγραφή ούτε οι επιμέρους ελλείψεις όπως πχ η ανάγκη χρήσης αναπτήρα. Θα ήθελα όμως η σχεδίσσή της να απευθύνεται σε εμένα και στις ανάγκες μου, να είναι πρακτική και να αποφεύγει επιλογές που σίγουρα δεν αρέσουν όπως η διατήρηση ενός μικρού βούρκου στο μπαλκόνι μόνο και μόνο για να βάζεις δύο μπριζόλες για ψήσιμο. Στο τέλος βέβαια, η αγορά παρά τις όποιες στρεβλώσεις και ανισότητες στους όρους ανταγωνισμού, θα κρίνει την προσπάθεια. 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, ilpapacha είπε Με βάση πάντως το σχόλιο που παρέθεσε ο @vins η αντικατάσταση έγινε κανονικά και μάλιστα με ανοξείδωτες αντί για τις επισμαλτωμένες που είχε κανονικά η ψησταριά. Aρα, οντως η εταιρεια ανελαβε την ευθυνη του ελαττωματικου προιοντος και το αντικατεστησε με ακομα καλυτερο. Διαφημιση ειναι αυτο για τη ναπολεον και την εγγυηση της οπως το βλεπω εγω. 6
ilpapacha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Aρα, οντως η εταιρεια ανελαβε την ευθυνη του ελαττωματικου προιοντος και το αντικατεστησε με ακομα καλυτερο. Διαφημιση ειναι αυτο για τη ναπολεον και την εγγυηση της οπως το βλεπω εγω. Ουσιαστικά ναι. Άλλαξε το υλικό με καλύτερης ποιότητας και χωρίς να έχει «φαγωθεί», απλά με την εμφάνιση σκουριάς έπειτα από το «ξεφλούδισμα» της επισμάλτωσης. 5
ilpapacha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Κανάλι στο YouTube με βιντεάκια τεχνικής φύσεως για προϊόντα της Napoleon. Προς το παρόν, τουλάχιστον, έχει για συγκεκριμένα μοντέλα. Λογικά θα προσθέσει κι άλλα. https://youtube.com/@wolfsteeltechnical 5
KAPAKOSTAS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι τυλιξε τα με αλουμινοχαρτο 1
Amaretos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι Αλουμινοχαρτο τα τυλιγεις μπα μπαμ, αλλιως κοψε το πολυ απο το πισω μερος αφου ετσι και αλλιως με μια τσιμπιδα τα γυρνας
sndev Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 18 minutes ago, KAPAKOSTAS said: καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι Εγώ κάνω αυτό κ κομπλέ γρήγορο κ απλό 5
ilpapacha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 48 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι Αποφεύγω το αλουμινόχαρτο. Μπορείς να τα βάλεις σε μια λεκάνη με νερό, όρθια, να μπολιάσουν, μπορείς να τα έχεις στην βοηθητική σχάρα να ψήνονται και να τα βάλεις στην κυρίως να πάρουν χρώμα ή να πάρεις ανοξείδωτες σούβλες και να τα περνάς εκεί. Από τα παραπάνω αυτό που κάνω συχνότερα είναι το τελευταίο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο. 5
tounion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 On 07/07/2023 at 15:46, SagoniasSlutRos said: Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο. Καίγονται αλλά και τι έγινε ?? 1
sndev Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 20 minutes ago, tounion said: Καίγονται αλλά και τι έγινε ?? Εμενα με νευριάζει να μην έχω να τα πιάσω. Επιπλέον μου μυρίζει το κρέας καμένο ξύλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα