SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο. 5
tounion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 On 07/07/2023 at 15:46, SagoniasSlutRos said: Εγω παλι τα αφηνω και οτι καει καηκε. Συνηθως για να καει το ξυλο πρεπει να υπάρχουν αναφλεξεις ή ψησιμο σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια. Επισης, πλεον πολλα κρεοπωλεια βαζουν πιο χοντα ξυλακια που δεν καιγονται με το παραμικρο. Καίγονται αλλά και τι έγινε ?? 1
sndev Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 20 minutes ago, tounion said: Καίγονται αλλά και τι έγινε ?? Εμενα με νευριάζει να μην έχω να τα πιάσω. Επιπλέον μου μυρίζει το κρέας καμένο ξύλο 2
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 6 hours ago, SagoniasSlutRos said: Ετοιμασίες για αύριο.... Έλα το φίδι 🐍 😄 Δωσε κάνα ινφο παραπάνω, τι καλό θα κανεις;
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Το πρώτο μου ever brisket 🤠 Καλή επιτυχία!!! Έχε το νου σου στα ξύλα γιατί φαίνονται καπως μεγάλα, μη σου αρπάξουν και ανεβάσουν θερμοκρασία!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε Καλή επιτυχία!!! Έχε το νου σου στα ξύλα γιατί φαίνονται καπως μεγάλα, μη σου αρπάξουν και ανεβάσουν θερμοκρασία! Είναι λίγα τα κάρβουνα και ίσα ίσα καπνίζουν τα ξύλα. Δεν φτάνουν καν σε σημείο να καούν φαντάσου, γιατί παίζω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. 1
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 6 hours ago, SagoniasSlutRos said: Είναι λίγα τα κάρβουνα και ίσα ίσα καπνίζουν τα ξύλα. Δεν φτάνουν καν σε σημείο να καούν φαντάσου, γιατί παίζω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Δώσε κάνα update, είμαι στην πισίνα κι έχω το νου μου στο brisket 😂
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, vins είπε Δώσε κάνα update, είμαι στην πισίνα κι έχω το νου μου στο brisket 😂 Μη βιάζεσαι... Δεν έχω φάει ακόμα χαχα!
sndev Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 49 minutes ago, vins said: είμαι στην πισίνα σου χω πει οταν χαλαρώνεις να στελνεις το παιδι να βοηθάει στο φανη. Τώρα δε θα χες το νου σου τι συμβαίνει στην αττικη εαν φροντιζε ο πουλ μποι την κατάσταση.
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 3 hours ago, sndev said: σου χω πει οταν χαλαρώνεις να στελνεις το παιδι να βοηθάει στο φανη. Τώρα δε θα χες το νου σου τι συμβαίνει στην αττικη εαν φροντιζε ο πουλ μποι την κατάσταση. Έχει σφήκα φέτος και το παιδι είναι σε επιφυλακη. Έξοδος απο την περιφερεια δεν παίζει οταν είναι εφημέριος 😂
sndev Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, vins said: Έχει σφήκα φέτος και το παιδι είναι σε επιφυλακη. Έξοδος απο την περιφερεια δεν παίζει οταν είναι εφημέριος 😂 Τελικά είσαι σκληρός.. Τρως αγελάδες ωμές να με κόκκινο το κρεατάκι.. Πετάς προβατίνες στα κάρβουνα Κάτι για ζυγούρια έλεγες τις προάλλες.. Καπνίζεις νεκρό κρέας.. Τώρα σκοτώνεις κ Σφήκες κ μάλιστα υποχρεώνεις κ κάποιον εργαζόμενο που χει ανάγκη τον οβολό σου να γίνει συνενοχος. Η καταγγελία στο wwf ήταν το λιγότερο εντελη.. Ίσως Χρειαστεί κ καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας μπας κ συνέλθεις
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, πήγε πολύ πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Πρώτη φορά έφτιαξα και πρώτη φορά έφαγα καπνιστό brisket. Έχει δύο κομμάτια το brisket, το flat που είναι πιο άπαχο και το point που είναι πιο λιπαρό. Το κομμάτι που διάλεξα ήταν Angus Αργεντινής devesa 3.6κιλά και ήταν το μικρότερο που βρήκα, γιατί το πήρα να φάμε δύο άτομα. Είχαν τριμαρει σχεδόν όλο το εξωτερικό λίπος, οπότε το flat δεν βγήκε ζουμερό. Το point είχε αρκετό ενδομυικο και βγήκε φοβερά ζουμερό. Μετά το ψήσιμο έμεινε ακριβώς 2 κιλά. Αξίζει με τα χίλια για όποιον γουστάρει να το κάνει. Απλά προσοχή στους χρόνους. Στις 07:00 μπήκε στη φωτιά, στις 18:30 βγήκε, και στις 21:00 τεμαχιστηκε. Μιλάμε για 14 ώρες. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από SagoniasSlutRos 11
devils_reject Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άλλο ένα Π/Σ/Κ που λέω τι καλά που πήρα ψησταριά αερίου. Παρασκευή πίτσες, Κυριακή μια μπριζολίτσα και κάτι κοτόπουλα. Gluten free Pizza: Αρκετά καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα μου και τις δυσκολίες του ζυμαριού.. Δυστυχώς ήταν τέρας και στο infrared δεν την χωρούσα και έκανα βλακεία κάπως με το κόκαλο που ήταν ωμό και έπρεπε να το ψήνω και αυτό extra και μου βγήκε κάπως πιο ψημένη από όσο θα ήθελα. Προς γνώση και συμμόρφωση την άλλη φορά. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από devils_reject 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα