Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

@ηνίοχος ειχες γραψει το παραπανω. Οτι για να συνδεσεις μεγαλη μπουκαλα σε φορητη ψησταρια weber, χρειαζεσαι ενα συνδεσμο που κοστιζει κατω απο 5€ και η weber το πουλαει 70€.

Θελω λοιπον να μας πεις τι ακριβως χρειαζεται να αγορασει ο φιλος που ψαχνει για φορητη ψησταρια, για να συνδεσει μεγαλη μπουκαλα χωρις να χρειαστει πληρωσει 70€ στη weber.

εγω δεν είπα αυτό
"Ειχε γραψει ο @ηνίοχος για καποιο ανταπτορα με 5-10€ για να βαλεις μεγαλη μπουκαλα, αλλα δεν το βρισκω. Αν μπορει να βοηθησει θα ηταν χρησιμο.¨"
αλλα αυτό

@ηνίοχος ειχες γραψει το παραπανω. Οτι για να συνδεσεις μεγαλη μπουκαλα σε φορητη ψησταρια weber, χρειαζεσαι ενα συνδεσμο που  δεν κοστιζει πάνω  απο 5€ και η weber το πουλαει 70€."

προφανώς λοιπόν ο φίλος μας θα πρέπει να τον αγοράσει απο την  weber

ενναλλακτικά υπάρχουν και άλλες  προτάσεις για τον φίλο μας @Gatilaras  όπως οι παράκατω

α) pitBoss sportsman  με δυο εστίες
β) campingaz attitude  με μια και με δυο εστίες
γ) thermogatz  με δυο εστίες
δ) char broil grill 2go  με μια εστία

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ.
51 minutes ago, sndev said:

και μετα γκρινιάζεις οτι ζεσταίνεσαι

για σας τους πε λου σιους Είναι η Ζωή.

Χωριά νησιά πισινες επαρχιες  Abdul γλέντια

να μαστε καλα με υγεία να ψήνεις  

28 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Koψε τα τσιπουρα και μαζευε για ψησταρια

Τι θα γίνει; Ο ένας με λέει πελουσιο και ο άλλος να κόψω τα τσιπουρα για να μαζέψω για ψησταριά! Αλλά πού να ξέρατε…

Εμένα μου έστειλε email ένας πολύ σοβαρός Νιγηριανός πρίγκιπας και μου είπε ότι θέλει να μου αφήσει την περιουσία του. Πολλά εκατομμύρια και είναι σίγουρα αξιόπιστος 😂😂😂

Να είμαστε καλά παίδες πάνω απ’ολα! Η χαρά κι ο πραγματικός πλούτος είναι σε μικρές απλές στιγμές με ανθρώπους που μας αγαπούν! 

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

oκ αρα δεν υπαρχει εναλλακτικη προταση, παρα της weber με τα 70€. 

(offtopik απανταω στο ΤΟΤΕ σχολιο σου, οτι εφοσον δεν υπαρχει καποιος αλλος να το προσφερει, καλα κανει και το πουλαει τοσο. Αν δεν εχεις εναλλακτικη και το χρειαζεσαι, θα το αγορασεις. Θα κανεις αποσβεση σε συντομο χρονο χρησιμοποιοντας μεγαλες μπουκαλες αντι για μικρα.)

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, ηνίοχος said:

εγω δεν είπα αυτό
"Ειχε γραψει ο @ηνίοχος για καποιο ανταπτορα με 5-10€ για να βαλεις μεγαλη μπουκαλα, αλλα δεν το βρισκω. Αν μπορει να βοηθησει θα ηταν χρησιμο.¨"
αλλα αυτό

@ηνίοχος ειχες γραψει το παραπανω. Οτι για να συνδεσεις μεγαλη μπουκαλα σε φορητη ψησταρια weber, χρειαζεσαι ενα συνδεσμο που  δεν κοστιζει πάνω  απο 5€ και η weber το πουλαει 70€."

ενναλλακτικά υπάρχουν και άλλες  προτάσεις για τον φίλο μας @Gatilaras  όπως οι παράκατω

α) pitBoss sportsman  με δυο εστίες
β) campingaz attitude  με μια και με δυο εστίες
γ) thermogatz  με δυο εστίες
δ) char broil grill 2go  με μια εστία

Η αληθεια ειναι οτι την pitBoss δεν την ειχα τσεκαρει και φαινεται καλο εργαλειο.Για την campingaz φτανουμε κοντα στο κοστος της napoleon αρα δεν,την thermogatz την φοβαμαι γιατι εχω ηδη μια low budget ψησταρια(unimac) και ελεγα να παω σε κατι πιο ποιοτικο και η char broil δεν με ψηνει με την μια εστια.Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

υποκειμενική  άποψη  ,  για άλλους  που δεν δέχονται  μεταχείριση του  υπεροπτικού τυπου  υπάρχουν κι αλλού  πορτοκαλιές

σιγουρα υποκειμενικη αποψη, αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλη λυση και το χρειαζεσαι τι να κανεις;

Ολα τα πραγματα ετσι ειναι, κοστιζουν λιγο και πωλουνται ακριβα. 

Μια πιτσα δεν κοστιζει πανω απο 1,5€ και την πουλανε 12€. Μια ταμπελα για καταστημα μπορει να κοστιζει 30€ και να την πουλανε 300€. Ενα κινητο να κοστιζει 100€ και να το πουλανε 700€.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

σιγουρα υποκειμενικη αποψη, αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλη λυση και το χρειαζεσαι τι να κανεις;

Ολα τα πραγματα ετσι ειναι, κοστιζουν λιγο και πωλουνται ακριβα. 

Μια πιτσα δεν κοστιζει πανω απο 1,5€ και την πουλανε 12€. Μια ταμπελα για καταστημα μπορει να κοστιζει 30€ και να την πουλανε 300€. Ενα κινητο να κοστιζει 100€ και να το πουλανε 700€.

όχι δεν κατάλαβες ,  δεν εννοώ κάτι τετοιο !  αλλά δεν έχει και σημασία    ;)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

Δε έχει σημασία να αναλύσουμε το τρόπο κοστολόγησης προϊόντων σε ένα θέμα με ψησίματα :)

Μα πως? Είναι ένα κομμάτι που αφορά την αγορά ψησταριάς υγραερίου. 

Είναι ένα εξάρτημα που η εταιρεία το χρεώνει 70€ και δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη λύση (τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω). Άρα, δεν θεωρώ ότι είναι παράλογη τιμολόγηση. 

Η σούβλα της ίδιας εταιρείας κοστίζει 200€ νομίζω, αλλά μπορείς να πάρεις universal με 70€ ή DIY με 35€. Εκεί θα μπορούσες να πεις ότι είναι υπερτιμολογημενο το προϊόν και ότι πληρώνεις και το brand name.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

παρατηρώ ότι οι αναφλέξεις που έχω, προέρχονται από τις φλωγοκρύπτες αν και τις καθαρίζω πολύ τακτικά, σχεδόν σε κάθε ψήσιμο.

Δηλαδή βάζω την ψησταριά στο πιο χαμηλό και πρέπει να είμαι εκεί, γιατί θα αρπάξει σίγουρα και εάν δεν το δω έγκαιρα απλώς θα καεί το κρέας (πχ χοιρινές μπριζόλες).

Κάποια ιδέα/πρόταση;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Καλησπέρα σε όλους,

παρατηρώ ότι οι αναφλέξεις που έχω, προέρχονται από τις φλωγοκρύπτες αν και τις καθαρίζω πολύ τακτικά, σχεδόν σε κάθε ψήσιμο.

Δηλαδή βάζω την ψησταριά στο πιο χαμηλό και πρέπει να είμαι εκεί, γιατί θα αρπάξει σίγουρα και εάν δεν το δω έγκαιρα απλώς θα καεί το κρέας (πχ χοιρινές μπριζόλες).

Κάποια ιδέα/πρόταση;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Έχοντας κάνει προθέρμανση και έπειτα ρυθμίζοντας την ένταση των καυστήρων στο ελάχιστο, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Ειδικά, έχοντας τα καλύπτρα των καυστήρων καθαρά, όπως αναφέρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τα κρέατα στην βοηθητική σχάρα και στο τέλος να τα κατεβάσεις στην κάτω σχάρα για να πάρουν και χρώμα.

Δημοσ.

Μια γευστική αμαρτία σήμερα, χοιρινή κοιλιά (από αυτή φτιάχνονται οι πανσέτες) με τραγανό δέρμα.  Εκπληκτικά τραγανό έξω και αρκετά ζουμερό μέσα. Ξετρελάθηκαν.στο τραπέζι. Έμμεσο ψήσιμο για περίπου 1:30 στην weber μου.

IMG_6972.jpeg

IMG_6973.jpeg

IMG_6974.jpeg

• Like 11
Δημοσ.

Καλησπέρα ,μια broil king gem 10ετιας υπάρχει περίπτωση να πουληθεί? Και αν ναι με τι τιμή στο περίπου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...