vins Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, AristidisZ said: Για να δούμε πως θα τα πάει η Napoleon Πωωωω ρε λουκουμακιααααα
nickol-us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Για να δούμε πως θα τα πάει η Napoleon Ελπίζω μονάχα να μη μας δείξεις τα αποφάγια για να βγάλουμε συμπέρασμα Καλή απόλαυση!
ventic139 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Για να δούμε πως θα τα πάει η Napoleon Ωραίο πρόβατο (δε κάνω λάθος, σωστά ; 😜) απο που ; Αθήνα ;; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από ventic139
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 54 minutes ago, nickol-us said: Ελπίζω μονάχα να μη μας δείξεις τα αποφάγια για να βγάλουμε συμπέρασμα Καλή απόλαυση! Ευχαριστώ ! Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω Προφανώς δεν έμεινε τίποτα 29 minutes ago, ventic139 said: Ωραίο πρόβατο (δε κάνω λάθος, σωστά ; 😜) απο που ; Αθήνα ;; Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά) Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό 3
sndev Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 21 minutes ago, AristidisZ said: Ευχαριστώ ! Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω Προφανώς δεν έμεινε τίποτα Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά) Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό Ειχες κάνει το ιδιο με την νατεριαλ να χεις μετρο σύγκρισης;
ventic139 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ευχαριστώ ! Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω Προφανώς δεν έμεινε τίποτα Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά) Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό Street meat ή καμία σχέση;
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 9 hours ago, sndev said: Ειχες κάνει το ιδιο με την νατεριαλ να χεις μετρο σύγκρισης; Ναι, και για να μην την αδικώ, ακολουθώντας τις συμβουλές σας, είχα ψήσει με τους καυστήρες τερμα χαμηλά, χωρίς να έχω θέμα Όταν ειχα βάλει παϊδακια βέβαια είχε γίνει μακελειό, οπότε εκεί θα έχω σωστό μέτρο σύγκρισης, αλλά του είχαν τελειώσει χτες Απλα με τη Napoleon όπως το έκοψα μπορούσα να πάω και πιο ψηλά από θερμοκρασία χωρίς πρόβλημα 9 hours ago, ventic139 said: Street meat ή καμία σχέση; Όχι όχι Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να το πω, μπορώ να γράψω ποιο χασάπικο ειναι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον συγκεκριμένο
ventic139 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 37 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όχι όχι Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να το πω, μπορώ να γράψω ποιο χασάπικο ειναι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον συγκεκριμένο δε νομιζω προβλημα να υπαρχει, ισα ισα να μοιραζουμε τετοιες πληροφοριες...
KAPAKOSTAS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 ΕΧΕΙ χρησιμοποιησει καποιος για τον καθαρισμο του καδου το καθαριστικο blue velvet να μας πει εντυπωσεις. https://www.skroutz.gr/s/22419457/Blue-Velvet-Professional-Επαγγελματικό-Καθαριστικό-Spray-Γενικής-Χρήσης-1lt.html
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Προτασεις για κρεοπωλεια κανεις? (νοτια κατα προτιμιση) του σκλαβενιτη τα κρεατα ειναι αθλια παντως. ειτε χυμα ειτε συσκευασμενα.
ventic139 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 6/8/2023 στις 10:16 ΜΜ, ilpapacha είπε Για Αττική, δες μία και τα παρακάτω https://www.kreopwleialeventis.gr https://www.mpoumpas.gr https://orimasis.com/el/ https://meatthebutcher.gr https://lameatmaison.com/el/ The Butcher Family 2299 078606 https://g.co/kgs/AqoaCj https://www.casadicarne.gr https://aggelismeatworks.gr . + carnicero.gr 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προτασεις για κρεοπωλεια κανεις? (νοτια κατα προτιμιση) του σκλαβενιτη τα κρεατα ειναι αθλια παντως. ειτε χυμα ειτε συσκευασμενα. παντως μοσχαρισιες μπριζολες που εχω παρει ηταν λουκουμι σε μαντεμι, ακομη καλυτερες και απο του κρεωπολειου... 2 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 30 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε ΕΧΕΙ χρησιμοποιησει καποιος για τον καθαρισμο του καδου το καθαριστικο blue velvet να μας πει εντυπωσεις. https://www.skroutz.gr/s/22419457/Blue-Velvet-Professional-Επαγγελματικό-Καθαριστικό-Spray-Γενικής-Χρήσης-1lt.html Aπ οτι βλεπω κανει και για αλουμινιο και λενε οικολογικο κλπ κλπ. Εγω παντως εχω σταματησει να βαζω καθαριστικα μεσα στην ψησταρια. Σπατουλα και βουρτσα μονο μαζι με νερο πιο σπανια. 2
ilpapacha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Υπάρχει και η επιλογή για μαγειρική σόδα και ξύδι, όσον αφορά τον κάδο. 3
plasTOST Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Για τα παϊδάκια, πρόβια, αρνίσια, ζυγούρι κλπ ο κανόνας που ακολουθώ είναι υψηλή φωτιά να ζεσταθεί ο κάδος και μετά τέρμα χαμηλά τους καυστήρες. Η θερμοκρασία θαλάμου θα είναι περίπου 140-190 βαθμούς (αναλόγως του αριθμού καυστήρων και της δύναμής τους) και ψήνεις άψογα. Πάντα αφήνουμε ένα χώρο για να μεταφέρουμε κομμάτια από το ψητό που από κάτω έχει αρπάξει, όπως δηλαδή κάνουμε και στις ψησταριές κάρβουνου κλπ. Τέλος ελέγχουμε συχνά ανοίγοντας το καπάκι για τυχόν φλόγα στις φλογοκρύπτες. 4
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 3 hours ago, ventic139 said: δε νομιζω προβλημα να υπαρχει, ισα ισα να μοιραζουμε τετοιες πληροφοριες... https://meimaroglou-meat.gr/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα