Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Για να δούμε πως θα τα πάει η Napoleon 

 

IMG_2650.jpeg

Ελπίζω μονάχα να μη μας δείξεις τα αποφάγια για να βγάλουμε συμπέρασμα :D

 

Καλή απόλαυση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Για να δούμε πως θα τα πάει η Napoleon 

 

IMG_2650.jpeg

Ωραίο πρόβατο (δε κάνω λάθος, σωστά ; 😜)

απο που ; Αθήνα ;;

Επεξ/σία από ventic139
Δημοσ.
54 minutes ago, nickol-us said:

Ελπίζω μονάχα να μη μας δείξεις τα αποφάγια για να βγάλουμε συμπέρασμα :D

 

Καλή απόλαυση!

Ευχαριστώ !

Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω 

Προφανώς δεν έμεινε τίποτα 

29 minutes ago, ventic139 said:

Ωραίο πρόβατο (δε κάνω λάθος, σωστά ; 😜)

απο που ; Αθήνα ;;

Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά)

Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα 

Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό 

  • Like 3
Δημοσ.
21 minutes ago, AristidisZ said:

Ευχαριστώ !

Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω 

Προφανώς δεν έμεινε τίποτα 

Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά)

Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα 

Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό 

Ειχες κάνει το ιδιο με την νατεριαλ να χεις μετρο σύγκρισης; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Ευχαριστώ !

Δε τα βγάζω φωτογραφία μη τα ματιάσω 

Προφανώς δεν έμεινε τίποτα 

Πρόβατο μπούτι, από τον χασάπη που ψωνίζω (στην Αγία Σοφία στον Πειραιά)

Στα του θέματος, η Napoleon τα πήγε άψογα 

Την ανέβασα στους 300, μετά τέρμα στο χαμηλό οι 2 καυστήρες, με τον έναν εντελώς εκτός (για safety, αλλά δεν χρειάστηκε τελικά), overall πολύ ικανοποιημένος, ουσιαστικά καμία ανάφλεξη και το ζώο έγινε μπαμ και πολύ ζουμερό 

Street meat ή καμία σχέση;

Δημοσ.
9 hours ago, sndev said:

Ειχες κάνει το ιδιο με την νατεριαλ να χεις μετρο σύγκρισης; 

Ναι, και για να μην την αδικώ, ακολουθώντας τις συμβουλές σας, είχα ψήσει με τους καυστήρες τερμα χαμηλά, χωρίς να έχω θέμα 

Όταν ειχα βάλει παϊδακια βέβαια είχε γίνει μακελειό, οπότε εκεί θα έχω σωστό μέτρο σύγκρισης, αλλά του είχαν τελειώσει χτες 

Απλα με τη Napoleon όπως το έκοψα μπορούσα να πάω και πιο ψηλά από θερμοκρασία χωρίς πρόβλημα 

9 hours ago, ventic139 said:

Street meat ή καμία σχέση;

Όχι όχι 

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να το πω, μπορώ να γράψω ποιο χασάπικο ειναι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον συγκεκριμένο

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

 

Όχι όχι 

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να το πω, μπορώ να γράψω ποιο χασάπικο ειναι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον συγκεκριμένο

δε νομιζω προβλημα να υπαρχει, ισα ισα να μοιραζουμε τετοιες πληροφοριες... :D 

Δημοσ.

Προτασεις για κρεοπωλεια κανεις?

(νοτια κατα προτιμιση)

του σκλαβενιτη τα κρεατα ειναι αθλια παντως.

ειτε χυμα ειτε συσκευασμενα.

Δημοσ.
Στις 6/8/2023 στις 10:16 ΜΜ, ilpapacha είπε

.

 

+ carnicero.gr

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προτασεις για κρεοπωλεια κανεις?

(νοτια κατα προτιμιση)

του σκλαβενιτη τα κρεατα ειναι αθλια παντως.

ειτε χυμα ειτε συσκευασμενα.

παντως μοσχαρισιες μπριζολες που εχω παρει ηταν λουκουμι σε μαντεμι, ακομη καλυτερες και απο του κρεωπολειου...

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

ΕΧΕΙ χρησιμοποιησει καποιος για τον καθαρισμο του καδου το καθαριστικο blue velvet να μας πει εντυπωσεις.

 

https://www.skroutz.gr/s/22419457/Blue-Velvet-Professional-Επαγγελματικό-Καθαριστικό-Spray-Γενικής-Χρήσης-1lt.html

Aπ οτι βλεπω κανει και για αλουμινιο και λενε οικολογικο κλπ κλπ. Εγω παντως εχω σταματησει να βαζω καθαριστικα μεσα στην ψησταρια. Σπατουλα και βουρτσα μονο μαζι με νερο πιο σπανια.

  • Like 2
Δημοσ.

Για τα παϊδάκια, πρόβια, αρνίσια, ζυγούρι κλπ ο κανόνας που ακολουθώ είναι υψηλή φωτιά να ζεσταθεί ο κάδος και μετά τέρμα χαμηλά τους καυστήρες.

Η θερμοκρασία θαλάμου θα είναι περίπου 140-190 βαθμούς (αναλόγως του αριθμού καυστήρων και της δύναμής τους)  και ψήνεις άψογα.

Πάντα αφήνουμε ένα χώρο για να μεταφέρουμε κομμάτια από το ψητό που από κάτω έχει αρπάξει, όπως δηλαδή κάνουμε και στις ψησταριές κάρβουνου κλπ. 

Τέλος ελέγχουμε συχνά ανοίγοντας το καπάκι για τυχόν φλόγα στις φλογοκρύπτες.

  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...