Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και καλαμακια κοτοπουλο εχουμε, και λουκανικα απο Ναξο εχουμε, και καλαμποκακι εχουμε, και μπαγκετουλα εχουμε.

edit: παιζει να ειναι το πιο νοστιμο λουλανικο που εχω δοκιμασει. 

 

370116026_7005532516233423_2396744258421310398_n.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 9
Δημοσ.
18 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Και καλαμακια κοτοπουλο εχουμε, και λουκανικα απο Ναξο εχουμε, και καλαμποκακι εχουμε, και μπαγκετουλα εχουμε.

edit: παιζει να ειναι το πιο νοστιμο λουλανικο που εχω δοκιμασει. 

 

370116026_7005532516233423_2396744258421310398_n.jpg

Το λουκάνικο από που αγορασμένο? Να δοκιμάσουμε? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Το λουκάνικο από που αγορασμένο? Να δοκιμάσουμε?

Από Νάξο το έχω φέρει. Απέναντι από το κλειστό μπάσκετ, έχει ένα κρεοπωλείο.

  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Από Νάξο το έχω φέρει. Απέναντι από το κλειστό μπάσκετ, έχει ένα κρεοπωλείο.

Έλεγα μήπως ήταν από κάποιο super.  

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κ πάλι παιδιά! Πήγα ν δω σήμερα για την πρώτη μου αγορά ψησταριάς αερίου κ ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω τη Jamestown madoxx 4.1 στα 450 από πρακτικέρ είδα πρόσφορα της weber spirit ii E-210 στα 539 ευρώ. Αξίζει λέτε να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω τη weber? Με προβλημάτισε ότι έχει μόνο δύο καυστήρες από θέμα ισχύος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreasnik17 είπε

Καλησπέρα κ πάλι παιδιά! Πήγα ν δω σήμερα για την πρώτη μου αγορά ψησταριάς αερίου κ ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω τη Jamestown madoxx 4.1 στα 450 από πρακτικέρ είδα πρόσφορα της weber spirit ii E-210 στα 539 ευρώ. Αξίζει λέτε να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω τη weber? Με προβλημάτισε ότι έχει μόνο δύο καυστήρες από θέμα ισχύος. 

Η ισχύς δεν είναι θέμα. Οι Weber είτε 2, είτε 3, είτε 4 καυστηρες θα πιάνει ίδια θερμοκρασία. Αυτό που πρέπει να δεις είναι αν σε καλύπτει το μέγεθος. Αν με το μέγεθος είσαι οκ, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο αυτές ψησταριές. 

Αν θες να ανέβεις σε μέγεθος και να πέσεις σε ποιότητα (ψησίματος και κατασκευής) τότε και η Jamestown είναι οκ. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις δλδ.

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, ilpapacha said:

Λουκάνικα, σεφταλιές και μπιφτέκια γι απόψε

IMG_3492.jpeg.ad13d263720b1f11f7f31d9d2f043028.jpeg

Τρομερο εργαλείο 

Με χαλανε τα φωτακια βέβαια αλλά μπρος στις φράγμενες αρτηριες τι ειναι το παρδαλε.

 

Αθηνα την έχεις αυτην;

3 hours ago, andreasnik17 said:

Καλησπέρα κ πάλι παιδιά! Πήγα ν δω σήμερα για την πρώτη μου αγορά ψησταριάς αερίου κ ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω τη Jamestown madoxx 4.1 στα 450 από πρακτικέρ είδα πρόσφορα της weber spirit ii E-210 στα 539 ευρώ. Αξίζει λέτε να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω τη weber? Με προβλημάτισε ότι έχει μόνο δύο καυστήρες από θέμα ισχύος. 

Η ερωτηση είναι 3 στα 5 ψησιματα που θα κανεις για ποσα ατομα θα ειναι; 

Επομενη ερωτηση ποσο συχνά ;

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sndev είπε

Τρομερο εργαλείο 

Με χαλανε τα φωτακια βέβαια αλλά μπρος στις φράγμενες αρτηριες τι ειναι το παρδαλε.

 

Αθηνα την έχεις αυτην;

Μπροστά στις φραγμένες αρτηρίες δεν υπολογίζουμε τίποτα. Τα φωτάκια μ αρέσουν πάντως. Ειδικά η εναλλαγή σε κόκκινο χρώμα βοηθάει να γνωρίζεις, ανά πάσα στιγμή, ποιον ή πόσους καυστήρες έχεις αναμμένους και στο τέλος να σιγουρευτείς ότι τους έχεις κλείσει όλους.

Αυτή την έχουμε στο εξοχικό.

  • Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, ilpapacha said:

Μπροστά στις φραγμένες αρτηρίες δεν υπολογίζουμε τίποτα. Τα φωτάκια μ αρέσουν πάντως. Ειδικά η εναλλαγή σε κόκκινο χρώμα βοηθάει να γνωρίζεις, ανά πάσα στιγμή, ποιον ή πόσους καυστήρες έχεις αναμμένους και στο τέλος να σιγουρευτείς ότι τους έχεις κλείσει όλους.

Αυτή την έχουμε στο εξοχικό.

Ναι εντάξει αδικο δεν εχεις οπτικα βοηθάει αλλα νομιζω μηχανικα ολοι κλείνουμε στο τέλος κ την μπουκαλα 

Εμενα μαρεσει μονο το μεσα φως :P

 

  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι εντάξει αδικο δεν εχεις οπτικα βοηθάει αλλα νομιζω μηχανικα ολοι κλείνουμε στο τέλος κ την μπουκαλα 

Εμενα μαρεσει μονο το μεσα φως :P

 

Πρώτα κλείνω την μπουκάλα κι έπειτα τους καυστήρες, ώστε να «κάψουν» όσο αέριο υπάρχει στις σωληνώσεις.

Ο εσωτερικός φωτισμός βοηθάει το βράδυ ώστε να βλέπεις καλύτερα τα κρέατα. Μπορείς βέβαια να τοποθετήσεις κι έναν φακό στο χερούλι του καπακιού.

  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Τι ακριβώς εννοείς;

εννοει οτι και αυτοι εκει στην Napoleon μπορει να βγαζουν καλες ψησταριες, αλλα κατι με την Ρομα πρεπει να εχουν νταραβερι. Αλλιως δεν εξηγειται αυτο το λαμπιόνι

  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...