SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Υπάρχουν και βούρτσες που οι «τρίχες» τους δεν είναι «ελεύθερες», όπως πχ οι παρακάτω Eιχα παρει μια απο αμαζον με πολυ καλες κριτικες και δεν καθαριζε τπτ. Ηταν πολυ σκληρα τα συρματα και δεν αγκαλιαζαν τη σχαρα να την καθαρισουν.
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλημέρα ομαδα τη παραπάνω βδομάδα θέλω να δοκιμάσω να βάλω μια σούβλα κοντοσούβλι στη νέα μου ψησταριά και θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να προσέξω κάτι, σε τι διαφέρει όταν βάζουμε κοντοσούβλι σε κάρβουνο κτλπ…
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, ventic139 είπε Καλημέρα ομαδα τη παραπάνω βδομάδα θέλω να δοκιμάσω να βάλω μια σούβλα κοντοσούβλι στη νέα μου ψησταριά και θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να προσέξω κάτι, σε τι διαφέρει όταν βάζουμε κοντοσούβλι σε κάρβουνο κτλπ… Δεν θα παρεις ξεκαθαρη απαντηση. Αλλος θα σου πει βαλε ταψακι απο κατω. Αλλος οχι ταψακι. Αλλος τυλιξε το σε λαδοκολα. Αλλος οχι. Κανε δοκιμες και θα το βρεις. Προσωπικα το βαζω σκετο χωρις ταψακια και λαδοκολες με ολους τους καυστηρες χαμηλα. Συνταγη κανω αρωματικο κοντοσουβλι Μαλλιωρας youtube. 2
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν θα παρεις ξεκαθαρη απαντηση. Αλλος θα σου πει βαλε ταψακι απο κατω. Αλλος οχι ταψακι. Αλλος τυλιξε το σε λαδοκολα. Αλλος οχι. Κανε δοκιμες και θα το βρεις. Προσωπικα το βαζω σκετο χωρις ταψακια και λαδοκολες με ολους τους καυστηρες χαμηλα. Συνταγη κανω αρωματικο κοντοσουβλι Μαλλιωρας youtube. Αγαπάμε αδερφούς μαλλιωρααα….. προσωπικα το τυλίγω πάντα στη αρχή με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο να βράσει μέσα και μετά το βγάζω να πάρει ωραίο χρωμα… δε ξέρω κατά ποσό θα γίνει με τη ψησταριά εδώ.. γιατί λόγω κόσμου από κάτω θα βάλω αργότερα και κάτι άλλες μικρές σούβλες για μεζέ 🤣 να φανταστώ το καπάκι κλειστό όλη τη διάρκεια έτσι ; Επίσης αν βάλω ταψάκι για τα ζουμιά δε θα κόβει τη θερμότητα που θ περνάει απο τις σχάρες ;; 1
protathlitis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, vins είπε εγώ πλένω τις ανοξείδωτες σχάρες μου με ανοξείδωτο συρμάτινο σφουγγάρι Ok, για ανοξείδωτες δεν γνωρίζω, μπορεί να βολεύει, εγώ σε μαντεμένιες αναφέρομαι. 4 λεπτά πριν, ventic139 είπε προσωπικα το τυλίγω πάντα στη αρχή με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο να βράσει μέσα Αυτή η πρακτική έχει νόημα στα ανοιχτού τύπου ΒΒQ και όχι στα δικά μας που εγκλωβίζεται η θερμότητα κλείνοντας το καπάκι. Επίσης καλό είναι να υπάρχει ένα ταψάκι με λίγο νερό από κάτω, αλλιώς μπορεί να έχεις αναφλέξεις από τα λίπη που πέφτουν. 1
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, protathlitis είπε Αυτή η πρακτική έχει νόημα στα ανοιχτού τύπου ΒΒQ και όχι στα δικά μας που εγκλωβίζεται η θερμότητα κλείνοντας το καπάκι. Επίσης καλό είναι να υπάρχει ένα ταψάκι με λίγο νερό από κάτω, αλλιώς μπορεί να έχεις αναφλέξεις από τα λίπη που πέφτουν. αν βάλω ταψάκι με νερό κατά μήκους της σούβλας δε θα κόβει τη θερμότητα όμως ;
protathlitis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, ventic139 είπε αν βάλω ταψάκι με νερό κατά μήκους της σούβλας δε θα κόβει τη θερμότητα όμως ; Εγώ που το έχω κάνει η θερμοκρασία της ψησταριάς μια χαρά ήταν όσο την είχα ρυθμίσει. Βέβαια να πω μέχρι κοτόπουλο έχω ψήσει στην σούβλα, το κοντοσούβλι είναι το επόμενο level ! Εσύ βλέπω πας από την αρχή στα δύσκολα! δεν περιμένεις λίγο να την μάθεις την ψησταριά σου πρώτα?
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, protathlitis είπε Εγώ που το έχω κάνει η θερμοκρασία της ψησταριάς μια χαρά ήταν όσο την είχα ρυθμίσει. Βέβαια να πω μέχρι κοτόπουλο έχω ψήσει στην σούβλα, το κοντοσούβλι είναι το επόμενο level ! Εσύ βλέπω πας από την αρχή στα δύσκολα! δεν περιμένεις λίγο να την μάθεις την ψησταριά σου πρώτα? Θα έχω κόσμο λόγω γενεθλίων και έλεγα να βάλω μια σούβλα κοντοσούβλι και από κάτω διαφορά αλλά κρέατα.. έχω και τα MEATER όποτε ποντάρω εκεί στο να μην τα κάψω 🤣🤣 με έβαλες σε σκέψεις τώρα .. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από ventic139
Amaretos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Σου χωραει η σουβλα και να εχεις και τις σχαρες απο κατω να ψηνεις ταυτοχρονα? και αν ναι, πρεπει προς το τελειωμα να ριξεις πανω τι θες να ψησεις, και παλι δυσκολα, γιατι συνηθως γκαζωνουμε στο τελος τους καυστηρες για να δοωσουμε χρωμα/τραγανοτητα στο κοντοσουβλι 2
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Amaretos είπε Σου χωραει η σουβλα και να εχεις και τις σχαρες απο κατω να ψηνεις ταυτοχρονα? και αν ναι, πρεπει προς το τελειωμα να ριξεις πανω τι θες να ψησεις, και παλι δυσκολα, γιατι συνηθως γκαζωνουμε στο τελος τους καυστηρες για να δοωσουμε χρωμα/τραγανοτητα στο κοντοσουβλι Από ότι έχω δει χωράει ναι εχει διαφορετική υποδοχή για τη σούβλα και με τις σχάρες από κάτω μπορείς να πετάξεις από κάτω κάτι πριν δυναμώσεις που λες… θα κάνω μια δοκιμή καλού κακου τη σούβλα να δω ότι χωράει όντως αλλιώς βλέπω να πετάει σούβλες πάνω στις σχάρες να τελειώνει το θεμα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από ventic139
protathlitis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 έχει δίκιο ο φίλος, συνήθως οι σχάρες βγαίνουν για να κερδίσεις χώρο να μην βρίσκει το ψητό όταν γυρνάει. Επίσης έχεις ιδέα πόσα λίπη θα καίγονται και θα πέφτουν από το κοντοσούβλι? Αυτά που προτιμάς να πέφτουν, στο ταψάκι, στις σχάρες, στις φλογοκρύπτες ή στα άλλα κρέατα που ψήνεις?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Βαλε πρωτα το κοντοσουβλι και κανε το οπως γουσταρεις. Βγαλε το μετα και βαλτο σε μια γαστρα να μεινει ζεστο ή σερβιρε το για ορεκτικο και ψησε τα υπολλοιπα μετα.
andreasnik17 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 καλησπέρα παιδιά. Με ψήσατε και αγόρασα τη weber spirit 210. Σήμερα θα πάω να τη παραλάβω. Θέλω μια βοήθεια ως προς τη φιάλη αερίου.. πρέπει να χρησιμοποιήσω κάτι συγκεκριμένο? επίσης τι βουρτσάκι πρέπει να πάρω για το καθάρισμα της.
netagra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, iwnas28 είπε οριστε κ οι φωτογραφιες της ψησταριας! Βλέπω γρατζουνιές και ανεπαίσθητα χτυπηματάκια σε κάποια σημεία, με αρκετή βρωμιά που έχει μαζέψει και συνδυασμό με υγρασία ίσως να γίνεται κάτι τέτοιο. 2
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 55 λεπτά πριν, protathlitis είπε έχει δίκιο ο φίλος, συνήθως οι σχάρες βγαίνουν για να κερδίσεις χώρο να μην βρίσκει το ψητό όταν γυρνάει. Επίσης έχεις ιδέα πόσα λίπη θα καίγονται και θα πέφτουν από το κοντοσούβλι? Αυτά που προτιμάς να πέφτουν, στο ταψάκι, στις σχάρες, στις φλογοκρύπτες ή στα άλλα κρέατα που ψήνεις? Αν βγάλω τις σχάρες πως θα βάλω το ταψάκι πάνω στις φλογοκυπτρες ;; 37 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Βαλε πρωτα το κοντοσουβλι και κανε το οπως γουσταρεις. Βγαλε το μετα και βαλτο σε μια γαστρα να μεινει ζεστο ή σερβιρε το για ορεκτικο και ψησε τα υπολλοιπα μετα. Αυτό λέω να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα