Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, teoxen είπε

Αν θες να μαγειρέψεις κατσαρόλα είναι μακράν καλύτερο στο διπλανό ματι η το ίδιο είναι αν το έχεις και μέσα πάνω στην σχάρα. Είμαι στο ψάξιμο για αγορά και σκέφτομαι μήπως ήταν καλά να πάρω και με διπλανό μάτι. Απλά ανεβαίνει αρκετά η τιμή και εντάξει δεν παίζει να είναι καθημερινο μαγείρεμα έξω αλλά μια στο τόσο και δεν ξέρω αν αξίζει.

Δεν έχω πλαινό μάτι, αλλά θα έλεγα τηγάνισμα στο πλαϊνό μάτι και τα υπόλοιπα μέσα, πάνω στην σχάρα, πάντα με κλειστό καπάκι. έχω μαγειρέψει πχ πάπια μέσα σε γάστρα.

Οι πατάτες πχ όπως είπε και ο φίλος μπορούν να γίνουν σε φέτες πάνω στην σχάρα. Απλώς αν είναι πολλές , παίρνει λίγη ώρα να τις γυρίσεις από την άλλη με την τσιμπίδα. 

Επεξ/σία από protathlitis
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2518

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, teoxen είπε

Αν θες να μαγειρέψεις κατσαρόλα είναι μακράν καλύτερο στο διπλανό ματι η το ίδιο είναι αν το έχεις και μέσα πάνω στην σχάρα. Είμαι στο ψάξιμο για αγορά και σκέφτομαι μήπως ήταν καλά να πάρω και με διπλανό μάτι. Απλά ανεβαίνει αρκετά η τιμή και εντάξει δεν παίζει να είναι καθημερινο μαγείρεμα έξω αλλά μια στο τόσο και δεν ξέρω αν αξίζει.

Η ύπαρξη πλαϊνού ματιού αξίζει σίγουρα. Καταρχήν, η ενέργεια του διοχετεύεται απευθείας και αποκλειστικά στο σκεύος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα, πχ για ένα τηγάνισμα χωρίς να πρέπει να ανοίξεις την ψησταριά. Είναι ο πιο βολικός, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για τη χρήση που προορίζεται. Αν δεν υπάρχει οκ θα βρεθεί εναλλακτική οδός. Αλλά αν μπορείς να το έχεις από την αρχή, με την απόκτηση της ψησταριάς, κάντο και δεν θα μετανιώσεις για τα παραπάνω χρήματα.

Δημοσ.

pizza night χθες με παρέα, με 3 πίτσες πάνω σε πέτρα ψησίματος, στους 300 βαθμούς. όπως πάντα βγήκε πολύ καλή.

Mοτσαρέλα νοπή, μελιτζάνες, μανιτάρια, φέτα, απάκι, καλαμπόκι κλπ.

IMG_7689.jpeg

• Like 7
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μπορούσα να είχα τις προτάσεις σας για την πρώτη μου αγορά ψησταριάς υγραερίου έως 250-300€; Αρχάριος προφανώς :)

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, theoda είπε

Καλησπέρα, θα μπορούσα να είχα τις προτάσεις σας για την πρώτη μου αγορά ψησταριάς υγραερίου έως 250-300€; Αρχάριος προφανώς :)

Δες μία τις Naterial Kenton από το Leroy Merlin. Ανά περιόδους τις έχουν σε έκπτωση, οπότε εάν δεν σε επείγει, μπορείς να τις βρεις σε καλύτερη τιμή.

https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Naterial Kenton&tag=1

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση με την Nattera Advance 4 ποια θα έλεγες ότι είναι καλύτερη; 

1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Δες μία τις Naterial Kenton από το Leroy Merlin. Ανά περιόδους τις έχουν σε έκπτωση, οπότε εάν δεν σε επείγει, μπορείς να τις βρεις σε καλύτερη τιμή.

https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Naterial Kenton&tag=1

Σε σχέση με την Nattera Advance 4 ποια θα έλεγες ότι είναι καλύτερη ;

Δημοσ.
3 hours ago, theoda said:

Ξεκάθαρα Naterial Kenton

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, theoda είπε

Η Kenton είναι καλύτερη ποιοτικά.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, protathlitis είπε

pizza night χθες με παρέα, με 3 πίτσες πάνω σε πέτρα ψησίματος, στους 300 βαθμούς. όπως πάντα βγήκε πολύ καλή.

Mοτσαρέλα νοπή, μελιτζάνες, μανιτάρια, φέτα, απάκι, καλαμπόκι κλπ.

IMG_7689.jpeg

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!!ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ αν και καθυστερημενα!Ερωτηση πριν κανα δυο χρόνια αγόρασα πέτρα για ψήσιμο πίτσας,πρέπει να προσέξω κάτι;;;(σκεφτομαι να κάνω δοκιμή αύριο)στους πόσους βαθμού παίζουμε;;;;Κάνουμε κάτι στην πέτρα πριν το ψήσιμο;;;Υπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ρε παιδες, εδω κοντα Πειραια, Καλλιθεα κλπ που θα βρω πελετ για καπνισμα να κανω μια δοκιμη?

Aν σε βγαζει ο δρομος απο Γαλατσι ελα να σου δωσω λιγα να δοκιμασεις.

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, VarDerSar86 said:

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!!ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ αν και καθυστερημενα!Ερωτηση πριν κανα δυο χρόνια αγόρασα πέτρα για ψήσιμο πίτσας,πρέπει να προσέξω κάτι;;;(σκεφτομαι να κάνω δοκιμή αύριο)στους πόσους βαθμού παίζουμε;;;;Κάνουμε κάτι στην πέτρα πριν το ψήσιμο;;;Υπαρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

300 βαθμούς

την περνάς με ένα νωπό πανί να είναι καθαρή. Δεν την πλένεις κάτω από τη βρύση 

Τη βάζεις μέσα και μετά ανάβεις την ψησταριά, ώστε η πέτρα να ζεσταθεί σταδιακά.  Όταν πιάσεις θερμοκρασία περιμένεις κανένα δεκάλεπτο να πιάσει θερμοκρασία και η πέτρα και βάζεις την πίτσα. (περίπου 5-8 λεπτά ) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Amaretos είπε

Ρε παιδες, εδω κοντα Πειραια, Καλλιθεα κλπ που θα βρω πελετ για καπνισμα να κανω μια δοκιμη?

Και σε όλα τα "Κωτσόβολος".

https://www.kotsovolos.gr/ProductDisplay?partNumber=182763

Α σόρυ πέλλετ είπες...

Επεξ/σία από est

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...