Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόκκινος ρυθμιστής coral prime 1kg /h  1,3kg /h 

γκρι ρυθμιστης coral prime 1.5 kg/h 

25 minutes ago, doctor_pin said:

@SagoniasSlutRos

Ναι νομιζω σε αυτη την προσφορα αξιζει περισσοτερο, ελπιζω να καθαριζει ευκολα :P

https://grillme.gr/psistaries/ana-typo/psistaries-ygraeriou/napoleon-freestyle-425-graphite-psistaria-ugraeriou-f425pgt-gr?lang=gr&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIndiKve-xggMVktF3Ch3PuQbQEAYYASABEgKFXfD_BwE

παρε τα ταψακια της κ δε θα ασχοληθείς περισσότερο απο 1 φορα το χρονο

Ψάξε δε ξερω αν ειναι αυτα

https://grillme.gr/aksesouar/aksesouar-psisimatos/doxeia-syllogis-lipous/napoleon-drip-pan-liner-for-rogue-425-62020?lang=gr&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3aeqBhBzEiwAxFiOBpzDO1C9VGGK3JX7I8tsD8vxAnTj3KjlXDpwjVlB6T7KPZpE_ci0rRoCh7AQAvD_BwE

 

και οχι για 15 ε τα 3 μη σκευτεις να βάλεις αλουμινόχαρτο δε κανει την ιδια δουλεια. επισης τα χω λαμπαδιασει 2 3ς φορες κ δε καταλαβαίνουν τπτ , το κανονικο αλουμινόχαρτο θα χε μαστουρώσει τα περιστερια της γειτονιας κ τη γατα του vins

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

H αλλαγη του ρυθμιστη θα γινει μια φορα μονο και ειναι πολυ απλη, σαν να βαζεις λαστιχο στο βρυση χωρις τα κλικ-κλακ εξαρτηματα. 

Αν χρησιμοποιησεις αεριο μειγμα θα πρεπει ο ρυθμιστης σου να ειναι στα 28-30Mbar.
Aν χρησιμοποιησεις προπανιο (εχει καλυτερη συμπεριφορα σε μεγαλης διαρκειας ψησιματα αλλα κυριως το χειμωνα δεν χανει αποδοση) θα πρεπει ο ρυθμιστης σου να ειναι 37Mbar.
Μπορεις να χρησιμοποισεις τον ιδιο και στις δυο περιπτωσεις, αλλα οπως καταλαβαινεις ειτε θα υπολειτουργει, ειτε θα δινει περισσοτερη πιεση απ οσο χρειαζεται.

Οσον αφορα την παροχη, θα πρεπει ο ρυθμιστης να μπορει να δινει μεχρι 1.5κιλο/ωρα. Εχω την εντυπωση οτι μπορουν να σε βοηθησουν οι @sndev και @ilpapacha σε αυτο. Νομιζω ειχαν αυτη την πληροφορια κατα ποσο της coral prime δινει τοσο.

Η ενδειξη σταθμης ειναι παπατζα. Θα σου δειξει οτι ειναι αδεια η μπουκαλα, αλλα θα το κανει ξαφνικα και δεν θα εχεις χρονο να αντιδρασεις. Η μονη σιγουρη λυση ειναι να εχεις δευτερη μπουκαλα παντα stand by και μολις τελειωσει η πρωτη την κουμπωνεις και συνεχιζεις το ψησιμο μεσα σε λιγα λεπτα.

 

1 λεπτό πριν, sndev είπε

Κόκκινος ρυθμιστής coral prime 1kg /h

γκρι ρυθμιστης coral prime 1.5 kg/h 

Σας ευχαριστώ. Για τον κόκκινο βλέπω το διαφημίζουν με 1.3kg/ h. Είναι λάθος;

Εαν δίνει 1kg ή 1.3kg, υπάρχεί πρόβλημα που η ψησταριά αναφέρει μέγιστο 1492k/h. Φαντάζομαι όχι, αλλα τι σημαίνει πρακτικά λίγοτερη ροή απο την υποστηριζόμενη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, epir21 said:

 

Σας ευχαριστώ. Για τον κόκκινο βλέπω το διαφημίζουν με 1.3kg/ h. Είναι λάθος;

Εαν δίνει 1kg ή 1.3kg, υπάρχεί πρόβλημα που η ψησταριά αναφέρει μέγιστο 1492k/h. Φαντάζομαι όχι, αλλα τι σημαίνει πρακτικά λίγοτερη ροή απο την υποστηριζόμενη ?

 

μπορει εγω να κανω λαθος πανε 2 χρονια που τα χα ψάξει

με ολες θα κανεις δουλεία κ ας είναι με 1kg /h

Πάρε γκρι φιάλη prime γκρι ρυθμιστή κ ας λέει 1.5 κ μην ασχολείσαι περαιτέρω το θέμα είναι να μπορείς να βρεις γκρι στη περιοχη σου σχετικά ευκολα για αλλαγή 

Spoiler

image.png.0a644d00f0f92d8b3493e24fef5ccce3.png 1.3 ειναι

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, epir21 είπε

Εαν δίνει 1kg ή 1.3kg, υπάρχεί πρόβλημα που η ψησταριά αναφέρει μέγιστο 1492k/h. Φαντάζομαι όχι, αλλα τι σημαίνει πρακτικά λίγοτερη ροή απο την υποστηριζόμενη ?

σημαινει οτι αν ανοιξεις ολους τους καυστηρες και τα ματια της ψησταριας στο τερμα, θα χρειαζεται ροη αεριου 1.5κιλο ανα ωρα. Αν ο ρυθμιστης σου δινει λιγοτερο, δεν θα δουλευουν στη μεγιστη ενταση τους. Με τον 1.5κιλο εισαι υπερκομπλε δλδ.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Μοσχαρίσια μπριζόλα για σήμερα

IMG_3673.jpeg.08978e29490b03147e1a9272ea1ac077.jpeg

Φαινεται να εχει ψηθει πολυ απ εξω και απο μεσα να ειναι ωμη, κανω λαθος?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Φαινεται να εχει ψηθει πολυ απ εξω και απο μεσα να ειναι ωμη, κανω λαθος?

Αναλόγως το πως την προτιμά ο καθένας. Γενικά το μοσχάρι, μπορείς να το καταναλώσεις από χαμηλές θερμοκρασίες.

Δες μία έναν σχετικό πίνακα θερμοκρασιών

image.jpeg.622327173d04640b386717f6a69abed3.jpeg
κι ένα σχετικό βιντεάκι

 

  • Like 2
Δημοσ.

Για καποιον που θελει μπριζολα medium rare κλπ η πιο safe επιλογη ειναι να την κανει sous vide και μετα sear.

Eτσι ακομα και κοτοπουλο μπορει να καταναλωθει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες.

Και για να μην παραπονιεται και ο @vins:

 

Disclaimer:

The information I provide on this forum is offered to the best of my knowledge and intentions, but I strongly advise all users to exercise due diligence and independently verify any statements, facts, or advice I share. I cannot guarantee the accuracy, timeliness, or applicability of the information in all circumstances, and it may be subject to change or updates. Therefore, I recommend double-checking any information I offer, especially before making significant decisions or taking action based on it. Remember that this forum is a platform for discussion and sharing, and individual circumstances may vary. Always consult with relevant experts or conduct further research when necessary.

Δημοσ.
6 hours ago, ηνίοχος said:

Σβήσε το  mail !!

Παίζει να καταλαβα κανα 3ωρο μετά τι εννοούσες :lol:

Δημοσ.
3 hours ago, protathlitis said:

έχει να προτείνει κανείς καμία αξιοπρεπή συσκευή vacuum ? κάτι που πρέπει να προσέξω? πχ αυτές του lidl είναι καλές?

Τι χρήση θες να κάνεις; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sndev είπε

Τι χρήση θες να κάνεις; 

Αναφέρομαι σε συσκευή απορρόφησης αέρα και σφράγιση σε σακούλα. Να βάζω μέσα πχ αλλαντικό που έφτιαξα, και το μισό το τρώω σε λίγες μέρες και το άλλο μισό στο vacuum να το ανοίξω σε 2 εβδομάδες. Ή να πάρω καλαμπόκια και να τα σφραγίσω για να τα ψήνω τον χειμώνα. ή μου έφερε κάποιος ψάρια και τα σφραγίζω για άλλη φορά. ή να σφραγίσω ξηρούς καρπούς Φαντάζομαι δηλαδή την χρήση του σαν μια εναλλακτική της κατάψυξης. Φαντάζομαι τα σφραγισμένα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο έτσι? αυτά που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται ψυγείο δηλαδή. 

Δημοσ.

προφανως εγινε χτες αυτο με το email και δεν το ειδα εγω οπως και πολλοι αλλοι, μπορουσες σημερα το πρωι που μου απαντησες να πεις ετσι και ετσι φαινεται το email και οχι να μου λες "Βγαζει ματι" που προφανως το πρωι δεν φαινοταν

image.png.cf9ced675836ccd53a8994c350fbe653.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Amaretos είπε

προφανως εγινε χτες αυτο με το email και δεν το ειδα εγω οπως και πολλοι αλλοι, μπορουσες σημερα το πρωι που μου απαντησες να πεις ετσι και ετσι φαινεται το email και οχι να μου λες "Βγαζει ματι" που προφανως το πρωι δεν φαινοταν

image.png.cf9ced675836ccd53a8994c350fbe653.png

φαντάζομαι οτι λύθηκε η παρεξήγηση  🍻

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...