Chanap Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Έχω το Vacuum Sealer του Lidl εδώ και 2 χρόνια. Για τα λεφτά του είναι πλήρες. Έχει σφράγιση και για υγρά σκευάσματα ή ελαφρά σφράγιση. Σίγουρα η ποιότητα του (σαν συσκευή) δεν είναι σπουδαία αλλά αξιόπιστο είναι. Συσκευάζω τα πάντα. Όσπρια για εκτός ψυγείου. Κρέατα για ψυγείο ή κατάψυξη, τυριά, ζαμπόν, μπέικον και άλλα ιδιοσκευάσματα. Τα συσκευασμένα αντέχουν πολλαπλάσιο χρόνο από τα μη συσκευασμένα σε κενό. Το πρόβλημα είναι να αγοραστούν σακούλες σωστές με CE χωρίς χημικά κτλ. Αν ήθελα να αγοράσω κάτι αντίστοιχο του lidl (το πήρα 49 ευρώ) σε δυνατότητες θα έπρεπε να ξοδέψω 150-200 ευρώ. Είχα κάνει μια μικρή σχετική έρευνα. 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Kαι γω του lidl εχω και ειναι πολυ τιμιο. Αξιζει η αγορα του.
ilpapacha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα τελευταία πάντως σκέφτομαι κι εγώ μια αγορά vacuum sealer. Θα περιμένω να δω αν υπάρξει κάποια προσφορά τις προσεχείς ημέρες. Τα περί θερμοκρασιών του κρέατος, τα έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές Κάποια παλαιότερα ποστ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από ilpapacha 1
ηνίοχος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 πως σας φαίνονται οι μέχρι στιγμής προσφορές σε ψησταριές υγραερίου για την black friday ;
Evgenios_V Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε 2 βδομαδες η μπριζολα που θα εχεις παρει απο τον χασαπη της γειτονιας θα εχει γινει αρκετα πιο μαλακη, δες wet aged steak. Τα αλλαντικα και τα τυρια θα σου κρατησουν μηνες. Εγω κρατησα μια nduja πανω απο χρονο σε vacuum. Ανοιγω, κοβω, σφραγιζω. Τυρια το ιδιο. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφό... Αξίζει πολύ η αγορά ενός vacuum
ilpapacha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφό... Αξίζει πολύ η αγορά ενός vacuum Γενικά υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα, περί ψησίματος/προετοιμασίας/συντήρησης φαγητού. Είχα σαν σκέψη, χωρίς να την έχω εγκαταλείψει τελείως, για κιμαδομηχανή, μηχανή για λουκάνικα κτλ. Σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει κάποιος να συνυπολογίσει το κόστος και το πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα ότι θα πρέπει να υπάρχει και διαθέσιμος χώρος αποθήκευσής τους. 1
Evgenios_V Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Γενικά υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα, περί ψησίματος/προετοιμασίας/συντήρησης φαγητού. Είχα σαν σκέψη, χωρίς να την έχω εγκαταλείψει τελείως, για κιμαδομηχανή, μηχανή για λουκάνικα κτλ. Σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει κάποιος να συνυπολογίσει το κόστος και το πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα ότι θα πρέπει να υπάρχει και διαθέσιμος χώρος αποθήκευσής τους. Νομίζω ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι αρκετά περιοριστικός παράγοντας γιατί τέτοια μηχανήματα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο... 2
vins Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 14 minutes ago, ilpapacha said: Γενικά υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα, περί ψησίματος/προετοιμασίας/συντήρησης φαγητού. Είχα σαν σκέψη, χωρίς να την έχω εγκαταλείψει τελείως, για κιμαδομηχανή, μηχανή για λουκάνικα κτλ. Σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει κάποιος να συνυπολογίσει το κόστος και το πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα ότι θα πρέπει να υπάρχει και διαθέσιμος χώρος αποθήκευσής τους. 8 minutes ago, Evgenios_V said: Νομίζω ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι αρκετά περιοριστικός παράγοντας γιατί τέτοια μηχανήματα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο... Τα 2/3 τέτοιων συσκευών που έχω είναι στην αποθήκη και λόγω του ότι δεν τα έχω εύκαιρα καταλήγουν να τα τρώει η σκόνη δυστυχώς… 2
ilpapacha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, vins είπε Τα 2/3 τέτοιων συσκευών που έχω είναι στην αποθήκη και λόγω του ότι δεν τα έχω εύκαιρα καταλήγουν να τα τρώει η σκόνη δυστυχώς… Κι αυτό σωστό. Εδώ καλά καλά δεν έχω χρησιμοποιήσει όλα τα αξεσουάρ που έχω για την ψησταριά. 1
Evgenios_V Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, vins είπε Τα 2/3 τέτοιων συσκευών που έχω είναι στην αποθήκη και λόγω του ότι δεν τα έχω εύκαιρα καταλήγουν να τα τρώει η σκόνη δυστυχώς… Ναι δυστηχως και είναι κρίμα γιατί και κόστος έχουν αλλά και χρήσιμες είναι...αλλά αν δεν τις έχεις πρόχειρες τότε απλά τις παρκάρεις και δεν εξυπηρετούν... 2
est Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Που και που, η ψησταριά, η κουζίνα, το delivery παραμερίζονται. Αλλά μένει η καλή ❤️ φίλοι... 8
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Γενικά υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα, περί ψησίματος/προετοιμασίας/συντήρησης φαγητού. Είχα σαν σκέψη, χωρίς να την έχω εγκαταλείψει τελείως, για κιμαδομηχανή, μηχανή για λουκάνικα κτλ. Σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει κάποιος να συνυπολογίσει το κόστος και το πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιήσει. Υπάρχει βέβαια και το θέμα ότι θα πρέπει να υπάρχει και διαθέσιμος χώρος αποθήκευσής τους. Εμένα είχε το μίξερ που πήρα μηχανή για κιμά και λουκάνικα. Είχα φτιάξει στο παρελθόν, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, μιας και πήγα να τα κάνω απαχα. 2
ηνίοχος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, est είπε Που και που, η ψησταριά, η κουζίνα, το delivery παραμερίζονται. Αλλά μένει η καλή ❤️ φίλοι... φιλαράκι το παρά έψησες μου φαίνεται -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για όσους ψήνουν για αρκετά άτομα ή θέλουν να διατηρήσουν ζεστό το φαγητό τους για πολύ ώρα είναι τα ανοξείδωτα θερμός Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από ηνίοχος
F117 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα! Για την Jamestown 4.2 ταιριάζει η πλάκα διπλής όψης της Napoleon 425 ταιριάζει? 45x29.8
katbo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα, λέω να δοκιμάσω λίγο κάπνισμα στην υγραερίου μου (Rogue 425) αλλά δεν έχω ιδέα. Κατάλαβα ότι το πέλλετ θα είναι το πιο βολικό-οικονομικό οπότε κοιτάω να αγοράσω σωλήνα, μάλλον μεγάλο 30cm κατευθείαν . Οι ερωτήσεις του πρωτάρη λοιπόν: 1. Στο πέλλετ χρειάζεται να βάλουμε και ταψάκι με νερό για υγρασία; 2. Βλέπω πουλάνε ειδικούς αναπτήρες. Με κλασσικό αναπτήρα δεν θα κάνω δουλειά; 3. Έχω μια πικάνια διαθέσιμη αλλά λέω στην αρχή να πειραματιστώ με κάτι πιο απλό για δοκιμή. Κλασσικές χοιρινές λαιμού αξίζουν για κάπνισμα; Φαντάζομαι έμμεσο ψήσιμο στους 130° για κανα μισάωρο και μετά θωράκιση; Κοντοσούβλια στη σούβλα που έτσι κι αλλιώς ψήνονται 1-2 ώρες καπνίζουμε ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα