Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vins είπε

Μιας και λέμε για φεις έχω δει κατά καιρούς βιντεάκια με κάτι exivos, μιλάμε δίνουν πόνο στην ανάφλεξη, φωτιά και λαύρα 😂

Ε πες τα ρε, μας έχουν πρήξει με τα ταψακια με νερό ότι δεν έχει αναφλεξεις. Δες εδώ που μέχρι και στην τσιπούρα δεν σβήνει. Οκ λιπαρό ψάρι, αλλά μην λέμε ψέματα στον κόσμο ότι δεν έχεις αναφλεξεις.

https://www.facebook.com/groups/thefoukouprojectgasgrill/permalink/2649361641882634/

  • Like 5
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ πάλι άλλο έγραψα. Ότι έχουν όλες οι υγραερίου αναφλέξεις.

Η ποιότητα και ομοιομορφία ψησίματος της Naterial με τις Weber-Napoleon είναι μέρα με νύχτα. ΠΟΛΥ καλύτερες οι Weber/Napoleon. Το ίδιο και στο καθάρισμα. Επίσης στην ποιότητα κατασκευής. Α και στην εγγύηση (ειδικα Napoleon). Ε και στην υποστήριξη και σιγουριά για ανταλλακτικά στο μέλλον. 

Μιας και λέμε για φεις έχω δει κατά καιρούς βιντεάκια με κάτι exivos, μιλάμε δίνουν πόνο στην ανάφλεξη, φωτιά και λαύρα 😂

 Έγραψες κατά λέξη  napoleon και Weber πως εάν δεν είναι  πεντακάθαρες  φουντώνουν οι φλόγες 

Να σου πω και κάτι που θυμήθηκα τώρα , πάλι από περιγραφή στο φεις από κάτοχο naterial ο οποίος έτυχε να ψήσει σε exivos και .... Καλύτερα να μην το γράψω  γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω

Σε ότι αφορά τις αναφλέξεις αυτές υπάρχουν παντού και σε υγραέριο όπως και σε κάρβουνο , είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο γνωστό σε όλους ..

Το θέμα είναι η διαχείριση...  (έγραψα διαχείριση και κοίτα τι θυμήθηκα τώρα , το παραμορφωμένο κάδο μιας weber  μερικές σελίδες πριν)

Δημοσ.
4 minutes ago, ηνίοχος said:

 Έγραψες κατά λέξη  napoleon και Weber πως εάν δεν είναι  πεντακάθαρες  φουντώνουν οι φλόγες 

Να σου πω και κάτι που θυμήθηκα τώρα , πάλι από περιγραφή στο φεις από κάτοχο naterial ο οποίος έτυχε να ψήσει σε exivos και .... Καλύτερα να μην το γράψω  γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω

Σε ότι αφορά τις αναφλέξεις αυτές υπάρχουν παντού και σε υγραέριο όπως και σε κάρβουνο , είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο γνωστό σε όλους ..

Το θέμα είναι η διαχείριση...  (έγραψα διαχείριση και κοίτα τι θυμήθηκα τώρα , το παραμορφωμένο κάδο μιας weber  μερικές σελίδες πριν)

Κατά λέξη έγραψα άλλα πράγματα, απλώς κλασικά απομόνωσες αυτό που εξυπηρετεί το δικό σου αφήγημα…

Α δλδ διαφήμιση δεν θέλεις να κανεις, αλλά διακριτική δυσφημιση του ανταγωνισμού είναι οκ;  Γελάμε τώρα.

Τέτοιου ειδους διαχείριση εννοείς, όπως η έξιβος; Ακόμα δεν πρόλαβε να ζεσταθεί το λιπος και να η λαμπάδα 😂
 

 

IMG_3843.jpeg

  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vins είπε

Κατά λέξη έγραψα άλλα πράγματα, απλώς κλασικά απομόνωσες αυτό που εξυπηρετεί το δικό σου αφήγημα…

Α δλδ διαφήμιση δεν θέλεις να κανεις, αλλά διακριτική δυσφημιση του ανταγωνισμού είναι οκ;  Γελάμε τώρα.

Τέτοιου ειδους διαχείριση εννοείς, όπως η έξιβος; Ακόμα δεν πρόλαβε να ζεσταθεί το λιπος και να η λαμπάδα 😂
 

 

IMG_3843.jpeg

Φίλε μου ό, τι έγραψες υπάρχει και μπορεί να το διαβάσει οποίος θέλει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα 

Για όλα τα άλλα περί διαχείρισης της φωτιάς μπορείς να δεις το βίντεο στο σύνδεσμο που ανέβασε ο φίλος @SagoniasSlutRos αν ξέρεις από ψήσιμο (που ξέρεις είμαι σίγουρος) μπορείς να νιώσεις την θερμοκρασία της σχάρας από τον ήχο που βγαίνει όταν τα ψάρια ακουμπούν στη σχάρα που παρεπιπτόντως δεν υπάρχει καθόλου φωτιά παρ όλο το ψεκασμό λαδιού 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ηνίοχος είπε

Για όλα τα άλλα περί διαχείρισης της φωτιάς μπορείς να δεις το βίντεο στο σύνδεσμο που ανέβασε ο φίλος @SagoniasSlutRos αν ξέρεις από ψήσιμο (που ξέρεις είμαι σίγουρος) μπορείς να νιώσεις την θερμοκρασία της σχάρας από τον ήχο που βγαίνει όταν τα ψάρια ακουμπούν στη σχάρα που παρεπιπτόντως δεν υπάρχει καθόλου φωτιά παρ όλο το ψεκασμό λαδιού 

Άλλο βίντεο σου έβγαλε? Το ότι ψήνει στο χαμηλό όπως λέει και δεν σβήνει η φωτιά στο αριστερό ψάρι δεν το βλέπεις? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Άλλο βίντεο σου έβγαλε? Το ότι ψήνει στο χαμηλό όπως λέει και δεν σβήνει η φωτιά στο αριστερό ψάρι δεν το βλέπεις? 

Πιστεύω ότι ξέρεις από ψήσιμο και μπορείς να αντιληφθείς τι  θερμοκρασία υπάρχει στη σχάρα μόνο από τόν ήχο όταν τα ψάρια ακουμπούν σ αυτή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karman13 είπε

Καλησπέρα! Μια βοήθεια. Θελω να αγοράσω μια ψησταρια αερίου. Διαθέτω μέχρι 350-400€.  Έχετε να προτείνετε κάτι; 

Ειδα ότι έχει και την Naterial Kenton στα leroy με προσφορά. Είναι καλές;

Η Naterial Kenton είναι μια τίμια επιλογή. Επίσης μπορείς να δεις και τις Jamestown από το Praktiker. 

  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ηνίοχος είπε

Πιστεύω ότι ξέρεις από ψήσιμο και μπορείς να αντιληφθείς τι  θερμοκρασία υπάρχει στη σχάρα μόνο από τόν ήχο όταν τα ψάρια ακουμπούν σ αυτή 

Πιστεύω καταλαβαίνεις τι λέω και προσπαθείς να το αποφύγεις.

  • Like 2
Δημοσ.

Εκείνη η φλόγα είναι για το Πάσχα μάλλον. Και δεν είναι από το λίπος αλλά από ειδικό ακροφυσιο που έχει μόνο η παγκόσμιου φήμης ψησταριά με το r&d τμήμα της να το έχει προσθέσει. 

Πάμε παρακάτω..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

Όπως νομίζεις 

Έχεις γράψει στο παρελθόν ότι για να μην έχεις αναφλεξεις σε Weber κλπ πρέπει να ψήνεις σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ στη δική σου ψήνεις και δυνατά. Τώρα όμως σε πειράζει η καυτή σχάρα. Οκ. 

Έχεις αναφέρει ότι με το νερό δεν έχεις αναφλεξεις, τώρα όμως σε πειράζει η καυτή σχάρα. Οκ. 

Όλοι παραδεχόμαστε τέτοια προβλήματα στις ψησταριές, εσύ στη δικαιολογία. 

Btw άσχετο, στο βίντεο λαδωσε ψάρια, λαδωσε σχάρα, και δεν έμεινε πετσα για πέτσα πάνω στα ψάρια. 

  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Έχεις γράψει στο παρελθόν ότι για να μην έχεις αναφλεξεις σε Weber κλπ πρέπει να ψήνεις σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ στη δική σου ψήνεις και δυνατά. Τώρα όμως σε πειράζει η καυτή σχάρα. Οκ. 

Έχεις αναφέρει ότι με το νερό δεν έχεις αναφλεξεις, τώρα όμως σε πειράζει η καυτή σχάρα. Οκ. 

Όλοι παραδεχόμαστε τέτοια προβλήματα στις ψησταριές, εσύ στη δικαιολογία. 

Btw άσχετο, στο βίντεο λαδωσε ψάρια, λαδωσε σχάρα, και δεν έμεινε πετσα για πέτσα πάνω στα ψάρια. 

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά , κάνε το κόπο να διαβάσεις ότι έγραψα στη προηγούμενη σελίδα για του λόγου του αληθές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευω αν βγειτε για τσίπουρα (ο τονος στο ι μιας κ μιλατε παλι για ψαρια)  θα λαμπαδιάσετε το κατάστημα και οχι τπτ αλλο , αυτοι δε θα χουν ταψάκια

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

Προσφορές camping gas

https://bbq-campingaz.gr/product-category/ψησταριές/?filter_offer=black-friday&query_type_offer=or

@sndev Για πες γνώμη Εσύ που είχες. Νομίζω έως 350€ έχει πολύ καλά κομμάτια. Ίσως αξίζει περισσότερο από naterial που παίζει στα 220.

  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...