Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, doctor_pin είπε

Η αγορα εγινε χτες , τελικα πηρα την Naterial Kenton που θα παραλαβω απο καταστημα αυριο.

Εντυπωσεις μετα την εγκατασταση αν και μερες που ειναι δυσκολο να βρω χρονο να μονταρω 

Μεγια φίλε πήρα την 4αρα, καλά ψησιματα 

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τσιμπίσα και εγώ την Naterial Kenton 3B.

Περιμένω να μου έρθει.

Πέτρα για πίτσα , τι μου προτείνετε;

Από ότι διάβασα, πρέπει να έχει πάχος 2cm;;;

Επεξ/σία από Vsrs7
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

καλημέρα
όπως είναι με το άνοιγμα πίσω εννοείς  ,  αυτό είναι πολύ πιθανό , σύμφωνα με αυτά που γράφεις η εταιρία αναφέρει οτι αυτή η θερμοκρασία επιτυγχάνεται με τη σχάρα  άδεια , εαν εσύ την μετράς γεμάτη κρέατα  είναι πολύ φυσικό να έχεις μικρότερη  , γιατί απορροφάται 
κάτι άλλο που παίζει και αυτό το ρόλο του είναι οτι την ίδια στιγμή λειτουργεί και το πλαινό μάτι και ισως ο ρυθμιστής να είναι στα όρια που μπορεί να τροφοδοτήσει με αέριο  δοκίμασε να μετρήσεις και χωρίς το πλαινό

Πρέπει να πιάνει 220 χωρίς κρέατα με όλα φουλ και μάτι κλειστό.

Σε μένα με όλα φουλ χωρίς κρέατα με κλειστό μάτι 180

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Την τσιμπίσα και εγώ την Naterial Kenton 3B.

Περιμένω να μου έρθει.

Πέτρα για πίτσα , τι μου προτείνετε;

Από ότι διάβασα, πρέπει να έχει πάχος 2cm;;;

Έχει κάποιες μάρκα naterial αυτη πηρα κι εγω από Λέρου 

  • Like 2
Δημοσ.

ΜΟυ απάντησε σήμερα το εργοστάσιο.

Τελικά αυτο το άνοιγμα ειναι φυσιολογικό και οι θερμοκρασίες  μου απότι μου είπαν είναι φυσιολογικές.

Στο επόμενο ψήσιμο ισος δοκιμάσω να το κλείσω με λίγο αλουμινόχαρτο να δώ πως θα δουλέψει!

 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vsrs7 είπε

Την τσιμπίσα και εγώ την Naterial Kenton 3B.

Περιμένω να μου έρθει.

Πέτρα για πίτσα , τι μου προτείνετε;

Από ότι διάβασα, πρέπει να έχει πάχος 2cm;;;

Προτίμησε πέτρα από κορδιερίτη με πάχος τουλάχιστον 1,3 εκατοστά

  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

ΜΟυ απάντησε σήμερα το εργοστάσιο.

Τελικά αυτο το άνοιγμα ειναι φυσιολογικό και οι θερμοκρασίες  μου απότι μου είπαν είναι φυσιολογικές.

Στο επόμενο ψήσιμο ισος δοκιμάσω να το κλείσω με λίγο αλουμινόχαρτο να δώ πως θα δουλέψει!

 

πολυ περιεργο μου φαινεται να εχει τοσο πολυ, τραβα μια φωτο ακριβως απο πισω οποτε μπορεις ετσι απο περιεργεια, μηπως επεσες και στην περιπτωση και φυσαγε ακριβς απο πισω...

  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Μεγια φίλε πήρα την 4αρα, καλά ψησιματα 

Και εγω για την 4ρα ελεγα στην αρχή απλα κράτησα το κοστος οσο χαμηλότερα για την ωρα και βλέπουμε.

Αλλωστε εχουμε να παρουμε αρκετά αξεσουάρ, δεν βρηκα ετοιμοπαράδοτο το ρυθμιστή που παει πανω στην μπουκάλα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doctor_pin είπε

Και εγω για την 4ρα ελεγα στην αρχή απλα κράτησα το κοστος οσο χαμηλότερα για την ωρα και βλέπουμε.

Αλλωστε εχουμε να παρουμε αρκετά αξεσουάρ, δεν βρηκα ετοιμοπαράδοτο το ρυθμιστή που παει πανω στην μπουκάλα.

Καλύτερα γενικά μεγάλη τσακ μπαμ ανεβάζει θερμοκρασία κάνεις οτι θες, αλλα και η αλλη δεν ειναι άσχημη 

Δημοσ.
Δημοσ.

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, v_vasilis είπε

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

πρεπει να παρεις δεν εχει μεσα οσο ειδα στις οδηγιες,

 

image.png.ac5af3cb3f2eecdcc203c8c9e8853d24.png

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, v_vasilis είπε

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

Θα πρέπει να τα προμηθευτείς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...