Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Ευχαριστώ φιλε μου δνε πειράζει θα παρω και άλλο χαχα προς το παρόν χθες με βοήθησε στις.μπριζολες για τα παιδιά έγιναν κομπλέ ;) το βέβαιο ειναι ότι έπεσαν οι kwh μου με την χρηση της Kenton!

Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο.  Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού...

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

καλημερες ομαδαρα

ποσο αντεχουν τα κρεατα σε vacuum στη συντηρηση ?

Το μοσχαρι που σφραγιζω το κραταω μεχρι 2 βδομαδες, αντε λιγο παραπανω, μετα αρχιζει και μυριζει.

Του εμποριου απο το the mart πχ εχουν ημερομηνια ληξης ανω του μηνα.

Μια φορα ειχα βαλει κοτοπουλο και μετα απο 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα μυριζε. Οποτε βαζω μονο μοσχαρι.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, est είπε

Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο.  Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού...

Ωραία ευχαριστώ γιατι όντως με προβλημάτισε, αν και γενικά οταν ανοίγω ανάβω τέρμα τον πλαϊνό που δεν εχω συνήθως κάτι πάνω (που ειναι η πλάκα) ωστε να μην πολύ πέφτει.. ;)

  • Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, est said:

Na zdrowie

αλλοι θα γλεντήσουν εγω δε τρώω τέτοιο φάρμακο

εχω κατι καλεσμενους που δε συμπαθώ

 

Δημοσ.
2 hours ago, sndev said:

@vins

SmartSelect_20231222_170605_Gallery.jpg.3c47b3bbd8fae25f94601315172f22c9.jpg

 

Σκεφτόμουν οτι τελειώνει ο κοβιντ κ πρεπει να γιορταστεί 

 

58 minutes ago, sndev said:

αλλοι θα γλεντήσουν εγω δε τρώω τέτοιο φάρμακο

εχω κατι καλεσμενους που δε συμπαθώ

 

Χαχαχαχαχαχα δε σε μπορώ ρεεεε!

Το πολωνέζικο από το mart δεν είναι; τίμιο για τα λεφτά του, το είχα κάνει γύρο και σουβλάκια (καμία σχέση με Angus φυσικά)

 

Δημοσ.
37 minutes ago, vins said:

 

Χαχαχαχαχαχα δε σε μπορώ ρεεεε!

Το πολωνέζικο από το mart δεν είναι; τίμιο για τα λεφτά του, το είχα κάνει γύρο και σουβλάκια (καμία σχέση με Angus φυσικά)

 

ναι αυτο ειναι

κοιτα ειναι η 4η φορα

τη πρωτη φορα ηταν εξαιρετικο ειχα παθει πλακα

τη δευτερη πολυ μετριο

τη τριτη το πέταξα σκουπίδια οπως ηταν βρωμοκοπουσε σαν ψαρι που χε νερουλιάσει μεσα σε φορμόλη 

 

τωρα εσυ νεοπλουτος κανεις γυρο με angus.. οκ οκ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Εχω κατι κοτόπουλα αν ανοιξω και το πατήσω μπορώ να το ψήσω ή πρεπει να εχω φιλέτα ξέρει κανείς; βέβαια ειναι και το κόλπο με την μπύρα απο οτι είδα..

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
1 hour ago, sndev said:

ναι αυτο ειναι

κοιτα ειναι η 4η φορα

τη πρωτη φορα ηταν εξαιρετικο ειχα παθει πλακα

τη δευτερη πολυ μετριο

τη τριτη το πέταξα σκουπίδια οπως ηταν βρωμοκοπουσε σαν ψαρι που χε νερουλιάσει μεσα σε φορμόλη 

 

τωρα εσυ νεοπλουτος κανεις γυρο με angus.. οκ οκ 

Χαχαχαχαχαχ, όχι ρε συ, με το πολωνέζικο τα κάνω αυτά 😂😂😂

Γενικά πάντως αυτά που είναι σε vacuum βλέπε και ημερομηνίες αλλά κυρίως δες να είναι όσο πιο τσίτα γίνεται, μην έχει φουσκώματα ή πολλά υγρά να κυκλοφορούν. 

  • Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, Varnavas89 said:

Καλησπέρα! Εχω κατι κοτόπουλα αν ανοιξω και το πατήσω μπορώ να το ψήσω ή πρεπει να εχω φιλέτα ξέρει κανείς; βέβαια ειναι και το κόλπο με την μπύρα απο οτι είδα..

Στον κανιβαλοσμο ολα επιτρέπονται. Δως του να καταλαβει θα γινει δουλιτσα μη φοβάσαι. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sndev είπε

Στον κανιβαλοσμο ολα επιτρέπονται. Δως του να καταλαβει θα γινει δουλιτσα μη φοβάσαι. 

Εδω τα κάνουν οι grill masters εμείς οι κοινη θνητοί.. ;) όντως μου φάνηκε περίεργο, πεταλούδα πιο νορμάλ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Εδω τα κάνουν οι grill masters εμείς οι κοινη θνητοί.. ;) όντως μου φάνηκε περίεργο, πεταλούδα πιο νορμάλ 

Δεν ξέρω τι εννοείς πάτημα, αλλά έχω δει συνταγή που τα ανοίγουν πεταλούδα και μετά τα πατάνε με ένα ταψί πάνω στο οποίο βάζουν τούβλα για βάρος. 

  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, George gia είπε

Αυτή λέει τπτ η να περιμένω να βάλει την kenton 4 σε προσφορά ρε παιδιά;; 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b500-4-1-84516188

Εγω λέω παίξε με κεντον 4αρα, vfm και safe συνάμα στην κατηγορία της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...