Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά...!!!

θα ήθελα την γνώμη σας...

δικαιολογουνται αυτά τα φουντωματα στους 150βαθμους κάδου...???

δλδ σε θερμοκρασίες searing θα κάνει ρίψεις canadair...???

 

 

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Εύχομαι και εγώ καλή χρονιά, με υγεία και χαρά. Και μέχρι τα πουγκιά μας να γεμίσουν με λεφτά ας έχουν τουλάχιστον λιχουδιές...

IMG_20240101_103113.jpg.d428153af940c7a434a18656934abdc9.jpgIMG_20240101_123339.jpg.03ff762e1175d63a194f0a7379a414f0.jpgIMG_20240101_145814_1.jpg.18025d635768fa5d255dec1721442a3c.jpg

  • Like 7
Δημοσ.

Πανσέτες δεν είν' αυτές;

4 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Καλή χρονιά...!!!

θα ήθελα την γνώμη σας...

δικαιολογουνται αυτά τα φουντωματα στους 150βαθμους κάδου...???

δλδ σε θερμοκρασίες searing θα κάνει ρίξεις canadair...???

 

 

 

Δημοσ.
Στις 30/12/2023 στις 11:53 ΜΜ, aka69 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπω σε διαδικασία να πειράξω μια ψησταριά ή να αφήσω κάποιον γνώστη να την πειράξει εφόσον δεν μιλάμε για την ίδια την αντιπροσωπία. Και όχι τόσο γιατί θεωρώ πως είναι δύσκολη ή αδύνατη η διαδικασία, γιατί είμαι μηχανικος και έχω κάνει αρκετές μετατροπές στην ζωή μου και θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω και αυτό, αλλά γιατί σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε μελλοντικά θα είσαι εκτός εγγύησης με το επιχείρημα ότι πειράχτηκε η λειτουργία της και θα αποποιούνται άπαντες την ευθύνη.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάρω την ψησταριά που εξαρχής ήθελα, στην prestige δεν παίζει να πάω γιατί ξεφεύγει αρκετά το μπάτζετ αλλά με αυτά και με αυτά θα καταλήξω στην BK baron από ότι φαίνεται που εν τέλη μου αρέσει και αυτή αρκετά και στην τιμή της που σου δίνει μαζί και την σούβλα της είναι αρκετά vfm. Το μόνο που με χαλάει είναι το 250αρι της μετατροπής στην αντιπροσωπία που θα μπορούσα κάλλιστα να το διαθέσω για μάτι infrared. Ωστόσο επειδή θα δώσω αυτά τα χρήματα ενώ θα μπορούσαν εξαρχής εφόσον αφαιρούν εξαρτήματα να ισοσκελίσουν το κόστος θα ζητήσω να μου δώσουν ότι αλλαχτεί έτσι ώστε να υπάρχουν μελλοντικά για παν ενδεχόμενο. Ίσως με αυτό καταφέρω να ρίξω το κόστος εφόσον θελήσουν να τα κρατήσουν εν τέλη!

Πάντως όπως και να έχει η ψησταριά θα συνδεθεί στο φυσικό όπως ήταν τα αρχικά σχέδια!

Να είμαστε καλά με υγεία και να έχουμε καλά ψησίματα!!!

Καλό πάντως θα ήταν να ζητήσεις να έχεις μια βεβαίωση γραπτώς ή/και με email για την αλλαγή/μετατροπή που θα κάνουν. Για να μπορέσεις να είσαι «καλυμμένος» είτε για ενδεχόμενη μελλοντική αξίωση εγγύησης είτε για μελλοντική πώληση της ψησταριάς.


Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία!

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/12/2023 στις 11:53 ΜΜ, aka69 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπω σε διαδικασία να πειράξω μια ψησταριά ή να αφήσω κάποιον γνώστη να την πειράξει εφόσον δεν μιλάμε για την ίδια την αντιπροσωπία. Και όχι τόσο γιατί θεωρώ πως είναι δύσκολη ή αδύνατη η διαδικασία, γιατί είμαι μηχανικος και έχω κάνει αρκετές μετατροπές στην ζωή μου και θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω και αυτό, αλλά γιατί σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε μελλοντικά θα είσαι εκτός εγγύησης με το επιχείρημα ότι πειράχτηκε η λειτουργία της και θα αποποιούνται άπαντες την ευθύνη.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάρω την ψησταριά που εξαρχής ήθελα, στην prestige δεν παίζει να πάω γιατί ξεφεύγει αρκετά το μπάτζετ αλλά με αυτά και με αυτά θα καταλήξω στην BK baron από ότι φαίνεται που εν τέλη μου αρέσει και αυτή αρκετά και στην τιμή της που σου δίνει μαζί και την σούβλα της είναι αρκετά vfm. Το μόνο που με χαλάει είναι το 250αρι της μετατροπής στην αντιπροσωπία που θα μπορούσα κάλλιστα να το διαθέσω για μάτι infrared. Ωστόσο επειδή θα δώσω αυτά τα χρήματα ενώ θα μπορούσαν εξαρχής εφόσον αφαιρούν εξαρτήματα να ισοσκελίσουν το κόστος θα ζητήσω να μου δώσουν ότι αλλαχτεί έτσι ώστε να υπάρχουν μελλοντικά για παν ενδεχόμενο. Ίσως με αυτό καταφέρω να ρίξω το κόστος εφόσον θελήσουν να τα κρατήσουν εν τέλη!

Πάντως όπως και να έχει η ψησταριά θα συνδεθεί στο φυσικό όπως ήταν τα αρχικά σχέδια!

Να είμαστε καλά με υγεία και να έχουμε καλά ψησίματα!!!

Οπως εγραψα και αλλου ... 
τα 250 Ευρω ειναι πολλα λεφτα για μετατροπη. 
παρε την ψησταρια που γουσταρεις και παιξε με μπουκαλες ... με 250 ευρω παιρνεις 11 φιαλες (Η αρχικη 50Ευρω + 10 αλλαγες 20Ευρω)
βαλε βανα και ταπωσε την παροχη ΦΑ και ξεχασε την. 

Αν τωρα εχεις θεματα .... 
πηγαινε αγορασε την coral gogas που ειναι 5 κιλη. 
και μεσα σε μια μεγαλη τσαντα σουπερ μαρκετ μπορεις να την μεταφερεις σπιτι σου ;) 
δεν θα παρει κανεις χαμπαρι τι κανεις στο μπαλκονι σου! 

Αυτα απο εμενα .... 

και το κοιταω μονο απο την οικονομικη πλευρα ...
αν το δεις απο τεχνικη πλευρα, δεν θα το σκεφτεις καν! 

 

 

  • Like 5
Δημοσ.
23 ώρες πριν, est είπε

Εύχομαι και εγώ καλή χρονιά, με υγεία και χαρά. Και μέχρι τα πουγκιά μας να γεμίσουν με λεφτά ας έχουν τουλάχιστον λιχουδιές...

IMG_20240101_103113.jpg.d428153af940c7a434a18656934abdc9.jpgIMG_20240101_123339.jpg.03ff762e1175d63a194f0a7379a414f0.jpgIMG_20240101_145814_1.jpg.18025d635768fa5d255dec1721442a3c.jpg

Καλη χρονιά. Αυτό λαδοχαρτο ειναι , βάζεις κρέας και απο κατω αλουμινόχαρτο σωστά; έμμεσο στους 160; γτ με ενδιαφέρει..

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Καλη χρονιά. Αυτό λαδοχαρτο ειναι , βάζεις κρέας και απο κατω αλουμινόχαρτο σωστά; έμμεσο στους 160; γτ με ενδιαφέρει..

Χρόνια πολλά!🌲

Το ωραίο σε αυτά τα πουγκιά είναι πως φτιάχνεις ένα για τον καθένα που το ανοίγει στο πιάτο του και το απολαμβάνει με την ησυχία του.

2 max 3 φύλλα λαδόκολλας είναι αρκετά και μπορείς να αποφύγεις την επιλογή λαδόκολλα + αλουμινόχαρτο εξωτερικά. Συνήθως κομματάκια χοιρινού με μικρά κομμάτια πατάτας, καρότου, ανάμικτα λαχανικά και ίσως κομμάτια τυριού, ντομάτας και λουκάνικου είναι ο συνδυασμός που προτιμώ. Αλλά οι επιλογές είναι άπειρες καθώς ο τρόπος που ψήνονται εγγυάται επιτυχία σε κάθε συνδυασμό. Δέσιμο με σπάγκο και έμμεσο ψήσιμο σε ψησταριά που έχει προθερμανθεί καλά και μετά χαμηλά για δύο ώρες περίπου. Στη δική μου το Low κατεβαίνει πράγματι μέχρι 160⁰.

Διασκεδαστική συνταγή...

  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, est είπε

Χρόνια πολλά!🌲

Το ωραίο σε αυτά τα πουγκιά είναι πως φτιάχνεις ένα για τον καθένα που το ανοίγει στο πιάτο του και το απολαμβάνει με την ησυχία του.

2 max 3 φύλλα λαδόκολλας είναι αρκετά και μπορείς να αποφύγεις την επιλογή λαδόκολλα + αλουμινόχαρτο εξωτερικά. Συνήθως κομματάκια χοιρινού με μικρά κομμάτια πατάτας, καρότου, ανάμικτα λαχανικά και ίσως κομμάτια τυριού, ντομάτας και λουκάνικου είναι ο συνδυασμός που προτιμώ. Αλλά οι επιλογές είναι άπειρες καθώς ο τρόπος που ψήνονται εγγυάται επιτυχία σε κάθε συνδυασμό. Δέσιμο με σπάγκο και έμμεσο ψήσιμο σε ψησταριά που έχει προθερμανθεί καλά και μετά χαμηλά για δύο ώρες περίπου. Στη δική μου το Low κατεβαίνει πράγματι μέχρι 160⁰.

Διασκεδαστική συνταγή...

Όταν ήμουν Σκωτία είχαμε στήσει μια επιχείρηση φαγητού από το σπίτι και φτιάχναμε ελληνικά φαγητά και τα πουλούσαμε στο γυμναστήριο. Το κοτόπουλο κλέφτικο ήταν από τα αγαπημένα τους. Έτσι όπως το λες, ένα πουγκί στον καθένα με πατάτα, καρότο, πιπεριές, τυριά και ένα μπούτι κοτόπουλο.

  • Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Ερώτηση:

Τι τηγάνι προτείνετε για το μάτι υπερύθρων της Napoleon ; (Με μαντεμένια σχάρα)

Τι θέλεις να ψήσεις?

Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά?

Εχεις διάφορες επιλογές 

Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο...

Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dskoul είπε

Τι θέλεις να ψήσεις?

Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά?

Εχεις διάφορες επιλογές 

Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο...

Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια 

Βασικά πράματα που βρομάνε στο σπίτι, τίποτα Πακιστάν σάλτσες, σουτζούκια και τα ρέστα 😂

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα.

Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katbo είπε

Καλησπέρα παιδιά,

έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα.

Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες;

Πες μου που μενεις να περάσω μια βόλτα να σε βοηθήσω με το φαί αν θες! :)

καλά ψησίματα και καλή σας όρεξη!!!

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...