protathlitis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλησπερα ομαδα Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ; Μα το πλεονέκτημα της γάστρας σε κάποια φαγητά είναι ότι κλείνει το καπάκι και δεσμεύει την θερμότητα. Αν έχεις κάποιο rack όπως αυτό θα μπορούσες να το βάλεις πάνω. Αλλιώς όπως σου είπαν και άλλοι κατευθείαν πάνω στην σχάρα της ψησταριάς. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Indirect ψήσε το και θα βγει μια χαρά 1
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Στους ποσους βαθμους να το βγαλω ;
ηνίοχος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Στους ποσους βαθμους να το βγαλω ; Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από ηνίοχος
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, ηνίοχος said: Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Ωχ κ γω το βγαζω 68
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Δεν προλαβα να βγαλω φωτο ειχε πεσει πεινα χαχαχ Οταν εφτασε 75 το εβαλα σε απευθειας πολυ δυνατη φωτια για να καραμελωσει απεξω και το τραβηξα στους 85. Εκανα βλακεια ;;
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, ritualistic said: Δεν προλαβα να βγαλω φωτο ειχε πεσει πεινα χαχαχ Οταν εφτασε 75 το εβαλα σε απευθειας πολυ δυνατη φωτια για να καραμελωσει απεξω και το τραβηξα στους 85. Εκανα βλακεια ;; Εσύ πως νιώθεις με το αποτέλεσμα; εκανες βλακεία;
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, sndev είπε Εσύ πως νιώθεις με το αποτέλεσμα; εκανες βλακεία; Αν το αποτελεσμα θα επρεπε να ειναι μαλακο και ζουμερο μαλλον απετυχα. Το φαγαμε με ευχαριστηση κ δε μου φανηκε κακο αλλα το επομενο θα το βγαλω στους 74. Σε καποιο σαιτ διαβασα για τους 85 κ 10 λεπτα ξεκουραση σε αλουμινοχαρτο κ το ακολουθησα.
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 4 minutes ago, ritualistic said: Το φαγαμε με ευχαριστηση κ δε μου φανηκε κακο Αρα σούπερ που παίρνει βελτίωση Αν ελεγες ,ε δοκιμασαμε ηταν καπως κ παραγγείλαμε πίτσες τοτε θα χες κανει βλακεια! 1
Varnavas89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα εχω κομμάτια αρνί, για να μην βαλω παλι στν φούρνο, να τα τυλιξω ολα μαζί σε λαδόκολλα -αλουμινοχαρτο και σιγοψησιμο έμμεσο στην ψησταριά ή να βαλω την γάστρα στην ψησταριά; ευχαριστώ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, sndev είπε Ωχ κ γω το βγαζω 68 63 βαθμούς το χοιρινό, καλά είσαι
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Αφού ανεβαίνει λίγο κι αφού το έχεις βγάλει.
gsisr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 παντως το 64 και 74 κλπ δεν ειναι πανακεια για το χοιρινο. το 64 εχει εφαρμογη μονο σε αλιπα κομματια, ψαρονεφρι, ματι σπαλομπριζολας. σε κοντοσουβλια με λαιμο, ειδικα αν εχουμε βαλει και πανσετα μια χαρα ζουμερο βγαινει στους 80-85. επιβαλλεται να φτασει 75-80 καθως πανω απο 70 σπανε τα κολλαγονα. το μυστικο ειναι οσο πιο σιγανα και indirect μπορεις μεχρι να λιωσει το λιπος και τελειωμα δυνατα και αμεσα 4
ηνίοχος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 αυτές είναι οι θερμοκρασίες που πρέπει να καταναλώνονται τα ψητά συμφωνα με τον ΕΦΕΤ εδώ όλο το εγχειρίδιο 3 1
gsisr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 ψιλο-οτιναναι. στηθος κοτοπουλο αν πας πανω απο 68 ειναι σολα. πχ κοτσι χοιρινο. βγαλτο στους 73 και πες μου αν εχει λιωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα